Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, nemáte některá zkušenost s krémem proti pigmentovým skvrnám? Ráda se v létě opaluji a chtěla bych používat tento krém, tak abych mohla mít opálenou pleť beze skvrn… Jde to? A pak ještě bych chtěla zainvestovat do krému, proti vráskám a zároven pórům… Je mi 36 máte něco osvědčeného, klidně i dražšího. Děkuji ![]()
Tak ten krém by mne zajímal taky. Máme to v rodině. Před nějakou dobou dávali v TV reklamu na krém, který prý super kreje. Hrála tam starší modelka s červeným flekem přes celou tvář. Akorát si už nevzpomenu, jak se jmenoval.
Ahoj holky, vyzkousejte rerichovy krem od Just, je specialne delany na pigmentove skvrny a boj s nema.neda se volne koupit, je nutno ho objednat pres jejich prodejce, vice na just.cz, jen viditelne vysledky jsou az po par tydnech pouzivani, nepanikarte, pokud to " nezabere" pri prvnim namazani:) ![]()
@Lamátko kompletni používání značky od Mary Kay. Vyhledejte v okolí poradkyní.
Mě pomohlo jak na problematickou pleť, tak na pigmentové skvrny. Zatím používám jen oční krém na vrásky. Spokojenost.
Ahoj. Jsem kosmetička. Momentálně tohle řeší spousta žen. Ale už je celkem pozdě. Skvrny se musí začít léčit už od podzimu do jara, kdy nesvítí sluníčko. Pokud se budeš dál opalovat, ještě k tomu třeba bez ochranného faktrou, skvrny ti nevymaže ani krém za milión…Pigmentové skvrny totiž způsobuje sluneční záření. Tzn. jedinou prevencí a bojem s nima je neopalování obličeje a každodenní používání krému s UV faktorem.
Dobrý den, chci se zeptat jak se zbavit pigmentových skvrn, které se mi udělaly v těhotenství na obličeji a už nezmizely, děkuji.
@lexiik tyto skvrny vznikají v těhotenství, kdy za příčinou stojí játra…také platí to s tím sluníčkem (to ty skvrny zhoršuje) no a dál je spousta možností…laser, peelingy, krémy…