Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
5.12.11 12:37

Wendy taky bych to vzala pres Fond ohrozenych deti, jak radi skritekPetra.
Hlavne na sebe i na mimi davej pozor a do te porodnice opravdu jdi! A ve Fondu ohrozenych deti ti pomohou, jen je mi lito, ze nejsou tvoji rodice vic shovivavy :( .
Drz se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
5.12.11 12:37
valkil píše:
Liduš88 píše:
Myslím že líp bys udělala jim to říct na začátku a ne až se ti to narodí,o to víc bych jako rodič asi vyváděla.Jen mě mrzí ta nezodpovědnost a přístup.Je tolik maminek co by si přáli děti a nejde to,nebo je nemůžou mít.A ty si užíváš někde a pak hodíš dítě na adopci,ano ale lepší,než když ho pak někdo někde odhodí :( Až pořádně dospěješ tak si snad uvědomíš co si udělala a že ti někde po světě chodí dítě,ti jedno nebude.To mi věř.
máš osobní zkušenost?

Měli jsme to v rodině,sestra tohle udělala v 16 letech.A pak jak litovala.Dítě pak hledala,do jaké rodiny přišlo atd.Proto ji říkám,že jednou ji to jedno nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
5.12.11 12:38

Co je to za dobu, to ty holky nemaj nic jinýho na práci než souložit? :roll:

Zakl.byla jsem v podobné situaci,dítě neplánované,..ale já na to přišla doopravdy pozdě a hned jak mi dr.řekl že jsem těhotná, hned jsem brala telefon a volala domu.To víš,že jsem si od táty něco vyslechla,ale pomohli mi a Matyho milujou.Pokud jsou vaši normální rodiče,tak tě nikam na ulici nevyhodí…To nemáš o to dítě strach? Buď to okamžitě řekneš rodičům nebo ti zbývá porodit někde potají a pak to odnést do babyboxu.Jiný řešení není.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
5.12.11 12:41
Wendyyy píše:
Kdybych nebyla v 1. ročníku školy, tak přemýšlím o tom, že si ho nechám. Ale takhle, určitě vím že ne. I jsem se s tím smířila. Vím, že bych mu nedala dostatečnou péči a navíc, kdybych byla bez vzdělání, tak je to ještě horší.Vím, že se to rodiče dozví z porodnice, ale to už se tím nebudou tak trápit. Budou vědět, že ho nechci a nebudou mi to po celou dobu těhotenství vyčítat. S rodičmi jsem jen o víkendu,protože studuji jinde než v našem městě. A právěže jsem štíhlé postavy, ale i tak to na mě nejde vidět. Teď už sice jo, ale pořád se mi daří zatáhnout břicho a vypadá to jako bych měla jen tlustější břicho. A další důvod jak jsem poznala, že se to blíží je podle data, kdy jsem měla poslední normální menstruaci. Ty další byly takové menší,prostě jiné.

Škola se dá dělat i dálkově.Já vím o čem mluvím.Můj táta je (byl)taky hroznej, svobodnou matku by doma nesl atd…a kde myslíš, že jsem…

• Citovat
  • Upravit
46867
5.12.11 12:41
lucineeccka píše:
Co je to za dobu, to ty holky nemaj nic jinýho na práci než souložit? :roll:Zakl.byla jsem v podobné situaci,dítě neplánované,..ale já na to přišla doopravdy pozdě a hned jak mi dr.řekl že jsem těhotná, hned jsem brala telefon a volala domu.To víš,že jsem si od táty něco vyslechla,ale pomohli mi a Matyho milujou.Pokud jsou vaši normální rodiče,tak tě nikam na ulici nevyhodí…To nemáš o to dítě strach? Buď to okamžitě řekneš rodičům nebo ti zbývá porodit někde potají a pak to odnést do babyboxu.Jiný řešení není.

8o 8o , Luci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.12.11 12:42

v první řadě mazej na gyndu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
valkil píše:
Liduš88 píše:
valkil píše:
Liduš88 píše:
Myslím že líp bys udělala jim to říct na začátku a ne až se ti to narodí,o to víc bych jako rodič asi vyváděla.Jen mě mrzí ta nezodpovědnost a přístup.Je tolik maminek co by si přáli děti a nejde to,nebo je nemůžou mít.A ty si užíváš někde a pak hodíš dítě na adopci,ano ale lepší,než když ho pak někdo někde odhodí :( Až pořádně dospěješ tak si snad uvědomíš co si udělala a že ti někde po světě chodí dítě,ti jedno nebude.To mi věř.
máš osobní zkušenost?
Měli jsme to v rodině,sestra tohle udělala v 16 letech.A pak jak litovala.Dítě pak hledala,do jaké rodiny přišlo atd.Proto ji říkám,že jednou ji to jedno nebude :nevim:
A rodiče k tomu fakt musí dát souhlas?
Myslím, že ne každý to může takhle prožívat. Opravdu si to v tý hlavě může přehodit tak, že tomu dítěti dala to nejlepší co v dané sitaci mohla. A spokojeně žít dál.

