Křeč v křečáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ankoh
17.4.13 18:20

křeč v křečáku

Dobrý den, potřebuji radu..poslední dobou mě docela bolí noha na které mám křečovou žílu…jakoby přímo v té žíle dostávám křeče, je to strašně nepříjemné…neexistuje na to něco? Já nevím třeba cvičení, masáž, přípravek nějaký? U lékaře jsem s tím ještě nebyla, ja vím, jsem ostuda:)tak kdyby jste náhodou některá z vás s tím měla zkušenosti budu vděčná za jakoukoliv radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
17.4.13 18:23

Magnesium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
17.4.13 18:30

Mi pomohl antistax tablety (gel byl na nic), křečák mám pořád, ale už roky nebolí (klep, klep, klep na dřevo :mrgreen: ). Mamce pomáhají punčochy, ale hezké, žádné hnusy žluté gumové. Vypadají jako normální, dokonce jsou i s krajkou. A léčí se na cévním, takže má léky, které to hodně spravily. Já na cévní nechodím, protože už mám doktorů plné zuby a operaci nevěřím (mám jeden křečák pod kolenem, takže to prdím). Mamka je po opraci a stejně se jí křečáky vrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
17.4.13 18:41

Já jdu zrovna zítra na sono tak jsem zvědavá co mi řeknou. S křečákem si užívám. Mám ty punčochy mastičky a nějak to nepomáhá a když tak jen chvilku a pak to začne zase bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ankoh
17.4.13 18:45

No, jak to tak vidim tak se objednam k doktorovi at neco nezanedbam…Ja mam krecak na pravem stehne, velky, vystouply, a ten mi dela paseku, tak uvidim co mi poradi lekar…

• Citovat
  • Upravit
10415
17.4.13 18:49
@ankoh píše:
No, jak to tak vidim tak se objednam k doktorovi at neco nezanedbam…Ja mam krecak na pravem stehne, velky, vystouply, a ten mi dela paseku, tak uvidim co mi poradi lekar…

Jo jen se objednej.No pošle tě na sono a pak nějakou léčbu a nebo operativně odstranit, jak s tím straší mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí