Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, prosím poraďte jaký krém je nejlepší pro miminka na opruzeniny? Jakou kosmetiku používáte pro novorozence?
Na opruzeniny jedině Rybilku…nemám s ní problém kvůli vůni a vyplatilo se. Zatím bez opruzenin. Také jsem měla z porodnice vzorek Sudocreamu a ten byl také v pohodě. Jen se na něm syn naučil otvírat kulatý uzávěr, takže jsem ho rychle vypotřebovala a koupila radši Rybilku
Na vše ostatní mám Sebamed.
Vše mám z DM od nich - Babylove; krém na prdku je super i ostatní kosmetika a nejdražší položka je 50 Kč. Bepanthen nepoužívám (jen na odřeniny atd.), je na mě moc mastný a v nepraktickém balení.
Jo, zapomněla jsem dodat - nikdy nebyl opruzenej ![]()
Sudocream na prdelku, Nivea na tělíčko po koupání. Žádnou jinou kosmetiku nepoužíváme ![]()
Ahoj, my jsme na zadek používali Bepanthen. Na koupání jsem do půl roku nepoužívala nic kromě vody (dle doporučení lékaře), ted koupeme ve sprch.gelu Nivea.
na koupání jen vodu a na prdelku bubchen,ale jen když ho mám v jedenorázovce do látky nemažu ničím a opruzený ještě nebyl ![]()
Také používám sudocream a teď sebamed, jelikož asi bude mít malej Atopický ekzém, tak tahle kosmetika se doporučuje .......
Já používám rybilku a když je opruzenina větší tak Bepanthen.
Weledu mesickovou na zadecek, pak Sebamed a Bepanten.
Vyplati se to vyzkouset, nam nesedi napr. Sudokrem i Rybilka ![]()
Ahojky, pro dceru (14měsíců) používám Rybilku, je levná a účinná, nerozdíl od drahých krémů jako Bepanthen apod.
Zpočátku jsem používala Bepanthen mast, později jsem zkoušela různé jiné přípravky. Osvědčila se mi dětská červená indulona a kulatý krém na opruzeniny z DM drogerie. Třeba rossmaňácké výrobky nám neseděly…
trace píše:
Já taky tak ![]()
trace píše:
Já taky tak ![]()