Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte co se děje, když do porodnice dojede nezletilá dívka rodit? Je mi 17 a jsem těhotná, bohužel jsem to zjistila pozdě, jelikož mi bříško skoro neroste a žádné příznaky jsem neměla. Dokonce i menstruaci jsem několik měsíců měla, ikdyž slabší. Těhotenství tajím doteď a každou chvílí by měl přijít porod. Na žádné kontroly nechodím, ale cítím se v pohodě a miminko se pravidelně hýbe. Předem děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 12.03.21 v 22:40
počkej to jako chceš přijet do porodnice,s tím,že rodíš,ale nikam si v těhu nechodila
a co jako pak,chceš si malý nechat nebo ho dát k adopci
jak víš kdy máš termín porodu
když si měla několik měsíců menzes
podle čeho tedy soudíš,že budeš brzy rodit
jak víš jak budeš rodit,c když je mimi koncem pánevním......
Panebože, co to je? Nějak se s tím roztrhl pytel.
Za mě první rada - mazej k lékaři!
A hned k ní i druhá - kápni doma božskou!
Oboje ještě dnes!!
Ty V.....!!!!A to ti příjde zodpovědný že jsi nešla na ani jednu kontrolu?Jinak co s tebou jako nezletilou udělají v porodnici tak s tím ti neporadím ![]()
Rodiče to taky neví? Co bude potom s miminkem? Známá taky tajila těhotenství, je těžce nemocná a měla strach, že ji pošlou na potrat, porodila normálně, nic se nikde neřešilo, v nemocnici bez problémů… ![]()
ahoj..ted nevím jesli je toto myšleno vážně a nebo ne?nechodíš na pravidelné kontroly k doktorovi??mno??to jsem zvědavá jak tohle dopadne.Nebudu tě odsuzovat ale asi by sis měla zaskočit k doktorovi.A co rodiče?to prostě přijdeš domů po 5 dnech a řekneš-jste děda a babička??a jak víš že někdy ted má přijít termín?píšeš že jsi měla menstruaci a k doktorovi nechodíš?jak tedy víš v jakém js týdnu a tak?
tak tomuhle říkám nezodpovědnost a ohrožuje vás to oba ne jen jednoho z vás utíkej k doktorovi
K tomu, že nemáš žádné kontroly se vyjadřovat nebudu, ostatně se na to neptáš. Nevím přesně jak to je, ale když jsem byla v porodnici já, tak tam rodila 16cti-letá holčina a přišla to řešit sociálka, ale fakt nevím, protože ona se miminka chtěla vzdát a dát k adopci.
To je snad vtip?Pokud ne čeká teda tvoje rodiče fakt rána asi.A v nemocnici budou asi taky čumět teda ![]()
no budou nadávat, že jsi nezodpovědná, ale nenechají tě porodit na parkovišti. Co bys dělala, kdyby se ti narodilo postižené dítě?? Potřebuješ na oddělení šestinedělí nahlasit jméno pediatra, který převezme mimčo do péče, aspoň to si zařiď, nebo tě nebudou chtít pustit domů (i když pediatr bude chtít po tobě termín porodu, tak si proboha aspoň vymysli nějaký reálný datum
)
Jestli to není nějaká recese, tak naklusej k doktorovi alespoň ještě teď a koukej to doma říct. A pediatr bude s největší pravděpodobností chtít i těhotenskou průkazku…
Já jen doufám, že to je nějakej vtip..Jestli ne, tak bych se zakladatelko připravila na to, že s tebou asi nebudou jednat úplně normálně, až jim řekneš, že nemáš těhu průkazku, že jsi nebyla u doktora a podobně..
Lishaa píše:
![]()
Jestli to není nějaká recese, tak naklusej k doktorovi alespoň ještě teď a koukej to doma říct. A pediatr bude s největší pravděpodobností chtít i těhotenskou průkazku…
já si to vyřizovala telefonicky a bez problémů ![]()
Doprdelky to uz nezletily nevi na co jineho pouzivat frndu nez na rodeni deti?'to uz opravdu neni normalni,tady se nezletile tehule vyrojily jak houby po desti,nic vyliskat by si potrebovala,nechodit na kontroly ![]()
Wendyyy píše:
Zdravím všechny,chtěla bych se zeptat, jestli nevíte co se děje, když do porodnice dojede nezletilá dívka rodit? Je mi 17 a jsem těhotná,bohužel jsem to zjistila pozdě, jelikož mi bříško skoro neroste a žádné příznaky jsem neměla. Dokonce i menstruaci jsem několik měsíců měla,ikdyž slabší. Těhotenství tajím doteď a každou chvílí by měl přijít porod. Na žádné kontroly nechodím, ale cítím se v pohodě a miminko se pravidelně hýbe. Předem děkuji za odpovědi.
Nechápu. Jak víš, že má přijít porod každou chvíli, když jsi normálně měla MS? Poradím ti jen jedno - švihej k doktoru a pak to koukej říct doma ! Nepředpokládám, že bys na tom byla tak finančně dobře (přece jen je ti 17) abys nepotřebovala pomoc rodičů/přítele…