Křeslo pro psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
10.1.17 12:19

@Heivka me nejde o kreslo.Tady jde,, pes nechce,, :mrgreen:
Jinak klidně at spí v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.17 12:33

@Zipy Jinak to křeslo chce vytepovat hloubkové..aspoň 2× do roka a pak kvalitní avivaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.1.17 12:37

@Malike Z mých zkušeností tak slova"pes nechce" znamenají majitel nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.17 12:49

@Heivka vždy je to o majiteli. :mrgreen:
Mrkni nikdy na YouTube na znalec psi duše a tam uvidis nádhernou definici jak,,majitel nechce,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
10.1.17 15:50

Náš pejsek má taky svoje křeslo a na něm spoustu dek a starých svetrů do kterých se s rozkoší zahrabává. Teď jsme situaci vyřešili tak, že jsme koupili velký pelíšek, který jsme na křeslo připevnili. Pelíšek půjde bez problémů vyprat. Pesan je nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
10.1.17 15:52
@Zipy píše:
@Malike myslím že to že spí na svém křesle kde má své misto neznamená že mě má na háku ;) kdyby musel tak na zemi spí ale já nemám to srdce po něm chtít aby spal na zemi :D o to jde :D je to pro mě člen rodiny a ne nějaký podřadný zvíře

Jo a pod tohle se ti podepíšu. Máme mrňouse jezevčíka, hladkosrstýho. Když si náhodou lehne na zem, tak mám starost, že na něj od země táhne. Je to rovnoprávný člen rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.17 16:11

@sloninka ale u stolu svama neji ne? Nebo mu davate i cestny misto u stolu? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
10.1.17 17:21
@Malike píše:
@sloninka ale u stolu svama neji ne? Nebo mu davate i cestny misto u stolu? :jazyk:

Bohužel by skákal na stůl.:mrgreen: Ale buď klidná, máme velký barák a pesan v něm má svůj pokoj a v něm i svůj stůl. Jo a ty křesla má dokonce 2 - jedno náhradní, nižší. To kdyby se mu nechtělo skákat do toho vyššího. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.17 18:23

@sloninka me už nic nepřekvapí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie