Černé chlupy u 1,5ročního dítěte

2482
26.6.12 14:33

Černé chlupy u 1.5 ročního dítěte

Potřebovala bych radu od někoho, jestli s tím nemá zkušenosti :?:.. Jde o to, že cca v 16M jsem našla dceři na zádičkách černé chloupky, různě rozseté po celých zádičkách. Poté jsem našla i pár na nožičce. Šla jsem s mudr, která se s tím údajně ještě nikdy nesetkala a poslala nás na endokrinologii :!.. Tu máme za sebou, veškeré výsledky z krve jsou v pořádku a čekáme na kožní, kam jdeme až v září :idea: :cert: :pocitac:… Přes prázdniny nikdo z lékařů snad nepracuje :zed: :zed:
Jde o to, že se jí ty chloupky rozšiřujou, má je už na obou stehýnkách, občas na lýtku najdu malý černý chlup :roll: 8o.. Mám z toho strach, nevím, co bude dál.. na genitáliích a prsou nic nemá, ale tedy záda, nohy :pocitac: :zed:.. Nemáte některá zkušenost, co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
26.6.12 14:34

Nepříjemné…nemáš vlčí dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
26.6.12 14:43

Nemá to po nějakých lécích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
26.6.12 14:43

Vlčí dítě - to je porostlý obličej chlupy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
26.6.12 14:44
@pannda píše:
Nemá to po nějakých lécích?

žádný léky nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
26.6.12 14:53

Tak snad to nebude nic závažného, endokrinolog je na místě, a testy vyšly v pořádku…Těžko říct, co zjistí kožní, ale to je za dlouho. Zkus ještě trvat na vyšetření na správnou funkci nadledvinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
26.6.12 14:57

Co se týká vyšetření krve nadledvinek, vše v pořádku :potlesk: :palec:.. Nicméně nevím, co bude následovat na kožním :nevim: :nevim:… Malá se narodila s hustými černými vlasy, které ale vypadaly, má teď špinavé blond vlasy.
Jsou to normální chlupy, ale že se s tím nesetkala u tak malého dítěte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
26.6.12 15:01

Mám výborné zkušenosti s čínskou medicínou, ta pracuje i s drobnou nerovnováhou, nad kterou západní medicína mávne rukou. pokud by sis našla nějakého odborníka, mohl by ti v tomhle pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
26.6.12 15:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
26.6.12 15:06

Hmmm, chudák, to bude chlupatá do puberty :?: :pocitac: :zed:, to já se zblázním… Je pravda, že i já mám třeba více chlupatá záda, ale jsou to světlé chloupky :idea: :idea:..
Zkusím večer číhnout na tu čínskou medicínu, uvidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
26.6.12 15:12

Čínská medicína je drahá záležitost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
26.6.12 15:27
@pannda píše: Čínská medicína je drahá záležitost…

to jo, souhlasím. ale u nás funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
26.6.12 21:00

@Saroya Sestra taky začala využívat čínské medicíny, i švagr, vyhledali specializovaného odborníka, odhalil spoustu neduhů, a na dovolené v Hluboké jsme dokonce navštívili super obchůdek s produkty číns. medicíny. Je to dost drahé, ale má to něco do sebe, určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marceela
8.10.12 22:29

Černé chloupky u batolat

Milá Lucije, jak jste dopadly s Vaší dcerkou u kožního lékaře? Naší holčičce (15M) jsem našla stejné chloupky a přesně na místech, které popisujete. Navíc také na ramínkách… Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
329
30.9.14 10:14

Zajimalo by me jak jste s chloupky dopadli? Dcera ma 19 mesicu a pred tremi mesici jsem ji nasla prvni tmave chloupky na bocich, dr rikala ze by jeste pockala a pripadne nas pak posle na endokrinologii. Dneska jsem dceru podribne zkoumala a uz ma par chloupku i ma zadech…co nam na te endokrinologii muzou vlastne zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí