Krepaté vlasy u dětí, 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
1.7.12 08:18

Ahoj, moje neteř má naprosto stejné vlásky, jsou ji tři roky a vypadá opravdu jako sluníčko. sestra ji zkoušela ostříhat nakrátko, ale bohužel bez úspěchu, teď má už vlasy delší a řeší to sponečkami, což se zase nelíbí malé. nakonec já si myslím, že je to krásné a tvoje dcera je vyjímečná a krásná. až bude velká, určitě si nějak poradí s kadeřnicí. teď bych to neřešila, je to sluníčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 08:54

Ahoj. Vim ze puvodni diskuze se tyka detskych vlasku, ale at nezakladam novou.. Mam hodne huste, pevne vlasy, hodne sestrihane zhruba po lopatky. Podle kadernice je znicene nemam. Nejsou ani suche, ale hlavne po umyti ten prvni den jsou proste zhruba od pulky vlasu krepate, takze vrch mam ublizany a zbytek krepaty. Pokud je nevyzehlim je to dost hruza. Barvim se tak dvakrat do roka-jak se mi chce, nechavam schnout volne, zehlim jen vyjmecne-doma to neresim, jsem na rd. Zkousela jsem ruzne spreje, sampony, kondicionery a vysledek temer zadny. Mate nektera stejny problem? co vam pomohlo? vypadam jako pako:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.12.13 09:05

Zkusila bych brazilský keratin nebo bych žehlila, mám vlnité vlasy a pokud jsem je po umytí rozčesala vypadala jsem jako můra, mám jich strašně moc, nechala jsem je narůst až do pasu a žehlím jen po umytí a je to o dost lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 09:12

Ja mam prave strach abych je neznicila jeste vic-zehlim nasucho. zapomela jsem napsat ze ja mam rovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 09:12

Ten keratin bude asi palka co:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
20.12.13 09:21

Já zkoušela na vlasy všechno i drahou kosmetiku…mám vlasy taky tak po lopatky, ale mám je zničené od odbarvování. Víš co mi nakonec pomohlo? Klasický olivový olej za 130 kč..vlasy dám do sáčku, pustím na to fén, kterým to zahřeju, zamotám do turbanu a nechám hodinu…Vlasy si vždy teda vyžehlím ale je to sakra rozdíl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.12.13 09:23

@nejvíczoufalá když je akce vyjde to parádně zkus pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 09:47

Olivac jsem taky zkousela, ale jak mam vlasu i po neustalem prostrihavani strasne moc, tak z toho vznikla jen paradni tezka helma a ty krepaty konce samozrejme zustali, po nekolikatem pokusu sem to vzdala:-(
mrknu na to-teda az po novem roce:-) tet sem to vyzehlila, nastrikala sprejem proti krepateni od dove a teda zadna slava, me se to zacina uz snad i vlnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.12.13 11:05

@nejvíczoufalá Zkoušela jsi používat profesionální vlasovou kosmetiku? Můj nový kadeřník teď přísahal na Tigi. Dá se sehnat u nás, ale i na ebay nebo jinde v UK.
S keratinem měl naopak nedobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 11:33

Nene, nezkousela. diky za tip, zkusim pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
20.12.13 11:58

@Terrad ty vlasky se jí časem změní, ale já mám holky s tím samým problémem, už je mají delší a navíc se jim lámou, kadeřnice mi doporučila keratin kolem 200Kč a je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.12.13 14:00

Urcite bych davala k jidlu rybu (losos, sardinka, makrela), min 1-2× tydne. Dcera mela takove suche nehty na nohou, ale uz je to pryc. Kazdou nedeli je na obed losos. Take uzivala 2 baleni Omega3 martanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
22.10.24 12:07

Ahoj, oživuji diskusi :mavam:

Dcera má od narození hodně jemné vlasy. V roce jsme ji nechali ostříhat hodně na krátko, hlavně aby vlasy rostly ve stejné délce. Teď má 3 roky a vlasy pořád jemňoučké a krátké. Sotva udělám „palmu“ z vrchních vlasů. Co ale každé ráno řešíme jsou krepaté, zacuchané vlasy vzadu, asi jak se kroutí při spánku. Mívá je zauzlované. Jak má pět chlupů na hlavě, tak po spánku má ze zadu hroudu vlasů, které musíme opatrně rozčesat a pak je jakoby uhladím, aby byly, jak mají být. Vlasy má rovné, konce se jí trochu stáčí, ale jen lehce. Stává se jí to jen vzadu na vlasech, jinde ne.
Nepoužívám na ní žádné šampóny ani mýdla. Myje se jen čistou vodou.

Hledala jsem nějaké spreje pro tak malé dětičky, že by se jí vlasy tak necuchaly, ale nevím, po čem sáhnout. Ráda bych něco přírodního, bez chemie. Nebo to přejde časem až jí vlasy povyrostou a mám to nechat být? Nechci na ní zbytečně něco plácat.

Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
22.10.24 12:19
@Terezxx píše: Více

Nase holky to mely stejne a po case z toho vyrostly. Ani strihani nebylo potreba. 10leta uz teda mela nekolikrat strihane vlasy, ale stale je ma jemnoucke. Jedna spoluzacka ma tendenci ji je porad hladit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
22.10.24 13:28
@Janča6 píše: Více

Je to pro zlost. Na to, jak málo vlasů má a ještě to málo má celé zdredovatělé. :cert: I z toho důvodu šla v tom roce na ježka. Jsem myslela, že to je tím, že má ještě ty novorozenecké jemné vlásky, ale má teď úplně to samé a ještě jí to roste šíleně pomalu. Jakože spíš neroste, než roste. Četla jsem rady, jakože dát vlasy do copu nebo culíku, ale to je u nás úplně mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí