Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, potřebovala bych poradit dneska jsem memu synovi měřila teplotu a přitom mu pomáhala i vykakat, jsme na UM a ma zacpu a trpí na prdíky a hned jak se vykakal po měření tak měl v plince trošku hlenu krve. muže to byt po měření teploty? děkuju
Kolik mu je a jakym teplomerem jsi merila? Nezajela jsi moc hluboko? Krev v plince vporadku neni
Pokud měl zácpu a kakal usilovně, někde mohla vzniknout prasklinka. Pokud se to nebude opakovat pokaždé třeba 14 dní, neřešila bych to.
Malému se to taky párkrát stalo, když měl zácpu a pomáhala jsem mu teploměrem se vykakat. Podle mě usilovně tlačil a někde se mu udělala prasklinka. Příště už to bylo v pořádku.
Jsou mu dva měsíce mel toho opravdu malo a kakat mu moc nejde vždy strašne tlači ale ma zacpu.tak mu pomuže až teplomer
Radim zmenit UM pokud trpi zacpou. Ta byva hodne po nutrilonu @Ada92
Když ja právě na jiné mleko přejit nemužu ma nutrilon proti ublinkavani jinak mi vše zvraci je narozenej ve 36tt.
Prohlidni zadecek, nejspis najdes prasklinku. krev z konecniku je na stolici jakoby navrchu a trebas jeste trochu vytece ze zadecku pri konci kakani. Krev zamichana ve stolici (nitky krve) muze byt od alergie, infekce a pod.
Jj krev mel jen na stolici navrchu. a prave jsem mu našla na zadečku takove červenější místo tak to asi bylo z toho.ale od ty doby mi ještě nekakal tak počkam na další stolici jestli se to ještě ukaže.