Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Heivka me nejde o kreslo.Tady jde,, pes nechce,, ![]()
Jinak klidně at spí v posteli ![]()
@Zipy Jinak to křeslo chce vytepovat hloubkové..aspoň 2× do roka a pak kvalitní avivaz.
@Malike Z mých zkušeností tak slova"pes nechce" znamenají majitel nechce ![]()
@Heivka vždy je to o majiteli. ![]()
Mrkni nikdy na YouTube na znalec psi duše a tam uvidis nádhernou definici jak,,majitel nechce,, ![]()
Náš pejsek má taky svoje křeslo a na něm spoustu dek a starých svetrů do kterých se s rozkoší zahrabává. Teď jsme situaci vyřešili tak, že jsme koupili velký pelíšek, který jsme na křeslo připevnili. Pelíšek půjde bez problémů vyprat. Pesan je nadšený.
@Zipy píše:
@Malike myslím že to že spí na svém křesle kde má své misto neznamená že mě má na hákukdyby musel tak na zemi spí ale já nemám to srdce po něm chtít aby spal na zemi
o to jde
je to pro mě člen rodiny a ne nějaký podřadný zvíře
Jo a pod tohle se ti podepíšu. Máme mrňouse jezevčíka, hladkosrstýho. Když si náhodou lehne na zem, tak mám starost, že na něj od země táhne. Je to rovnoprávný člen rodiny.
@sloninka ale u stolu svama neji ne? Nebo mu davate i cestny misto u stolu? ![]()
@Malike píše:
@sloninka ale u stolu svama neji ne? Nebo mu davate i cestny misto u stolu?
Bohužel by skákal na stůl.:mrgreen: Ale buď klidná, máme velký barák a pesan v něm má svůj pokoj a v něm i svůj stůl. Jo a ty křesla má dokonce 2 - jedno náhradní, nižší. To kdyby se mu nechtělo skákat do toho vyššího. ![]()