Žlučník - Kam na chirurgii v Brně?

Anonymní
5.4.22 10:16

Žlučník kam na chirurgii v Brně prosím?

Dobrý den. Dámy, řešila tu některá z vás kámen ve žlučníku? Na jaké chirurgii v Brně to řešit? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
309
5.4.22 10:33
@Anonymní píše:
Dobrý den. Dámy, řešila tu některá z vás kámen ve žlučníku? Na jaké chirurgii v Brně to řešit? Děkuji.

Ahoj, no asi svatá anna nebo bohunice ale tam může být docela narváno.. napadá mě ještě nějaká soukromá klinika ale s těmi zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
5.4.22 10:37

Mne delali zlucnik v Surgalu, pece ok. Spis bych zvazila jestli je operace nutna. U mne nutna nebyla a lituju, ze jsem na ni sla. Po operaci mam po jidle prujmy, bojim se jit do restaurace, jim tehdy, kdyz nemam v planu jit ven. A bohuzel je to bezny pruvodni jev po operaci zlucniku - slova gastroenterologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.22 11:52

Taky právě nechci jít pod kudlu :( Při Sonu břicha mi byl zjištěn kámen 7mm. A dostala jsem žádanku má chirdu. Občas mě trochu pobolí v pravém podžebří ale nic hrozného ale obavy mám. :( Navíc máme malé miminko a nechci pak ležet v nemocnici a doma.. Myslela jsem že budu řešit diastázi a ne tohle. ;(

• Citovat
  • Upravit
609
5.4.22 14:27

Taky surgal. Za mě ok. Po odstranění, můžu v klidu všechno jíst a je to o dost lepší. Žádné kameny, pisek, a pod. Jen pořád těžko a brkani. Nakonec zjistili, že tam byl malý chronicky zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.22 16:31

@Maty3010 Dobrý den. A byla jste tam spokojená s péčí i když jste neměla to jejich nějaké členství? A byli po zákroku bolesti? A jak Vám dlouho trval pobyt tam a pak rekonvalescence doma? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
609
10.4.22 17:10

Byla jsem tam dvě noci. Po operaci jsem trošku víc zvracela, tak si mě tam nechali. Jinak se vším jsem byla spokojená. Chovali se normálně, žádné členství tam nemám. Doma, tak 14 dní. Fakt nic moc nedělat. Je to zrádné, člověk si myslí, že je fit, ale opak je pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.5.22 19:09

Byla jsem v Surgal pred 2mesici.Vse ok. Za 3dny doma. A doma jsem zustala necele 3tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.5.22 23:12

@Maty3010 dobry den.Jak dlpuho mate po operaci a uz jste uplne fit? Ja mam ted 2mesice po operaci a porad si za posl. tyden pripadam jak bricho na vode a obcas tlak v oblasti podzebri. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
16.5.22 00:28
@Anonymní píše:

Ahoj, jestli nechceš riskovat zánět slinivky, která tě může zabít -slova chirurga…nechod na operaci…toť ve zkratce…já se bránila operaci úspěšně od 17 měla jsem tam šutry…v 28 po rozpuštění sutru od léčitele a pár bylin jsem zežloutla, zimnice, únava, bílá stolice a už jsem letěla do vojenské…(Brno)je to 8 let… výsledek chronický zánět žlučníku a srůsty až ke strevam a to jsem neměla problémy…ani crp vyšší, krev nic neukazovalo zánět..jen šutry dva…jak žiju teď no… když toho sežeru víc, nebo mastný okamžitě to má klystýrovy efekt…po operaci jsem se nemohla narovnat asi měsíc bolestí. Pred operaci 55 kg na 167 cm, po operaci 46 kg do třech měsícu.. měla jsem dietu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí