Křečáky v tříslech

17472
7.12.11 21:14

křečáky v tříslech

jsem v 7. měsíci a zjistila jsem, že se mi v tříslech udělala parádní křečová žíla.. Co se s tím dá dělat? A nebude to mít vliv na přirozený porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21546
7.12.11 21:20

řekla bych, že vliv na porod to mít může. ale podle mě ti takhle po netu nikdo nic moc konkrétnějšího nenapíše. na tvém místě bych si zítra zavolala k doktorovi a dohodla se jak dál. v těhotenství jsou běžné křečové žíly na nohou, ale v těch tříslech bych se toho bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.12.11 21:28
nozu píše: řekla bych, že vliv na porod to mít může. ale podle mě ti takhle po netu nikdo nic moc konkrétnějšího nenapíše. na tvém místě bych si zítra zavolala k doktorovi a dohodla se jak dál. v těhotenství jsou běžné křečové žíly na nohou, ale v těch tříslech bych se toho bála…

příští pondělí jdu na kontrolu, tak se ho zeptám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.12.11 21:52

Měla jsem to v prvním těhotenství. Porodila jsem normálně a do dvou dnů se zatáhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.12.11 21:58

obvykle to přirozený porod neovlivní. Teoreticky jsou možné komplikace krvácení - při poškození křečáku zasahujícího do pochvi při natržení hráze. A potom zánět - jednak vlivem tlaku dělohy na žíly a zpomalení toku krve, pak vliv hormonálních změn. Ukaž to gynekologovi, pokud by byly opravdu veliké, měl by tě poslat na cvní (angiologovi), kde by ti napsaly doporučení k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.12.11 22:00

Měla jsem je taky v tříslech a dost mě bolely, brala jsem Detralex, u druhého dítěte jsem kromě Detralexu ještě musela nosit stahovací punčochy,jinak bych nepřežila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.12.11 07:16

ahoj,

mě se teď taky udělaly křečáky(na stydkých pyscích) a doktor mi předepsal Glyvenol.Tak se zkus zeptat na gyndě.Já jsem je měla i v druhém těhotenství.Po porodu se to spravilo.Jo a rodila jsem normálně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
8.12.11 08:14

Tak jsem měla křečáky, dr mi pro klid v duši sice vypsala žádanku kamsi, ale nějak jsem se na to vyto.. :oops: no a přežila jsem, dokonce se postupem těhu trochu zlepšily. Nos volější prádlo, abys ty gaťky neměla zařízlý kolem stehen, resp.třísel a dávej nohy nahoru. Prý, když jsou ty křečáky fak´t hodně, komplikace být můžou, ale to by tě dr až asi dávno někam hnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí