Krevní testy v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.5.18 18:29

Jako jsem klidná, že screening v nemocnici mi vyšel pokaždé dobře tak to mě snad jedine uklidňuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.5.18 18:30

@Matteo 23.7. Asi paní co zvedla telefon, neměla zrovna náladu. A objednala tě aspoň? A doktor nejdřív třeba viděl blbě a po přeměření už ti řekl, že je to lepší. S tím týdnem bych si hlavu nelámala. To tak podle mě odpovídá tomu, že těhotenství počítají už od MS, přitom jsi otěhotněla jindy než v den MS. Navíc jsou to jen tabulky, všechny děti se nerodí stejně velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.5.18 18:31
@Matteo 23.7. píše:
No on je právě takovýhle pokaždé… Hlavně honem honem… Pokaždé když tam přijdu najdriv si vyřídí své osobní hovory… Pak mě něčím vyděsí a pak řekne je to lepší a já mám z toho hlavu jak balón :roll:

Nechodila bych k lékaři, ke kterému nemám důvěru.
Měla ses ptát no… Tak příště.
Já myslím, že by tě pozval dřív, kdyby byl problém…
Já bych k takovému lékaři nechodila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 18:31
@natyber píše:
@Matteo 23.7. Asi paní co zvedla telefon, neměla zrovna náladu. A objednala tě aspoň? A doktor nejdřív třeba viděl blbě a po přeměření už ti řekl, že je to lepší. S tím týdnem bych si hlavu nelámala. To tak podle mě odpovídá tomu, že těhotenství počítají už od MS, přitom jsi otěhotněla jindy než v den MS. Navíc jsou to jen tabulky, všechny děti se nerodí stejně velké.

To ano objednala ale až na 4.6. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 18:33
@radkka píše:
Nechodila bych k lékaři, ke kterému nemám důvěru.
Měla ses ptát no… Tak příště.
Já myslím, že by tě pozval dřív, kdyby byl problém…
Já bych k takovému lékaři nechodila. :oops:

U nás je problém s gynekolegama má ordinaci ještě se svojí manželkou tak si myslím ze to bude podobné :think: a pak tu je ještě jeden, ale ten má narváno :think: ale o změně jsem také už uvažovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.5.18 18:33
@natyber píše:
@Matteo 23.7. Asi paní co zvedla telefon, neměla zrovna náladu. A objednala tě aspoň? A doktor nejdřív třeba viděl blbě a po přeměření už ti řekl, že je to lepší. S tím týdnem bych si hlavu nelámala. To tak podle mě odpovídá tomu, že těhotenství počítají už od MS, přitom jsi otěhotněla jindy než v den MS. Navíc jsou to jen tabulky, všechny děti se nerodí stejně velké.

Doktor to má vysvětlit, ne pacientku vyděsit a pak říct, že už je to lepší :zed:
Můj doktor teda první pořádně kouká a až pak mluví, všechno mi vždy vysvětlil a ukázal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.5.18 18:36

@Matteo 23.7. To je za tři týdny. Asi kdyby to bylo něco hrozného tak by tě vzali dřív. Ale je pravda, že ses měla víc optat co to znamená a v čem to představuje problém. Leda mu zavolat a zeptat se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 18:40
@natyber píše:
@Matteo 23.7. To je za tři týdny. Asi kdyby to bylo něco hrozného tak by tě vzali dřív. Ale je pravda, že ses měla víc optat co to znamená a v čem to představuje problém. Leda mu zavolat a zeptat se :nevim:

Telefon mají nedostupný tak budu muset nějak vydržet :think: ale malý přibira a srdíčko mu tluče tak jak má a ani já na sobě nepozoruji že by něco bylo špatně :think: :nevim: ode dneška si vybírám zbytek dovolené tak se mi třeba ty normy dají nějak do pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.5.18 18:43

@Matteo 23.7. Ja bych hned menila doktora ;) tohle deseni mi prijde proste ujety…mela jsem uz dva doktory (meneno diky stehovani) a ani u jednoho to nezazila…a jak rikaji holky, kdyby to bylo nejak hodne spatne, snad by ti to rekl hned a na kontrolu poslal driv…drzim palce, at je vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.5.18 18:50
@radkka píše:
Doktor to má vysvětlit, ne pacientku vyděsit a pak říct, že už je to lepší :zed:
Můj doktor teda první pořádně kouká a až pak mluví, všechno mi vždy vysvětlil a ukázal :think:

Asi to změřil špatně, tak to přeměřil a řekl, že je to lepší. Mohl teda místo toho říct, že je to v pořádku, to je pravda.

To má, ale když by nic neříkal, tak bych se zeptala o co jde. Mě dělal ultrazvuk, řekl, že nevidí žaludeční bublinu či co a zavolal kolegu. Koukali, nic neříkali a poslali mě domů s tím, že mám přijít ráno znova. Na můj dotaz co to znamená, mi řekli, že zřejmě nemá jícen :zed: To byl šok a pak mi volali z kliniky za pár hodin ať přijdu ještě ten den na večer. To jsem měla nervy a oni, že dobrý, že už tam ta bublina je :nevim: Tak jsem jen psala, že občas něco nevidí a pak je to zas dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 19:06
@natyber píše:
Asi to změřil špatně, tak to přeměřil a řekl, že je to lepší. Mohl teda místo toho říct, že je to v pořádku, to je pravda.To má, ale když by nic neříkal, tak bych se zeptala o co jde. Mě dělal ultrazvuk, řekl, že nevidí žaludeční bublinu či co a zavolal kolegu. Koukali, nic neříkali a poslali mě domů s tím, že mám přijít ráno znova. Na můj dotaz co to znamená, mi řekli, že zřejmě nemá jícen :zed: To byl šok a pak mi volali z kliniky za pár hodin ať přijdu ještě ten den na večer. To jsem měla nervy a oni, že dobrý, že už tam ta bublina je :nevim: Tak jsem jen psala, že občas něco nevidí a pak je to zas dobrý.

No já se ptala čím to může být že mám menší hodnotu těch destiček a on mi řekl že to může být tím těhotenstvím, ale že potřebuje aby to potvrdili a co se týče toho železa tak toho jsem měla málo i když jsem těhotná nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.5.18 19:13

@Matteo 23.7. No takže ti to vysvětlil. Jak píšeš mimčo je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 19:16
@natyber píše:
@Matteo 23.7. No takže ti to vysvětlil. Jak píšeš mimčo je v pořádku ;)

No snad ano… prostě se bojím jak řekl že má menší nohy a že to vypadá že je o týden menší a do toho ty výsledky krve celé mé to nějak vyděsilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
16.5.18 19:17

Ono měření není nic přesného třeba to jen blbě změřil a nohy rostou normálně a krevní destičky asi budou dobře, když se tomu v nemocnici divili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
16.5.18 19:39

130 je uplně v cajku. Ikdybys měla půlku, tak furt v poho porodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí