Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
HOLKY,NEDÁ MI TO,MUSÍM SE ZEPTAT ![]()
Jsem v 9tt…trápí mě křeče do spodku,měla jsem je už ve 4tt.Miminko je dle kontrol naprosto v pořádku (poslední kontrola proběhla včera)ale doktorka mě vyplašila,že prý můžu potratit… Četla jsem na internetu žeto je v pořádku,že to působuje prokrvování…
ale chtěla bych se zeptat ještě vás…měla jste je některá (křeče jdou do pochvy ne do podbřišku)…nechápu proč nás ti doktoři tak plaší ![]()
omlouvám se za anonnym, ale je to nutné ![]()
mám to od začátku. jsem 6tt, docela mě to děsí, kontrola mě teprve čeká, tak jsem ráda, že to nemám sama. A jinak mě vylekali už při objednávání, když sestra prohlásila, že chci jít moc brzo, že hodně ženských ještě potratí, tak je to zbytečné
na jednu stranu si to uvědomuji a chápu, na druhou si myslím, že hlavně s prvničkami by mohli mít trochu pevnější nervy a neříkat všechno tak na plnou hubu ![]()
Anonymní píše:
omlouvám se za anonnym, ale je to nutné
mám to od začátku. jsem 6tt, docela mě to děsí, kontrola mě teprve čeká, tak jsem ráda, že to nemám sama. A jinak mě vylekali už při objednávání, když sestra prohlásila, že chci jít moc brzo, že hodně ženských ještě potratí, tak je to zbytečnéna jednu stranu si to uvědomuji a chápu, na druhou si myslím, že hlavně s prvničkami by mohli mít trochu pevnější nervy a neříkat všechno tak na plnou hubu
Anonymní,
za anonymitu se neomlouvej
taky ten přístup nechápu,která maminka by takové řeči chtěla poslouchat.....potěším tě,ju.....já je měla ze začátku taky a špuntík je naprosto v pořádku
…jsem taky názoru,že je to prokrvováním,ale nedalo mi to se nezeptat i ostatních…jsi jedinákterá mi odpověděla ![]()
já měla taky takový křeče na začátku a taky jsem se bála, byl to taky tak 6-10 týden asi…jako bych to měla..menstruaci…dost to bolelo
ale pak to samo zmizelo, doktorka říkala, že je to normální a že se ta děloha mění, připravu, zvyká si na nové
fakt to přešlo ani nevím kdy a je to pohoda
ale bolelo mě to fakt dost! takže podle mě můžete být v klidu ![]()
Tak já to měla taky, je to prokrvováním.....Vždy jsem rodila v termínu
takže klid.
Hodně štěsrí
![]()