Krevni tlak panika

Anonymní
11.5.22 11:00

Krevni tlak panika

Ahoj je normální si neustále měřit tlak? Hodnoty jsou max do 130/90
Mám šílený strach z vysokého tlaku mám tlak na hrudi a rtg plic v pořádku EKG taky.. co to může být jsem kuřácka mám divný pocit v krku a v horním patře jako k nosu nevím jak to popsat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
11.5.22 11:17

Nemáš to spíš psychicky? Jak se začneš stresovat, tak ti tlak poletí nahoru. Nepozorovala bych se tolik, pak hledáš příznaky, jsi ve stresu, běžíš se změřit, jenže ten stres už ti zvedá tlak, takže si naměříš vyšší hodnotu, což tě vystresuje ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.22 11:21

No já si myslím že trpím hypochondrií, bolí mě svaly na rukou a nohou ráno vstávám úplně rozlámaná a tlak na prsou… Bolí mě břicho jakoby na levou už žeber ale na dotek nic pak to přejde hned vidím že mám úplně strašnou nemoc a celý den se tím zabývám

• Citovat
  • Upravit
37131
11.5.22 11:24
@Anonymní píše:
No já si myslím že trpím hypochondrií, bolí mě svaly na rukou a nohou ráno vstávám úplně rozlámaná a tlak na prsou… Bolí mě břicho jakoby na levou už žeber ale na dotek nic pak to přejde hned vidím že mám úplně strašnou nemoc a celý den se tím zabývám

No tak to řeš, to se taky dá léčit, ale ne tim, že si budeš neustále měřit tlak a pozorovat se a ještě to celé zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.22 11:27

A jak? Dá se to řešit i bez AD?

• Citovat
  • Upravit
18
11.5.22 11:33

No, nejlépe jít k psychologovi. Nebo pro začátek se poradit u obvodního, někam tě pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.22 11:35

@Zuluzulu14 no já byla na pohotovosti a tam dělali odběry na srdce, cukrovku, trombózu, atd vše v pořádku měla jsem jen hypokalemii

• Citovat
  • Upravit
4072
11.5.22 11:44

Me vzdycky pobavi, kdyz je clovek hypochondr a kurak. Kdyz se tak bojis vysokeho tlaku a cevnich onemocnění, tak prestan v první rade kourit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.22 11:47

@Villanelle tak já kouřím tak max 5 cigaret… Nejde jen o tlak ale celkově o své zdraví se bojím nechápu proč vždyť vždycky jsem byla tip člověka co měl vše u zadku

• Citovat
  • Upravit
18
11.5.22 11:48

U lékaře neřeš tlak ani cukrovku, ale svou hypochodrii. Kterému lékaři jsi o ní řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.5.22 11:50

Proč nechceš AD? Když dostaneš správné, zklidníš se a bude ti líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
11.5.22 11:51
@Anonymní píše:
@Villanelle tak já kouřím tak max 5 cigaret… Nejde jen o tlak ale celkově o své zdraví se bojím nechápu proč vždyť vždycky jsem byla tip člověka co měl vše u zadku

Max pet cigaret :roll: to ti prijde malo jo? Ja bych se taky o sve zdravi jako kurak bala, to mas rakoviny plic, zaludku, jazyka, infarkty, mrtvice…
Sekni s cigaretama a najdi si psychologa ne řešení tech úzkosti a nervu, co te vedou ke kouření a hypochondrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.22 11:55

@Villanelle neřekla jsem to nikomu, mám tady Asentra50 ale já se bojím brát prášky které neznám… No 5 cigaret mi přijde málo… Někdo kouří 30-40 denně to mi přijde už hrůza

• Citovat
  • Upravit
27662
11.5.22 12:11
@Anonymní píše:
@Villanelle neřekla jsem to nikomu, mám tady Asentra50 ale já se bojím brát prášky které neznám… No 5 cigaret mi přijde málo… Někdo kouří 30-40 denně to mi přijde už hrůza

podívej ve všech diskuzích co jsi zakládala ti všichni poradili aby jsi opravdu došla k psychologovi nebo k psychiatrovi prošla jsi všemi možnými lékařskými vyšetřeními a jsi o. k. ted už ti nikdo víc neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.5.22 12:27
@Anonymní píše:
@Villanelle neřekla jsem to nikomu, mám tady Asentra50 ale já se bojím brát prášky které neznám… No 5 cigaret mi přijde málo… Někdo kouří 30-40 denně to mi přijde už hrůza

Hrůza je vůbec kouřit. Začni brát prášky a ono to bude lepší. Vyhoď cigára do koše. Každá cigareta je hřebíček víš kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová