Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebovala bych radu od někoho, jestli s tím nemá zkušenosti
.. Jde o to, že cca v 16M jsem našla dceři na zádičkách černé chloupky, různě rozseté po celých zádičkách. Poté jsem našla i pár na nožičce. Šla jsem s mudr, která se s tím údajně ještě nikdy nesetkala a poslala nás na endokrinologii
.. Tu máme za sebou, veškeré výsledky z krve jsou v pořádku a čekáme na kožní, kam jdeme až v září
… Přes prázdniny nikdo z lékařů snad nepracuje
![]()
Jde o to, že se jí ty chloupky rozšiřujou, má je už na obou stehýnkách, občas na lýtku najdu malý černý chlup
.. Mám z toho strach, nevím, co bude dál.. na genitáliích a prsou nic nemá, ale tedy záda, nohy
.. Nemáte některá zkušenost, co s tím???
Tak snad to nebude nic závažného, endokrinolog je na místě, a testy vyšly v pořádku…Těžko říct, co zjistí kožní, ale to je za dlouho. Zkus ještě trvat na vyšetření na správnou funkci nadledvinek.
Co se týká vyšetření krve nadledvinek, vše v pořádku
.. Nicméně nevím, co bude následovat na kožním
… Malá se narodila s hustými černými vlasy, které ale vypadaly, má teď špinavé blond vlasy.
Jsou to normální chlupy, ale že se s tím nesetkala u tak malého dítěte ![]()
Mám výborné zkušenosti s čínskou medicínou, ta pracuje i s drobnou nerovnováhou, nad kterou západní medicína mávne rukou. pokud by sis našla nějakého odborníka, mohl by ti v tomhle pomoci.
Hmmm, chudák, to bude chlupatá do puberty
, to já se zblázním… Je pravda, že i já mám třeba více chlupatá záda, ale jsou to světlé chloupky
..
Zkusím večer číhnout na tu čínskou medicínu, uvidím ![]()
@pannda píše: Čínská medicína je drahá záležitost…
to jo, souhlasím. ale u nás funguje
@Saroya Sestra taky začala využívat čínské medicíny, i švagr, vyhledali specializovaného odborníka, odhalil spoustu neduhů, a na dovolené v Hluboké jsme dokonce navštívili super obchůdek s produkty číns. medicíny. Je to dost drahé, ale má to něco do sebe, určitě
Milá Lucije, jak jste dopadly s Vaší dcerkou u kožního lékaře? Naší holčičce (15M) jsem našla stejné chloupky a přesně na místech, které popisujete. Navíc také na ramínkách… Díky za odpověď.
Zajimalo by me jak jste s chloupky dopadli? Dcera ma 19 mesicu a pred tremi mesici jsem ji nasla prvni tmave chloupky na bocich, dr rikala ze by jeste pockala a pripadne nas pak posle na endokrinologii. Dneska jsem dceru podribne zkoumala a uz ma par chloupku i ma zadech…co nam na te endokrinologii muzou vlastne zjistit?