Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky, chtela bych se zeptat,zda nemate zkusenost s kresilkem pro miminko, a ktere by jste doporucili ? Natalka ma 1 mesic, tak uvazujeme o koupi. Dekuji za Vase nazory ![]()
ahojky, tak my máme tyhle křesílka, co jsou na fotce, bylo na nich, že jsou pro malý miminka, ale nee, kluci v nich sedí pořádně až teď. Dávali jsme je tam i jako míma, ale není nad klasický lehátko.Prý jsou dobrý lehátka od fisher price, tak zkus mrknout ![]()
Měla jsem lehátko neonato a nyní Babypoint - byl levnější a s hrazdičkou - posloužilo dobře.
ahojky,máme křesílo-lehátko Chicco Swing - viz foto a je super že se samo houpe na baterky i hraje a má různé zvuky - malej v něm rád kaká
ale je jen do 9kg, pak jsou dobrý ty od Fisher Price (http://www.detskydum.cz/…tole-261001/#…) to jsme objednali teď - je až do 18kg!
My máme to od Fisher price, je až do 18 kg. Doporučuju. Mají ho i kámošky, ségra ho ted taky kupuje. ![]()
Ale určitě se dají sehnat levněji třeba na aukru, nebo v mimibazaru.cz, já měla pro dítě od Chicco, moc spokojená ![]()
Ahoj, máme Fisher - přesně to co si chce koupit Evickita - už druhé dítě ho využívá a jem ráda, že ho mám - dá se nosit po bytě, mimčo nemusí pořád ležet (hodně ho využívám např. při vaření, prcek na mě kouká, je spokojený a je klid.)
Ahoj,měli jsme Hauck Bungee de luxe zoo,s hrazdičkou se zvířátky.Cena za nové cca 1200kč.Měli jsme v něm malého jen narovno,a asi ve 3 měsících už bylo bezpečnější ho nechávat na zemi na dece ![]()