Kreativní práce

2
9.1.17 17:18

Kreativni prace

Zdravim vespolek. Zajimalo by me zdali se v dnesni dobe da zivit necim kreativnim nebo vytvarnym. Nebo zdali nekdo pracujete v nejake firme, ktera se zabyva nejakou umeleckou vyrobou. Ja sama jsem hodne kreativni a tak zvazuju zdali se vubec da najit takove zamestnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
9.1.17 17:20

Tak ja pred materskou pracovala jako kadernice, u toho je potreba hodne kreativity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27631
9.1.17 17:49

Švadleny cukrářky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.17 18:11

Já si myslím, že dnes je potřeba kreativita skoro ve všech zaměstnání. Doba kdy se vše vyrábělo prodávalo v „jedné barvě a jednom střihu“ je dávno pryč. Zákazníci jsou nároční, každému se člověk musí individuálně přizpůsobit a hledat nové řešení… Cukrářka, každý zákaznice chce jiný dort od vzhledu po chut, to samé kadeřnice, truhlář, klempíř, kovář. Dnes i ta prodavačka musí být kreativní, protože dělá dárkové balíčky, výlohy, regály se slevovýma akcema atd. I ta asistentka/sekretářka musí být kreativní, když vyrábí plagátek nebo pozvánku ne nějakou akci.

Dřív na všechno byli lidi aranžérky, návrháři, grafici atd. dnes se šetří a musí to zvládat řádový zaměstnanci… Kreativita je na uživení podle mě málo, je lepší k tomu mít i další schopnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
9.1.17 18:47

Pracuji ve skolce a tam se kreativita upotrebi az, az :-D vcetne vytvarky - protoze je super kdyz se deti seznamuji s novou vytvarnou technikou :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat