Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bohužel ti nikdo neřekne jak to dopadne, ale já měla křeče a píchání v podbřišku u všech těhotenství. U těch neúspěšných i u toho úspěšného.
Držím palce ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj ja to takto take mela. Dve biochemicke, jedna revize a poctvrte v poradku a bylo mi porad jako kdyby,,to,, melo prijit. Drzim palce at neprijde ![]()
Jo mela jsem to v těhotenstvích co dopadly dobře i v tech kdy dne. Ale tvůj popis 4tt, to znamená že mas ted termín ms ne? Takže to je bud a nebo
Je rozdíl lehké tupe pobolivani nebo fakt křeče. Já těhotenství poznala tím, ze jsem prave měla pms, které nikdy nemam a to už 5 dpo kdy po pichani z uhnizdovani začal pobolivat podbrisek
Já jsem 4. měsíc 3. den a cítím takové škrábání zevnitř v podbřišku. Už tři dny. Tak se neboj, vše bude v pořádku a vyjde to
![]()
Určitě bych nemluvila o potratu. Prostě ti pravděpodobně přijde menstruace
@Koblizkova1980 nevím jak jste na to přišla, když je těhotenství potrvrzené od lékaře. To že se u potratu krvácí z toho ještě nedělá klasickou menstruaci, ikdyž je to pouze na začátku.
@Verča1340 potvrzené těhotenství je, když je potvrzené utz v děloze jako vitální. Něco se da najít až od 1000 jednotek. Pokud je obsah hormonu v krvi pod tuto hranici, takže stále není potvrzené a jedna se v případě opožděne ms o biochemické těhotenství. Tohle mi trochu připomíná jednu, co napsala srdceryvny výplod o tom jak je na tom psychicky spatne, kdy musela porodit své mrtvé dítě a pak z toho vyplynulo, ze měla zamlkle někdy v 8tt a v 11 se ji spustil potrat
já si představovala podle nadpisu hororové scénáře a nakonec klasika zt co má skoro kazda alespoň jednou za zivot.
Díky, přišla jsem se zeptat na to, zda někdo zaznamenal to samé i u zdravého těhotenství, ale vždy se najdou lidi co přijdou řešit věci úplně od tématu…
mám všechny příznaky těhotenství, vynechanou menstruaci a hcg v krvi, tak mi promiňte že to beru tak že jsem těhotná. Každý ztrátu vnímá jinak, obzvlášť pokud je to opakovaně přes snažení.
Evidentně nemá cenu na diskuzní fóra vůbec chodit ![]()
@Verča1340 tak se neurazej, to spis k te agresi jak je to těhotenství a potrat atp. Za poslední půl rok jsem 3× otěhotněla. Příznaky vždy úplně stejne, jedno biochemko, jeden potrat a teď jsem 10tt. Už jsem psala výše a všude si prectes, ze symptomy ranneho těhotenství a ms jsou naprosto totožné. Me jen chodí symptomy driv. Bolesti při ms se mi spoušti až druhy den krvácení.
Ahoj já si myslím, že bolesti můžou být zvětšováním se dělohy, případnou prosperitu bohužel nikdo nezaručí. A akorát se nemůžu dopočítat, pokud jsi 4+0 tak začínáš 5tt a ne 4 přeci
ten začíná 3+1
@Verča1340 píše:
@Koblizkova1980 nevím jak jste na to přišla, když je těhotenství potrvrzené od lékaře. To že se u potratu krvácí z toho ještě nedělá klasickou menstruaci, ikdyž je to pouze na začátku.
Potvrzené těhotenství s Hcg 211? Co jako Dr viděl v děloze? ![]()
Ahoj,
Přesto však slýchám že je to normální i ve zdravém těhu, a tak mne zajímá kolik z vás to tak má/mělo a je vše v pořádku. Pro upřesnění, nejedná se ani tak o nějaké velké křeče, ale takový ten pocit uprostřed podbřišku těsně před menstruací, nevím jak to přesně popsat ale asi to znáte 
určitě se tu podobných témat řešilo už spoustu ale nikde jsem nenašla konkrétně odpověď přímo na moji otázku. Jsem potřetí těhotná, první dvě těhotenství skončily dřív než doopravdy začaly (potrat v 4+4 v obou případech, tedy chemické těhotenství) a nyní začínám zase 4. týden (4+0). Vše se zdá být lepší než minule, hcg 211 včera, symptomy mnohem silnější než předtím, i krásně pozitivní test skoro týden před termínem ms. Ale jeden ze symptomů jsou právě křeče v podbřišku přesně jako vždy před ms a před krvácením z potratu. Po dvou případech mám tento stav spojený s tím, že proste brzy začnu zase krvácet.