Nevím jak to chodí teď,je to už 15 let,mám sestru o hodně starší.Je fakt že někomu to nepřijde a přejde všechno v pohodě.Já osobně bych tak žít nedokázala.Ale je to zakladatelky věc.Jinak si myslím,že když ji není 18 by gynekolog měl rodiče informovat,kdyby tam teď šla.
Třeba by zakladatelko jednali daleko jinak než si myslíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
Weru píše:
lucineeccka píše:
Co je to za dobu, to ty holky nemaj nic jinýho na práci než souložit? :roll:Zakl.byla jsem v podobné situaci,dítě neplánované,..ale já na to přišla doopravdy pozdě a hned jak mi dr.řekl že jsem těhotná, hned jsem brala telefon a volala domu.To víš,že jsem si od táty něco vyslechla,ale pomohli mi a Matyho milujou.Pokud jsou vaši normální rodiče,tak tě nikam na ulici nevyhodí…To nemáš o to dítě strach? Buď to okamžitě řekneš rodičům nebo ti****zbývá porodit někde potají a pak to odnést do babyboxu.Jiný řešení není.
8o 8o , Luci???

Nezvýraznila jsi všechno Verunko ;)

• Citovat
  • Upravit
46867
5.12.11 12:43
lucineeccka píše:
Weru píše:
lucineeccka píše:
Co je to za dobu, to ty holky nemaj nic jinýho na práci než souložit? :roll:Zakl.byla jsem v podobné situaci,dítě neplánované,..ale já na to přišla doopravdy pozdě a hned jak mi dr.řekl že jsem těhotná, hned jsem brala telefon a volala domu.To víš,že jsem si od táty něco vyslechla,ale pomohli mi a Matyho milujou.Pokud jsou vaši normální rodiče,tak tě nikam na ulici nevyhodí…To nemáš o to dítě strach? Buď to okamžitě řekneš rodičům nebo ti****zbývá porodit někde potají a pak to odnést do babyboxu.Jiný řešení není.
8o 8o , Luci???

No ja se jen obavam, aby ta holcina strachy nekde neporodila potaji a mimco nekde neodhodila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.12.11 12:44

Wendy, já bych zašla na gyndu nechala si udělat všechna vyšetření a pak odjela domů za rodičema, říct jim to. Myslím že i přes pár hádek a vyčítání tě pochopí a pomůžou ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
lucineeccka píše:
Co je to za dobu, to ty holky nemaj nic jinýho na práci než souložit? :roll:Zakl.byla jsem v podobné situaci,dítě neplánované,..ale já na to přišla doopravdy pozdě a hned jak mi dr.řekl že jsem těhotná, hned jsem brala telefon a volala domu.To víš,že jsem si od táty něco vyslechla,ale pomohli mi a Matyho milujou.Pokud jsou vaši normální rodiče,tak tě nikam na ulici nevyhodí…To nemáš o to dítě strach? Buď to okamžitě řekneš rodičům nebo ti zbývá porodit někde potají a pak to odnést do babyboxu.Jiný řešení není.

A proč by nemohli souložit? Když se na to cítí… Někdy se holt stane, že otěhotní. Někdo si mímo nechá a je za ně rád, někdo jde na potrat, někdo dá k adopci, ale jsou i takové, které porodí doma/ve sklepě/… a dítě zabijou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
Weru píše:
lucineeccka píše:
8o 8o , Luci???

Odnýst dítě do babyboxu snad není řešení,co problémy který ji můžou nastat,když někde porodí a nebude mít lékařskou pomoc?To je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
5.12.11 12:45
Weru píše:
lucineeccka píše:
Weru píše:
lucineeccka píše:
8o 8o , Luci???
No ja se jen obavam, aby ta holcina strachy nekde neporodila potaji a mimco nekde neodhodila :(

Snad ne…stejně to bude muset vyklopit.Bejt to moje dcera tak bych jí asi zabila, kdyby mi zavolali z porodnice, že porodila.A nic by mi neřekla.Myslím, že by to pro rodiče bylo mnohem horší než kdyby za nima přišla a všechno jim včas vyklopila…

• Citovat
  • Upravit
20557
5.12.11 12:46

Ty jooo vy jste zlý. Nezapomeňte, že doma taky máte děti a nikdy nevíte jaké překvápko vám připraví. :)
To se nedokážete vžít do kůže šestnáctileté holky, která je těhotná a má vítr ze svých rodičů a proto raději nic neřekne? Opravdu by jste všechny byly takové hrdinky a svěřily se rodičům?? :think: :think:

Zakladatelka nic neporušila, ničeho špatného se nedopustila. V porodnici nemají právo rodičům nic hlásit, je jí sedmnáct, ne deset. Porod může být anonymní. Na preventivní prohlídky chodit nemusí, nejsou přece povinné.
Dítě si nechat stejně nechce, takže nějaké VVV jí nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.12.11 12:46
atominnka píše:
lucineeccka píše:
A proč by nemohli souložit? Když se na to cítí… Někdy se holt stane, že otěhotní. Někdo si mímo nechá a je za ně rád, někdo jde na potrat, někdo dá k adopci, ale jsou i takové, které porodí doma/ve sklepě/… a dítě zabijou…

Jakto není jiný řešení? Je - porodit v nemocnici a dat mimčo k adopci, jak to má v plánu zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí