Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to hnus a česká legislativa, která nedovoluje šílence zavírat… a navíc se to stalo kousek o nás.. Neumim si to představit… Dneska utekl další deviant z Kosmonos.. ale dokud nebudou pořádně nastavené zákony, nezbývá, než se modlit, ať se něco takového nestane znovu..
martina.se píše:
Je to hnus a česká legislativa, která nedovoluje šílence zavírat… a navíc se to stalo kousek o nás.. Neumim si to představit… Dneska utekl další deviant z Kosmonos.. ale dokud nebudou pořádně nastavené zákony, nezbývá, než se modlit, ať se něco takového nestane znovu..
To je opravdu mazec. Nejhorší je, že ta paní za to nemohla,že je nemocná, ale pokud má někdo takovou nemoc tak má být v ústavu !!!
teoreticky by měl, ale musel by mít správný posudek lékařů, jestli je zbaven svéprávnosti, tak souhlas opatrovníka a pod. A taky si pobyt platit.. Tady bude chyba na více místech. Četla jsem, že rodina bude podávat trestní oznámení, teda ne o peníze, ale proto, aby se vědělo, kdo udělal tu chybu, že paní nechal venku. Byla několikrát v léčebně v Opavě, ale vždy jí propustily.. ![]()
martina.se píše:
teoreticky by měl, ale musel by mít správný posudek lékařů, jestli je zbaven svéprávnosti, tak souhlas opatrovníka a pod. A taky si pobyt platit.. Tady bude chyba na více místech. Četla jsem, že rodina bude podávat trestní oznámení, teda ne o peníze, ale proto, aby se vědělo, kdo udělal tu chybu, že paní nechal venku. Byla několikrát v léčebně v Opavě, ale vždy jí propustily..
To prostě hlava nebere. Je mi líto rodičů, je to strašná tragedie ![]()
U nás taky paní má schízu a myslím, že na to pije alkohol. Skoro každý den křičí z okna, mlátí dveřma a když jde ven, tak křičí a nadává cizím lidem.
Příklad: Nějaká paní šla z nákupu a zavazovala si botu. Paní se schízou jde kolem ní a začne hystericky řvát "ještě jednou se ohni a nakopu tě do p.dele ty svině! Ty si myslíš, že tě nevidím? Ale já jsem to neudělala! Já teda ne!
Příklad: V obchodě začne řvát na prodavače a celé okolí „JEstli nechcete mír, tak budete mít válku! Já se s váma s.rát nebudu!“
Atd..nebo jde kolem vás…otočí se, rychlým krokem jde k vám a říká "co jsi to říkala ty s.vině? MYslíš, že tě neslyším? Ještě jednou! Ty si myslíš, že jsem tě neslyšela?!
No ale jaký máte pocit, když kolem jde cizí člověk a myslí si, že na vás řve oprávněně?
Od sousedů jsem slyšela, že prý ji odvézt nemůžou, že prý zatím není nebezpečná okolí. Možná až někomu něco udělá, nebo sobě, tak pak to budou řešit.
Podle mě to je podobné, jako v tom případě s touto kauzou, kdy musela umřít holčička. ![]()
Chovala jsem tu svojí malou a říkala jsem si že bych se asi zbláznila,kdyby se mi něco podobného stalo…Je to příšerný..a to jen proto že stát nemá na tyhle případy peníze,takovéhle nemocné bych separovala od normálních lidí…to samé kriminálníky,oni provedou ublížení,skoro člověka zabijou a dostane pouze 5 let????(Jako ten cigán co pohlavně zneužil a skoro zavražddil 12ti letého Jakuba).Kdy už začne náš stát chránit nás lidi před takovýmhle povlem!!!Rodičům přeju hodně moc síly…
Příspěvek upraven 06.02.12 v 20:17
Sumaya, ale vždyť už jen to, že někomu „vyhrožuje“ by mělo stačit k tomu, aby ji někam zavřeli a nastolili řádnou léčbu.
Tady je to ale opravdu hrozné. Něco se začne řešit, až když se stane nějaké neštěstí.
Nedovedu si představit, že bych přišla o dítě a ještě takovýmto způsobem. Je smutné, co se dnes děje ![]()
zuzulenda píše:
Sumaya, ale vždyť už jen to, že někomu „vyhrožuje“ by mělo stačit k tomu, aby ji někam zavřeli a nastolili řádnou léčbu.
Tady je to ale opravdu hrozné. Něco se začne řešit, až když se stane nějaké neštěstí.
Nedovedu si představit, že bych přišla o dítě a ještě takovýmto způsobem. Je smutné, co se dnes děje
Jako já mám taky strach. Ona má ke všemu malýho psa, kterej bráchu kousl do nohy..jen tak. Já jsem jeden večer jela autem u dálnice a ona tam stojí u krajnice a rozhazuje rukama a řve. Nevím, možná chtěla pod to auto skočit.
Ona je jednu chvíli v klidu, ale za minutu, jakoby do ní vstoupil jiný člověk a zase řve.
Já jen čekám, až si v tom bytě něco udělá nebo někomu jinýmu. Ona tam žije sama.
Jednou jsem šla za ní (náhodou) a řvala něco jako ..já jsem to neudělala..a něco o zabití..že se všichni za*erou. A vždy se otáčela na mě.
Já si myslím, že ani léky nebere. Každý ji tu zná…ale kdybych bydlela vedle ní jako sousedka, tak asi každý den volám policii, kvůli těm ranám co dělá a jak křičí.
zrovna jsem dokrmila malou a dala si jí na odbrknutí,usnula na mě a já brečela jak želva a nechtěla jsem jí ani odnýst do postýlky.Jak ukazovali fotky a postýlku plnou plyšáků
Co se to v posledních letech na tom světě děje,kde se vzalo tolik zloby,nenávisti.Hlavně,že už si sousedi stěžovali a té paní běžela výpověd z bytu.Je mi líto té babičky,bude si do smrti vyčítat,že jí nedokázala ochránit.
Ahojda,jo videla,rvala jsem u toho jak pes;-(my se snazime dlouho o mimi a kdyz si predstavim,ze by mi pak nejaka posahana baba zabila dite,tak…;-(
Viděly jste tu reportáž co byla dnes v krimi plus o té pobodané Andrejce. To je strašné co se to děje mezi lidmi. Ta paní už dávno měla být zavřená v blázinci !!!!