Pocení a zápach levého podpaží

Anonymní
5.4.22 16:32

Pocení a zápach levého podpaží

Ahojky. Omlouvám se za anonym, snad to každý pochopí. Před 14 dny jsem prodělala angínu a brala antibiotika Amoksiklav. Nevím, jestli to má s tím souvislost, ale jakmile jsem se vrátila po nemocenské do práce, tak ‚smrdim‘. Nikdy předtím se mi to nestalo, když nepočítám občas nějakou nehodu, kdy jsem zapomněla deodorant, to se stane snad každému. Ale neměla jsem s tím problémy každý den. Vždycky se nástřikam deodorantem doma, pak v práci, cítím jak krásně vonim a v polovině směny to začnu cítit. Ale přijde mi, že se potim jen pod tím levým podpažím. Proto se ho snažím co nejméně zvedat a je mi to hodně nepříjemné, někdy si musím i měnit tričko během směny. Nepřijde mi to normální, nikdy jsem neměla takový problém. Je možné, že je to těmi antibiotiky? Já beru atb často, snad co 3 měsíce mám angínu, hodně na to trpím. Ale tohle se mi nestalo ani jednou :nevim: samozřejmě, že by bylo lepší zajít k lékaři a ne ptát se tady, jen mě zajímá, jestli to takhle někdo neměl/nemá podobne.

Děkuji za každou odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
5.4.22 17:38

Myslim, ze to muze byt i po nemoci. Kdyby to pretrvavalo, sla bych na vysetreni prsu, sono.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.22 18:06

A jsi levak nebo pravak, kolik ti je let, narocna prace, stres, uzivas antikoncepci? Jak dlouho jsi vydrzela vonet drive s deem? Doma te to trapi taky nebo ne?

A kdyz nepouzijes deo treba 2, 3 dny kdyz jsi doma? Treba i s castejsim mytim podpazi. Budou na tom obe podpazi stejne? Zkus to.

Poceni a zapach zpusobuji taky bakterie a ATB jich hodne znici a treba se ted premnozily, mozna nejaka nerovnovaha? kdyz je to tesne po, ale urcite to pak zkonzultuj s dr.
Jak dlouho to trva po ATB?

Muzeme napsat i soukromne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.22 19:23
@Anonymní píše:
A jsi levak nebo pravak, kolik ti je let, narocna prace, stres, uzivas antikoncepci? Jak dlouho jsi vydrzela vonet drive s deem? Doma te to trapi taky nebo ne?

A kdyz nepouzijes deo treba 2, 3 dny kdyz jsi doma? Treba i s castejsim mytim podpazi. Budou na tom obe podpazi stejne? Zkus to.

Poceni a zapach zpusobuji taky bakterie a ATB jich hodne znici a treba se ted premnozily, mozna nejaka nerovnovaha? kdyz je to tesne po, ale urcite to pak zkonzultuj s dr.
Jak dlouho to trva po ATB?

Muzeme napsat i soukromne…

No právě, že jsem pravák. Jinak bych to brala, že ta ruka se více namaha, tak logicky proto se více potí, ale tím to nebude… Je mi 27 a práci mám spíše fyzicky namáhavou, stresujici vůbec. Je u nás v práci celkem dost teplo, takže se potim hodně, ale nikdy jsem tak nesmrdela, tak to nechápu, vždycky mi zabiraly deodoranty a teď po 4 hodinách už smrdím :,( ja jsem z toho spíš ve stresu, než z práce..
Antikoncepci ne užívám už 2 roky. Doma se nesprejuju vůbec a nesmrdim za celý víkend vubec. Stejně jako během dne necítím se, začnu se cítit až v práci, cítím se jako nejaka spindira :,(
Atb jsem dobrala právě minulou neděli.. Nevím, počkám ještě do konce týdne a pak navštívím lékaře..

• Citovat
  • Upravit
6304
5.4.22 19:29

Probiotika po atb podla mna nic nezkazia, nie ze by som teda vedela, ci vyriesia tvoj problem.
Ale mne sa stalo, ze ma atb rozhodili a probiotika to zlepsili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42498
5.4.22 19:51

Zkus pánský deodorant, bývají silnější. A když bude problém přetrvávat, lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.4.22 19:58

A pri sportovani, jine fyzicke praci ti to dela taky nebo jen v praci?

