Kravské mléko v 8 měsíci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@adam755 píše:šmarja, tak mi to baví, tak mi to dopřej
Nikde není problém, proboha… nežer to tolik, je to jenom Internet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adam775 - spletla jsem si název, kupuji bebivitu, babylove jsem párkrát koupila s kuponkem v dm ale ta malé taky úplně nesedla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prudusinka píše:
Takhle brzo bych nedávala, snad až od toho roku, dcera má po kravském mléku zácpu (má necelé 2 roky) takže ještě teď dávám UM. Mám bebivitu z německa a i s poštou mě to vyjde na 100Kč za krabici. Jogurty jsou na zažívání dobré, ale hlavně nedávat dobré mámy, activii a podobnéactivie není pro malé děti dobrá a myslím si že s jogurtem moc společného nemáPříspěvek upraven 19.06.13 v 21:22
co konkrétně je blbéh na bílé kativii. mléko a mléčné kultury stejně jako všechny osttní bílé jogurty.
Dobrá máma už taky, dřív tam byly i škroby, už nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prudusinka To moc nechápu
. Ve svém posledním příspěvku se omlouváš, že sis spletla název mléka, ale ty v prvním příspěvku píšeš, že kupuješ Bebivitu, ne Babylove…Tak jsem jen napsala, že ses nespletla…
- Citovat
- Upravit
@prudusinka A jo, teď koukám, žes příspěvek editovala…tak třebas to opravila, to jsem si dříve nevšimla. Pardonek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lama Lama píše: šmarja, tak mi to baví, tak mi to dopřej
@adam755 píše:
@Lama Lama V poho, já to poslední dobou taky trochu moc žeru.
tak to tak nežerte, bo vám z toho praskne cévka ![]()
Příspěvek upraven 20.06.13 v 09:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 no, teď už jsem z toho úplně jelen. co jsi citovala a co jsi napsala ty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
@berry4 no, teď už jsem z toho úplně jelen. co jsi citovala a co jsi napsala ty…
Nejsi jelen, jsi LAMA!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ségra je veterinářka a říká, že mléko je dnes šílený sajrajt. To se vážně nedá srovnávat s tím, co dávaly babičky. Kromě různých chemikálií, antibiotik je mléko hodně kontaminováno patogenny, takže pokud pro takto malé dítě, tak určitě převařit. Jinak jogurty OK, viz výše co píší holky. Ségra ani já normální mléko nedáváme ani starším dětem. UM je sice také asi chemie (vyrobená z mléka), ale úplně jinak kontrolovaná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit