Výrůstek na patě

2069
16.4.13 22:33

vyrustek na pate

Pekny pozdni vecer.
Mela jsem nove boty a udelal se mi nad patou puchyr (ne poprve). Akorat, ze se nakonec zahojil tak, ze se kuze nezacelila, ale udelal se mi takovy suchy vyrustek. je to jako „kolecko“ asi centimetrove, vystouple a docela suche, jenomze to neni strup, ale ziva kuze. Zkousela jsem pemzu, ale pod tou suchou vrstvou uz to pak krvaci. Na kozni se chystam, ale chtela jsem se zeptat, jestli jste to nekdo nemel taky a co vam s tim udelali? Uz to mam nejaky cas, takze se to urcite nezahoji samo. Da se takovy utvar vyriznout nebo obrousit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2526
16.4.13 23:03

A není to ostruha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
17.4.13 08:59

Tak na odpovědi si počkám ráda taky nebo to mám na obou patách cca 6let a udělalo se mi to z nových kožených bot..po prvním dni jsem si paty rozedřela dokrve a potom se mi udělalo to co popisuješ. Byla jsem s tím na magnetech, UZ i na ortopedii v Semilech a tam mi řekli, že leda ambulantně,,odsekat" no a já blbka tam už podruhé nejela :zed: :zed: A teď trpím v každých nových botách někdy se stane, že mi prostě třeba za 2roky chození nesednou a co vycháízka tak šílené bolesti a otlaky nebo puchýře :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.4.13 16:12

Holky kamarádce se to udělalo z lodiček a říkala, že poslechla nějakou babskou radu. Rozdrtíte jitrocel a nohy jim mažete, zabalíte a pořád dokola. Měla tou dobou dovolenou takže říkala, že ji nevadilo tak chodit několik dní. Z té bulky se ji udělal pod kůži takový zulc a ten rozmasírovala to až se to ztratilo.Od té doby má několik let klid.Tak zkuste :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrno
17.4.13 21:54

@klafina123 ostruha urcite ne, neboli to a je to fakt jen na kuzi
@kacafazolka Diky za tip. akorat nevim, jestli u nas ted najdu jitrocel :think:

Uvidim, co mi rekne doktorka. Mozna se misto klasickeho orezani, da pouzit laser. No a v nejhorsim si z toho necham vytetovat slunko :)

• Citovat
  • Upravit
2069
17.4.13 21:55

Zrno = zrnko, jsem nebyla prihlasena.

Krasny vecer. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
18.4.13 08:48

Tak já to tedy mám tvrdé je to nárustek to už vím, ale k dr. jedině na smrtelný posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.15 09:38

Ahoj holky,

zacala jsem v praci nosit sve oblibene botasky a po dvou smenach se mi na prave noze ze strany na pate udelal ja nevim co to je. Jestli otlak, takova boulicka co boli, mam to otlacene z tech bot.

Poradite co na to? pristi tyden me ceka dovca tak bych rada nozky v poradku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí