Křeče břicha 15. týden těhotenství

23
15.5.18 11:30

Křeče břicha 15tt

Ahoj holky :) chtěla bych poprosit spíše o rady a vaše zkušenosti. Teďka jsem v 15tt a nevolnosti teda už vypadali že ustupují ale teď se zase zhoršili i s dalšími priznaky. Popravdě uz v žaludku neudrzim vůbec nic a hrozně trpím křečemi v oblasti žaludku které vystřelují až k páteři. Zácpu střídá průjem a naopak a celej den už jen ležím a modlim se aby to přestalo. Měli ste v tomto období stejné nebo podobné příznaky? Děkuju za cokoliv ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
15.5.18 11:44

Mne se takhle nevolnosti zhorsily ve 12tt a trva to porad (19tt). Tri dny pekla, pak den prospim unavou, dva dny snesitelne a nanovo hruza. Trosku pomaha magnesium citrat a nakladane okurky. Torrecan proti zvraceni jsem mela jednou a bylo mi spis hur. Pozor na vitaminy, jestli beres, tohle delaji, kdyz je snis nalacno. Kdyz mam zrovna den, tak jim jen ryzi a ovoce, to ve mne vetsinou zustane. Diteti se dari, tak je mi blbe, ale zvladam to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.5.18 11:51

Vitamíny jsem brala ale většinou mi nesedly takže už jen ovoce a zelenina. Žaludek mám tak vyzdimanej že už ani nevím co bych snědla a nemám chuť vůbec na nic :) trochu mi pomáhá kola po lžičkách ale tak na pět minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.5.18 12:03

Také jsem s tím bojovala cca do 20TT, ale ne v takové míře. Pomáhala mi také cola, nechat rozpustit kousky ledu v puse a vychlazené hroznové víno bez slupky a pecek, dle doktorky to chce právě ochladit ty žaludeční šťávy. Xkrát jsem chtěla sáhnout po torecanu, ale snažila jsem se to vydržet bez něj…Držím pěsti ať to co nejdříve odezní, je to boj, připadala sem si jak kdybych měla tříměsíční chřipku a to jsem v tomto období ještě chytila virzózu a pak za měsíc střevní chřipku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.5.18 13:05

Nadymam se a boli to. Vzdycky kdyz si dojdu na zachod, je to o moc lepsi )) Asi priprava na porod. :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
23
15.5.18 14:13

Tjn občas mě dostává když vidím kamarádky ve stejném měsíci těhotenství a všechny vysmátý a já jsem spíš jak zombie :lol: muž si vždy dělá srandu že jsem těhotná bulimicka :lol: ale dal mi prosím pište co pomohlo na žaludek vám spíš domácí řady nez prášky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí