Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kamarádka je těhotná, čeká holčičku. Rozhoduje se mezi těmito dvěma jmény. Které byste jí poradily vy? Příjmení mají běžné, tradiční.
@pe-terka píše:
Kamarádka je těhotná, čeká holčičku. Rozhoduje se mezi těmito dvěma jmény. Které byste jí poradily vy? Příjmení mají běžné, tradiční.
Kiki nebo Viky?
@snee píše:
ViktorieKristýně se u nás říkalo Kikina a to se mi nelíbí
Kikina nebo Vikina, to je fuk ![]()
@Tarinka píše:
Kikina nebo Vikina, to je fuk
stejně ta Vikina zní líp ![]()
Já bych dala Kristýnku, přijde mi, že Viktorii má každej, kdo se snaží bejt děsně zajimavej
![]()
Viktorie. Moje srdcovka uz z dob telenovy Divoky andel
jen k nasemu prijmeni uz by to bylo dlouhe.
@Tarinka píše:
Já bych dala Kristýnku, přijde mi, že Viktorii má každej, kdo se snaží bejt děsně zajimavej![]()
Na tom něco je, jinak Kristýna je pěkné jméno, ale je tam něco, co mi na tom jméně vadí, nedokáži říct přesně co, více se mi líbí tvar Kristina.
Viktorie je též pěkné jméno, ale taky mi trochu nečím vadí.
@peta1003 píše:
Kristyna…Viktorie uz je dost ojety jmeno
U nas Kristýna ještě vic ![]()
Ale Viktorku znám taky..
Osobně mám teda trochu problém s tim ie na konci, ale tady bych hlasovala pro viktorii ![]()
@Klopotkova píše:
Na tom něco je, jinak Kristýna je pěkné jméno, ale je tam něco, co mi na tom jméně vadí, nedokáži říct přesně co, více se mi líbí tvar Kristina.
Viktorie je též pěkné jméno, ale taky mi trochu nečím vadí.
Me u kristyny vadí to kris a jeste kdyz to vidim napsaný s tím Y tak to na mě působí strašně tvrdě..
A u viktorie jak jsem psala to ie, ale s tím mam problém všeobecně u tehlech jmen s ie
ikdyz většina jsou opravdu hezky jmena, tohle by mi vadilo, jmenovat se tak.. U predstavovani mi to přijde takový moc formální nebo jak to říct ![]()