Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me bylo strasne zle nekdy ve 28 tt a fakt jsem myslela, ze pojedeme predcasne rodit.. nastesti to do druheho dne ustalo a na dalsi kontrole mi doktorka rekla, ze je dcerka hlavou dolu, tak jsem se ptala, zda to muze mit souvislost a pry ano, ze byl „veletoc“ ![]()
Pokud se ale necitis, tak zajed klidne na pohotovost, na prave strane to taky muze byt slepak
drzim palce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, už druhý den mám křeče v podbřišku, na pravé straně je to silnější. Je to taková bolest až z toho brečím, dnes to bylo ještě horší než předchozí dny. Nemám zácpu, ale mám trochu výtok. Do toho je mi i zle od žaludku. Sice se snažím být v klidu, ale to při 2 dětech moc nejde. Hned zítra jdu samozřejmě na gyn. Zajímalo mě hlavně jestli někdo u vás neměl něco podobného a nemohl by mi říct své zkušenostibojím se hlavně o malou..
Už bych byla v porodnici na pohotovosti. Proč čekáš?
zítra může být klidně pozdě
Hele neblbni a zajeď do nemocnice dokud nejsou dvě ráno, stejně nebudeš z toho v noci spát. Já taky nesnáším vysírat v nemocnici ale jako těhotná jsem se přemohla
Ahoj, už druhý den mám křeče v podbřišku, na pravé straně je to silnější. Je to taková bolest až z toho brečím, dnes to bylo ještě horší než předchozí dny. Nemám zácpu, ale mám trochu výtok. Do toho je mi i zle od žaludku. Sice se snažím být v klidu, ale to při 2 dětech moc nejde. Hned zítra jdu samozřejmě na gyn. Zajímalo mě hlavně jestli někdo u vás neměl něco podobného a nemohl by mi říct své zkušenosti
bojím se hlavně o malou..