Příspěvek upraven 05.04.22 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.22 20:06
@Anonymní píše:
No právě, že jsem pravák. Jinak bych to brala, že ta ruka se více namaha, tak logicky proto se více potí, ale tím to nebude… Je mi 27 a práci mám spíše fyzicky namáhavou, stresujici vůbec. Je u nás v práci celkem dost teplo, takže se potim hodně, ale nikdy jsem tak nesmrdela, tak to nechápu, vždycky mi zabiraly deodoranty a teď po 4 hodinách už smrdím :,( ja jsem z toho spíš ve stresu, než z práce..
Antikoncepci ne užívám už 2 roky. Doma se nesprejuju vůbec a nesmrdim za celý víkend vubec. Stejně jako během dne necítím se, začnu se cítit až v práci, cítím se jako nejaka spindira :,(
Atb jsem dobrala právě minulou neděli.. Nevím, počkám ještě do konce týdne a pak navštívím lékaře..

Tak to muze byt spise z prace a mozna k tomu ten stres z toho ze nebudes vonet. Treba jinny denni rytmus, kdyz jsi byla nemocna a ted. V bavlne asi chodis ze? A nazor nejake kamosky v praci, ze jsi citit? Zkus se zeptat.

A ty nam tady asi za tyden nenapises jak to dopadlo ze? Nicmene ti vsichni drzime palce :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.23 22:13
@Anonymní píše:
Ahojky. Omlouvám se za anonym, snad to každý pochopí. Před 14 dny jsem prodělala angínu a brala antibiotika Amoksiklav. Nevím, jestli to má s tím souvislost, ale jakmile jsem se vrátila po nemocenské do práce, tak ‚smrdim‘. Nikdy předtím se mi to nestalo, když nepočítám občas nějakou nehodu, kdy jsem zapomněla deodorant, to se stane snad každému. Ale neměla jsem s tím problémy každý den. Vždycky se nástřikam deodorantem doma, pak v práci, cítím jak krásně vonim a v polovině směny to začnu cítit. Ale přijde mi, že se potim jen pod tím levým podpažím. Proto se ho snažím co nejméně zvedat a je mi to hodně nepříjemné, někdy si musím i měnit tričko během směny. Nepřijde mi to normální, nikdy jsem neměla takový problém. Je možné, že je to těmi antibiotiky? Já beru atb často, snad co 3 měsíce mám angínu, hodně na to trpím. Ale tohle se mi nestalo ani jednou :nevim: samozřejmě, že by bylo lepší zajít k lékaři a ne ptát se tady, jen mě
@Anonymní píše:
Ahojky. Omlouvám se za anonym, snad to každý pochopí. Před 14 dny jsem prodělala angínu a brala antibiotika Amoksiklav. Nevím, jestli to má s tím souvislost, ale jakmile jsem se vrátila po nemocenské do práce, tak ‚smrdim‘. Nikdy předtím se mi to nestalo, když nepočítám občas nějakou nehodu, kdy jsem zapomněla deodorant, to se stane snad každému. Ale neměla jsem s tím problémy každý den. Vždycky se nástřikam deodorantem doma, pak v práci, cítím jak krásně vonim a v polovině směny to začnu cítit. Ale přijde mi, že se potim jen pod tím levým podpažím. Proto se ho snažím co nejméně zvedat a je mi to hodně nepříjemné, někdy si musím i měnit tričko během směny. Nepřijde mi to normální, nikdy jsem neměla takový problém. Je možné, že je to těmi antibiotiky? Já beru atb často, snad co 3 měsíce mám angínu, hodně na to trpím. Ale tohle se mi nestalo ani jednou :nevim: samozřejmě, že by bylo lepší zajít k lékaři a ne ptát se tady, jen mě zajímá, jestli to takhle někdo neměl/nemá podobne.Děkuji za každou odpověď :kytka:
Řeším úplně stejný problém..Ráda bych se zeptala, jestli jste odhalila příčinu. Děkuji za odpověď :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.23 11:10
@Anonymní píše: Řeším úplně stejný problém..Ráda bych se zeptala, jestli jste odhalila příčinu. Děkuji za odpověď :)

Pěkný den ;) ne, nezjistila, ale koupila jsem si na radu některých Driclor. Hned po prvním použití jako by moje problémy přestaly. Kupte v lékárně a uvidíte ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex