Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mi pomohl antistax tablety (gel byl na nic), křečák mám pořád, ale už roky nebolí (klep, klep, klep na dřevo
). Mamce pomáhají punčochy, ale hezké, žádné hnusy žluté gumové. Vypadají jako normální, dokonce jsou i s krajkou. A léčí se na cévním, takže má léky, které to hodně spravily. Já na cévní nechodím, protože už mám doktorů plné zuby a operaci nevěřím (mám jeden křečák pod kolenem, takže to prdím). Mamka je po opraci a stejně se jí křečáky vrátily.
Já jdu zrovna zítra na sono tak jsem zvědavá co mi řeknou. S křečákem si užívám. Mám ty punčochy mastičky a nějak to nepomáhá a když tak jen chvilku a pak to začne zase bolet.
No, jak to tak vidim tak se objednam k doktorovi at neco nezanedbam…Ja mam krecak na pravem stehne, velky, vystouply, a ten mi dela paseku, tak uvidim co mi poradi lekar…
@ankoh píše:
No, jak to tak vidim tak se objednam k doktorovi at neco nezanedbam…Ja mam krecak na pravem stehne, velky, vystouply, a ten mi dela paseku, tak uvidim co mi poradi lekar…
Jo jen se objednej.No pošle tě na sono a pak nějakou léčbu a nebo operativně odstranit, jak s tím straší mě ![]()
Dobrý den, potřebuji radu..poslední dobou mě docela bolí noha na které mám křečovou žílu…jakoby přímo v té žíle dostávám křeče, je to strašně nepříjemné…neexistuje na to něco? Já nevím třeba cvičení, masáž, přípravek nějaký? U lékaře jsem s tím ještě nebyla, ja vím, jsem ostuda:)tak kdyby jste náhodou některá z vás s tím měla zkušenosti budu vděčná za jakoukoliv radu