Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prasím o radu,
Už tak dva dny mi při kojení teče z jedné bradavky krev. Poraďte mi prosím jak to vyléčit. Je mi Filípka hrozně líto, že to musí pít a taky to bolí. Používám průběžně bepanthen a kalciovou mast.Teď jsem zkoušela i fialku, ale žádný účinek. Budu ráda za každou radu.
Děkuji Venda
Vendelin a preco ti tecie krv?? Maly uz ma zuby a kusol ta? V tomto veku som sa s tym nestretla
ja som mala problemy zo zaciatku ked strasne silno sal, mala som ranky, ale krv to nebola. No a raz ma kusol tak, ze mi urobil trhlinu a to krv tiekla, ale len raz a potom uz nie. Skus napisat viac v com je problem.
No a ja neviem ci to je 2× spravne ale skusim ti napisat ako som to riesila ja. Nastriekala som si na to miesto akutol (tekuty leukoplast) to mi tu ranku zacelilo a uz sa mi neobnovila. Ale fakt neviem ci to nemoze nejak uskodit. Osobne si myslim, ze to uskodit nemoze inak by som to nerobila. No alebo cez klobucik by nechcel?? CO najviac prsia nechavaj na vzduchu, bez podprsenky.
Vendelin, ve Zlíně na Baťovce je mammární poradna, zkus tam zavolat a popsat problém, když je to akutní tak tě neodmítnou. Tady je tel. číslo 7552829