Krepaté vlasy u dětí, 3 roky

14535
26.6.12 18:27

Krepaté vlasy u dětí

Ahoj,
zajímalo by mě jestli nemáte doma popřípadě v okolí taky nějaké dítko s krepatými vláskami. Naše malá měla po narození tmavší vlásečky, které jí pak vypadaly a začaly jí růst strašně jemňoučký blond vlásky, který vypadaj jako když jsem je nakrabatila žehličkou. Ať jdeme kam jdeme, tak všude vzbuzuje pozornost (je i celkově velká). Vzadu se jí občas lehounce šmodrchaj a vypadá to jak chemlon. A jak zafouká vítr, tak máme podle lidí slunce :mrgreen:. Nemáte nějaký typ na to, aby jí vlásky zhoustly a celkově více rostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
26.6.12 18:48

Ahoj, my máme jemné vlásky, na rozčesávání používám dětský sprej od avonu a docela se jí potom necuchají.
Ale tvoje dcerka má krásné vlásky, takové jsem ještě neviděla. Moc krásná princezna :kytka:
Jinak, já se ptala kadeřnice na zhuštění vlasů-páč dcera jich fakt moc nepobrala, asi po mamince :mrgreen: a bylo mi řečeno, že blond děti mají slabší vlásky, že když jde dělat culíček, tak udělat, popř. sponečky, čelenky… cokoli, aby vlásky nebyly navolno. Rozhodně nestříhat, to prý stejně nepomáhá :think:
Tak třeba se vám něco z naší zkušenosti hodí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15081
26.6.12 18:52

Znám, nejstarší dcera to měla vzadu vždycky když se vyspala, děda jí říkal chemlonka. Časem jí vlasy zhoustly, nicméně dodnes když se v noci zapotí, ráno vstane jak ježibaba a musí si umýt vlasy a dát hodně rozčesávače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.6.12 18:59

Je mi 34 a mám to taky celý život. Pot, pršení a vrchní prameny mám krepaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.6.12 19:00

A nemůžou být krepaté vlásky po agresivním šamponu? Ono dětská kosmetika je docela chemická laboratoř (pokud nepoužíváte vyloženě hypoalergenní, ale ani to nemusí být výhra). Já jsem obě děti myla jen vodou a to ještě ne každý den (dcerku teda od 2 let vezmu i něčím, ale syna 1r3m zatím ne), a vlasy mají krásně silné hladké a lesklé (chápu, že to není pravidlo).

A proč nemají být vlasy na volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.6.12 19:09

Ze šamponu to nebude, vlasy jsme do roka myli jenom vodou, ale co začala běhat, tak jí je tak 2-3 za týden umyjeme šampónem. Právě, že jak jsou krepatý, tak hází odlesky do zlatava. My s mnaželem máme oba vlasy jemné a rovné a tmavé, takže se nás i ptají jestli je naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.6.12 19:33

Nešije sebou moc po polštáři nebo tak? malá se s krepatýma dnes vzbudila, vůbec nevím čím to může být, ale asi jak šoupala hlavou po dece nebo prostěradle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.6.12 19:39

Ne, jí takhle rostou. Prostě zdálky to vypadá jak kdybych je je vzala takovouhle žehličkou http://data.vsedomu.cz/…o-ruzova.jpg a zblízka je kadá vlásek s jemnýma vlnkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
26.6.12 19:40

Přesně tohle měla moje sestra. Taky úplná blondýnka, taky byla větší a vlasy měla jako afro. Úplně. Narodila se před cca 35 lety, kdy plno lidí moji mámu podezíralo, že jí nechala udělat trvalou. Všude vzbuzovala pozornost. A to česání!!! Škoda, že tady nemám její fotku. Je to genetická porucha, která je ale jen estetická. Sestra si dnes vlasy narovnává a nic nejde poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
26.6.12 19:44

Tohle má moje bývalá spolužačka ze základky, taky blondýnka. Má to doteď, nic moc s tím nejde dělat, jen uměle rovnat. Jo a říkali jsme jí „Sluníčko“ :lol:.

• Citovat
  • Upravit
29436
26.6.12 19:59

Já si myslím, že nějaké šampony apod., na to nemají vliv, je to zkrátka genetické. Jako má někdo vlasy od přírody kudrnaté, tak je má i někdo krepaté. Ono se to moc často asi nevyskytuje, ale je to zkrátka „normální“. Kamarádka má taky krepaté vlasy už od dětství a mě osobně se to teda hrozně moc líbí. Nemusí používat krepovačku. :mrgreen: A malá je moc hezoučká, ty vlásky má nádherné. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5617
26.6.12 22:02

Nám se to časem upravila. Ale často jsme ostříhali na krátko a pak narostly už pěkné vlásky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
27.6.12 20:53

Moje dcera se narodila s hustými, černými a kudrnatými vlasy. Během roka se z ní stala plavovláska a jemňounké slabé vlasy má dodnes, jsou jí 3. Sranda je, že jí všichni říkali vlasatice a chodili se na ni dívat, jak je pačesatá, ale dnes mají všechny ty plešaté děti huňaté dlouhé vlasy a Zuzka má furt to svoje chmýří :mrgreen: Ostříhala jsem ji minimálně 5× a v našem případě to teda byla blbost. Čím kratší, tím víc se jí to šmodrchá. Kadeřnice mi sama řekla, nechat dlouhé a svazovat, kudrnaté vlasy tím trpí často. Prý se to upraví samo kolem 4 let, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.6.12 21:47

Mě připadá krásná.. :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
27.6.12 21:53

@Lizbeth