Kdy Manducu, šátek nebo kočár ?

4633
13.9.10 14:51

Kdy Manducu, šátek nebo kočár ?

Holky,

bydlíme kousek od Brna..vždycky, když chci jet do Brna, řeším problém v čem vzít malýho. Kočár je fajn, ale moc nejezdí nízkopodlažní busy (jede to tu jednou za hodinu a člověk je rád, že vůbec) a nerada somruju. Často se tam ani kočár nevejde, jak je to plné.

Šátek nebo Manduca jsou fajn, ale malej se začne asi po hodině a půl šprajcovat a chtěl by ven si hrát :( A to je jaksi někde uprostřed města problém.

Tak bych se vás chtěla zeptat na vaše osobní zkušenosti, co na takové cestování používáte ? Jinak teda s Manducou na břichu a batohem vepředu se cítím jak nosič v Himalájích, ale con se dá dělat :lol:
Asi ještě dobrá poznámka, bohužel nemám řidičák, takže varianta dojet na kraj Brna a pak MHD je pro mne nemožná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
13.9.10 14:57

My pouzivame kocar.Taky je problem se tam obcas dostat ale kocar je kocar.Pouzivame golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.9.10 14:58

A co vzít manducu/šátek a golfky? Jdou pěkně složit, do busu si je naložíš samazatímco máš prcka na sobě a až budeš unavená ve městě, dáš prcka tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22059
13.9.10 15:21

Přesně, jak píše Gina… šátek + lehké golfky, které můžu mít složené v jedné ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.9.10 15:23

Holky, to mě vůbec nepadlo :))) Já furt řeším jen buď anebo. Nenapadlo mě vzít obojí a tak nějak využívat výhody každého.
Golfky zatím nemáme…mám klasickou trojkolku, která má asi 16 kg :( Ale pořízení golfek jsem už zvažovala.
Díky za tip !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.9.10 15:34

Mates po nejake dobe tez zacne propinat nohy a kvicet. Je to ale tim, ze potrebuje curat, dite ma zakodovano, ze sveho nosice nema pocurat.
Neni to spis tim?
A neslo by treba vzit dite do busu na bricho a ve meste si ho pak vzit na zada, bude mit rozhled a bude to zas neco jineho. Tam je teda problem, co s batohem, ja ted cekam onbag, je velky a da se uvazat i pres dite na zadech. A da se vzit i jako taska pres rameno, navazat na bricho…
Kocarek mame, tzky a lehky, lehky ma obr kos, tak ten beru na nakupy, nejsem zadna tazna mula. Ale jinak mam rada tu svobodu bez kocaru, s ditetem si vzdycky sednu, dojdu kam chci, nemusim resit, kde jsou schody, kdy jede nizkopodlazni, zkratka jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.9.10 15:50

čiči: to s tím čuráním jsem nevěděla 8-o To jeho vztekání trvá vždycky tak max. 5-10 minut a pak je zase klid…buď se zklidní koukáním na věci kolem nebo pomalu usíná. Jinak nosím zatím jen na břichu, což už z jeho desti kily, začíná být docela záhul :-(

Můžu se zeptat, kde jsi onbag sehnala ? Viděla jsem to a vyapdá moc šikovně, ale zatím jsem to nikde v ČR nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
13.9.10 15:51

Taky doporučuji všechno. T. je v šátku spokojený pořád. Ale já to celý den nevydržím. Takže na spaní vozím golfky. Když je vzhůru, do půl hodiny chce do šátku, tak tlačím golfky bez dítěte a to mám na zádech. Oni se golky různě hodí - při výjezdu v nich vezu tříděný odpad, zpátky zase nákup…
Osobně bych s kočárem bez šátku nevyjela. Vždycky je v záloze.

• Citovat
  • Upravit
10482
13.9.10 15:55

onbag by mě taky zajímal!!

jinak taky hlasuju za golfky plus manducu. 16kg sporťák bych do busu tahat nechtěla, nedívím se ti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.9.10 16:04

onbag mi usila jedna holka z nosenideti.cz, sila si pro sebe, chtela, aby se ji zplatil material, tak nakoupila na dva kusy. Ja jsem tam zaregistrovana a v podpisu jsem mela ISO (in search of - hledam onbag) a ona mi odpovedela. Plus jsem si davala poptavkovy inzerat.

Jinak ja jsem tez puvodne chtela golfky, ale po letosni zime, kdy jsem s golfkama nemela sanci jsem si koupila lehky sportacek, v podstate golfky, ale s normalnima koleckama, prumer 21cm, na nejaky zaveje to neni, ale na brecku fajn. Je to abc design moving light.

A doporucuju naucit se davat dite na zada, fakt je to uleva, zpocatku mozna nezvyk, ale dite se tam skvele zabavi. Jen je dobre si u manduky privazat ke kapucce 2 tkalouny do tech ok, ktera se pak zahakavaji na popruzich, protoze bez toho jsem kapucu nemela sanci nasadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.9.10 17:39

Teď jsem zkusila dát malýho na záda v Manduce…přesně jak píše čiči, je to nezvyk..mám pocit jakoby ta Manduca seděla na břiše líp. No a asi jdu zkusit ještě navázat batoh, ale nevím jak malýho hodím na záda, ale zkusit to nějak musím, nebudu kvůli tomu sedět doma nebo ho tahat do 15 kil na břiše…fyzicky to zvládám, ale přeci jen je čas jít na záda :)

Vůbec o dkolika kil si myslíte, že byste začali nosit na zádech ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22059
14.9.10 07:50
Lolinka79 píše:
Vůbec o dkolika kil si myslíte, že byste začali nosit na zádech ?

Pro mne to není o kilech… Mareček má skoro 9 kg a 10 měsíců, přesto ho na zádech nenosím… Nemám ráda ten pocit, že na něj nevidím, připadá mi ještě malinký… krom toho často v šátku usne a pak mi tam připadá takový bezbrannější a nechráněnější.
Ale každá to máme nastavené jinak - zrovna nedávno jsem tu viděla paní, která měla na zádech navázané snad novorozeňátko, úplněho pinďu… Je na každém, kdy se na to cítí a jak je mu to příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.10 07:56

My nosime Zuzku v Manduce na zadech od 6-7 mesicu a cca 6,5 kil. Za brise nevidela a takhle si dovcu v Krkonosich maximalne uzila. Teda vydrzi tam taky tak hodku, maximalne hodku a pul, pak chce pohyb. Jo a kdyz uz byla unavena, manzel mi ji prehodil na bricho a tam usnula :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.10 07:57

Spis to ber podle veku nez podle kil. Nase Zuzi ma 7400g a leze jak torpedo, sedi a stoupa si na kolinkach, staveni na nozicky je pry otazkou tydnu. Takove dite uz na brise tezko udrzis, to chce akci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí