Křeče v podbřišku jako před ms v 4tt

Anonymní
14.10.20 19:26

Křeče v podbřišku jako před ms, 4tt

Ahoj, :kytka:
určitě se tu podobných témat řešilo už spoustu ale nikde jsem nenašla konkrétně odpověď přímo na moji otázku. Jsem potřetí těhotná, první dvě těhotenství skončily dřív než doopravdy začaly (potrat v 4+4 v obou případech, tedy chemické těhotenství) a nyní začínám zase 4. týden (4+0). Vše se zdá být lepší než minule, hcg 211 včera, symptomy mnohem silnější než předtím, i krásně pozitivní test skoro týden před termínem ms. Ale jeden ze symptomů jsou právě křeče v podbřišku přesně jako vždy před ms a před krvácením z potratu. Po dvou případech mám tento stav spojený s tím, že proste brzy začnu zase krvácet. :nevim: Přesto však slýchám že je to normální i ve zdravém těhu, a tak mne zajímá kolik z vás to tak má/mělo a je vše v pořádku. Pro upřesnění, nejedná se ani tak o nějaké velké křeče, ale takový ten pocit uprostřed podbřišku těsně před menstruací, nevím jak to přesně popsat ale asi to znáte :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9292
14.10.20 19:35

Bohužel ti nikdo neřekne jak to dopadne, ale já měla křeče a píchání v podbřišku u všech těhotenství. U těch neúspěšných i u toho úspěšného.
Držím palce ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
14.10.20 19:36

Ahoj ja to takto take mela. Dve biochemicke, jedna revize a poctvrte v poradku a bylo mi porad jako kdyby,,to,, melo prijit. Drzim palce at neprijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
14.10.20 19:45

Jo mela jsem to v těhotenstvích co dopadly dobře i v tech kdy dne. Ale tvůj popis 4tt, to znamená že mas ted termín ms ne? Takže to je bud a nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
14.10.20 19:54

Je rozdíl lehké tupe pobolivani nebo fakt křeče. Já těhotenství poznala tím, ze jsem prave měla pms, které nikdy nemam a to už 5 dpo kdy po pichani z uhnizdovani začal pobolivat podbrisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peltaga
14.10.20 21:07

Já jsem 4. měsíc 3. den a cítím takové škrábání zevnitř v podbřišku. Už tři dny. Tak se neboj, vše bude v pořádku a vyjde to :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
685
15.10.20 09:43

Určitě bych nemluvila o potratu. Prostě ti pravděpodobně přijde menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verča1340
15.10.20 09:52

@Koblizkova1980 nevím jak jste na to přišla, když je těhotenství potrvrzené od lékaře. To že se u potratu krvácí z toho ještě nedělá klasickou menstruaci, ikdyž je to pouze na začátku.

• Citovat
  • Upravit
18648
15.10.20 10:17

@Verča1340 potvrzené těhotenství je, když je potvrzené utz v děloze jako vitální. Něco se da najít až od 1000 jednotek. Pokud je obsah hormonu v krvi pod tuto hranici, takže stále není potvrzené a jedna se v případě opožděne ms o biochemické těhotenství. Tohle mi trochu připomíná jednu, co napsala srdceryvny výplod o tom jak je na tom psychicky spatne, kdy musela porodit své mrtvé dítě a pak z toho vyplynulo, ze měla zamlkle někdy v 8tt a v 11 se ji spustil potrat :nevim: já si představovala podle nadpisu hororové scénáře a nakonec klasika zt co má skoro kazda alespoň jednou za zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verča1340
15.10.20 11:07

Díky, přišla jsem se zeptat na to, zda někdo zaznamenal to samé i u zdravého těhotenství, ale vždy se najdou lidi co přijdou řešit věci úplně od tématu… :pocitac: mám všechny příznaky těhotenství, vynechanou menstruaci a hcg v krvi, tak mi promiňte že to beru tak že jsem těhotná. Každý ztrátu vnímá jinak, obzvlášť pokud je to opakovaně přes snažení.
Evidentně nemá cenu na diskuzní fóra vůbec chodit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
18648
15.10.20 12:54

@Verča1340 tak se neurazej, to spis k te agresi jak je to těhotenství a potrat atp. Za poslední půl rok jsem 3× otěhotněla. Příznaky vždy úplně stejne, jedno biochemko, jeden potrat a teď jsem 10tt. Už jsem psala výše a všude si prectes, ze symptomy ranneho těhotenství a ms jsou naprosto totožné. Me jen chodí symptomy driv. Bolesti při ms se mi spoušti až druhy den krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.10.20 13:16

Ahoj já si myslím, že bolesti můžou být zvětšováním se dělohy, případnou prosperitu bohužel nikdo nezaručí. A akorát se nemůžu dopočítat, pokud jsi 4+0 tak začínáš 5tt a ne 4 přeci :nevim: ten začíná 3+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.10.20 16:40
@Verča1340 píše:
@Koblizkova1980 nevím jak jste na to přišla, když je těhotenství potrvrzené od lékaře. To že se u potratu krvácí z toho ještě nedělá klasickou menstruaci, ikdyž je to pouze na začátku.

Potvrzené těhotenství s Hcg 211? Co jako Dr viděl v děloze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky