Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zaječická minerálka…večer před spaním tak deci a ráno se jde krásně na wc
I pohledny doktor jiste videl osklivejsi veci, nez je blby hemeroid, ktery ma po porodu navic asi kazda druha. A ja si myslim, ze pokud neni uplne slepy, tak si toho i mohl vsimnout.
Jinak na tenhle problem existuje obor proktologie, tam si zajdi, kdyz se stydis.
Ahojky, jsem celkem nesva.. od mala trpím na zacpu.. po porodu jsem už dva roky, a cca před měsícem jsem našla na toaletním papíře jasnou světlou krev.. občas mě to stipe, svedi.. posledně mi jakoby i asi vylezl.. tak jsem ho dala zpátky a byl klid.. a teď zas.. krev (ja vím, nebyla jsem asi 5 dni na wc tak se dá to asi očekávat po tom,,porodu”) kočky co vám pomáhá na zacpu? Nemluvte mi hlavně meloun, kdysi jsem snedla jogurt, kávu na to meloun a nic se nestalo
Doktora mám nového, mladého, pohledneho.. zkratka se přes stydlivosti nedostanu… myslíte, ze to můžou byt fakt hemeroidy? Ještě podotknu, když mě holili v porodnici (ja už si nedosáhla nikam, tak mi to vzali vic než měli asi -_- a zkratka se téd musím holit kousek dal
tak nevím jestli jsem se nemohla třeba riznout
a to bych v žádném případě doktorovi neřekla
bojím se hledat na Google, protože po posledním hledání si začínám myslet ze jsem nesmrtelná