Křikloun

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5239
25.9.15 14:24

To je jako u nas..jak neji po jejim, rev, a nemyslim ze kdyz jdu na wc, musim byt obestoupena ditetem..vi pokazde ze ihned prijdu..ale kazde maminy vec..u nas se zatim neleze ani nic vic takze tam kde ji polozim, ji i najdu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
25.9.15 15:34
@cverunka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to mě pobavilo. Také máme doma „vysírače“

My též :mrgreen: akorát je to „vysíračka“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.9.15 16:49

KOlik tak váží 8m mimino, takových 8kg? Takže máš uječených 8kg, které jsou relativně na místě. Posuňmež si časovou osu dále :lol: Máš dvouleté dítě, které má období vzdoru, do řevu dokáže zapojit tolik vzteku, že si o tom u 8m můžeš nechat zdát. Má 15kg a neustále běhá za tebou a řve, nebo naopak s řevem zdrhá..někam..pryč..třeba do silnice nebo honem začne nípat psí bobek, než k němu v mrákotách doběhneš. A cestou domů..ne, cestou kamkoli, když se ti vztekne, netaháš 8kg, ale 15kg. Tak co je lepší?

Malý dodatek- až se uklidní období vzdoru, myslíš, že máš vyhráno? Haháá, bych ti šoupla na hodinku moje ukecaný cácory a budeš zamačkávat slzu touhy po protivným dvouleťákovi. Pak si ještě překryješ kapesníčkem tu mega díru do hlavy, co ti tam ty potvory vymlely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
25.9.15 16:56

To vubec nesouvisí s tím, že jsi na své dítě byla, jak říkáš, tutununu. Má separační uzkost-zcela normální vývojový stupen dítěte.

• Citovat
  • Upravit
2612
25.9.15 21:58

Mám to samý-řev, když se zavřu a záchodě, řev, když ho dávát do kočárku, řev při přebalování, řve vlastně snad pořád-ale to je takový ten vzteklý řev, nic lítostivého… a k tomu celý den je schopný mi viset na noze a ječet, dokud ho nezvednu, nedej bože, když udělám krok a ručičky mu opřu o něco jinýho - ječení jak kdyby mu nohy řezali…je mu rok a dle staršího vím, že bude hůř :(…prostě mně si vybrali „vysírací“ typy, už ale nedomysleli, že na cholerickou matku to je opravdu velkááá nálož. Jestli u mladšího přijde tak šílený období vzdoru, které u staršího ještě neskončilo, tak to nedám, po druhé fakt nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
26.9.15 03:14
@zuzouš píše:
KOlik tak váží 8m mimino, takových 8kg? Takže máš uječených 8kg, které jsou relativně na místě. Posuňmež si časovou osu dále :lol: Máš dvouleté dítě, které má období vzdoru, do řevu dokáže zapojit tolik vzteku, že si o tom u 8m můžeš nechat zdát. Má 15kg a neustále běhá za tebou a řve, nebo naopak s řevem zdrhá..někam..pryč..třeba do silnice nebo honem začne nípat psí bobek, než k němu v mrákotách doběhneš. A cestou domů..ne, cestou kamkoli, když se ti vztekne, netaháš 8kg, ale 15kg. Tak co je lepší?Malý dodatek- až se uklidní období vzdoru, myslíš, že máš vyhráno? Haháá, bych ti šoupla na hodinku moje ukecaný cácory a budeš zamačkávat slzu touhy po protivným dvouleťákovi. Pak si ještě překryješ kapesníčkem tu mega díru do hlavy, co ti tam ty potvory vymlely.

Vtipne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
26.9.15 06:15

@Adinka_2012 taky jsem cholericka matka…Tolik trpelivosti co me ona naucila bych s nikym nikdy nemela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.9.15 10:10
@Lucie66 píše:
@Adinka_2012 taky jsem cholericka matka…Tolik trpelivosti co me ona naucila bych s nikym nikdy nemela!

přesně tak, ale stejně je to málo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.9.15 10:11

@zuzouš
tak náš zvhládá vykecat díru do hlavy i ve třech letech mezi vztekacíma scénama úplně s klidem :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí