Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Markéta80 píše:
@Klopotkova Viktor byl pro ní neřešitelný prolém. jedině můžeme dát po tatínkovi, ona to taky udělala. tak jsme řekla že kdyby dala hezčí jméno, ale že nemám ráda dávat po rodičích. prý musíme dát něco extra. Já chtěla jen méně obvyklé a je fakt že Viktora jsme chtěla od 15 let a manžel řekl že jak chci. A u malé taky problém že neví co chceme za jméno a že doufá že to zase nebude nic extra a dala nám papír se jmény které můžeme dát
A pak že asi chceme Viktorii. Blázni nejsme aby jsme měli Viktora a Viktorii
manžel že jméno co bude dcera mít je v dubnu. Vypsala všechna jména kromě jediného a manžel že tam jedno jméno chybí
A tchýně že Valerii nepsala protože takové jméno by jsme přece nedali
Strašně trvala na Emě nebo Elišce
Tak se dočkala, ted máme fenku Elišku
To asi neví že u prostředního chtěl manžel Damiána
@Uju nevím co se vždy řeší se jménem
Tchánovi to třeba bylo jedno a neříkal at dáme jako má on aby byl již 4 v pořadí
Tchýně když malého viděla poprvé tak na něj Vítečku
, manžel jí hned vysvětlil jestli je normální mu říkat jinak a ona jak mu teda má říkat, prý Viktor na mimino je tvrdé. Jak asi? Viki ne
Tchyni se taky nelibil výběr jmen našich dětí, taky chtěla abysme dali po tatinkovi
přitom jsme vybírali ze samých běžných jmen.. Jen to nebylo po tatinkovi, že ![]()
@Tinaaaaaa kdybych chtěla Víťu tak je to Vítek
@a12 navíc chudák by měl den po narozeninách svátek
Už několikrát říkal že je dobře že jsme mu jméno Viktor uhájili. Nikdo jiný s tím problém neměl. Mne to ni nepřišlo nějak zvláštní jméno, asi ne tak často dávané ale v kalendáři je. ve školce a ani ve škole ve třídě je jediný Viktor ![]()
@Tarinka píše:
Já bych dala Kristýnku, přijde mi, že Viktorii má každej, kdo se snaží bejt děsně zajimavej![]()
Ja mam dceru Viktorii a nemam pocit ze jsem DESNE ZAJIMAVA
![]()
@Markéta80 píše:
@Tinaaaaaa kdybych chtěla Víťu tak je to Vítek@a12 navíc chudák by měl den po narozeninách svátek
Už několikrát říkal že je dobře že jsme mu jméno Viktor uhájili. Nikdo jiný s tím problém neměl. Mne to ni nepřišlo nějak zvláštní jméno, asi ne tak často dávané ale v kalendáři je. ve školce a ani ve škole ve třídě je jediný Viktor
Mně se to jméno moc líbí, ale okolí taky koukalo jakože „A po kom je to Viktor“? Jakoby se musela dávat jen jména, která jsou v rodině ![]()
@pe-terka píše:
Zvláštní jméno je třeba Milan, takové jednogenerační, spíš dekádové. Znám kupu Milanů 40 - 50, před tím se nedával a potom už taky ne. Mladého Mildu znám jen jednoho.
Mě se teda moc nelíbí, na chlapa takové měkké, podobně jako Miloš, Věnceslav a tak.,
Milan, pro nás obyčejné jméno. Taky znám pár Milanu +-40.A Shakira má synáčka jménem Milan a pro ně je to exotika.
@Anna766 píše:
Milan, pro nás obyčejné jméno. Taky znám pár Milanu +-40.A Shakira má synáčka jménem Milan a pro ně je to exotika.
jasně že je obyč. Tu zvláštnost vidím právě v tom, že se dávalo jen v jedno krátké období. Dnešní Milanové mají až na výjimky čtyřicet až padesát. Ve školách školkách už je nenajdeš a na hřbitovních náhrobcích z dřívějších generací taky ne…
Shakira je úletačka ![]()
@pe-terka píše:
jasně že je obyč. Tu zvláštnost vidím právě v tom, že se dávalo jen v jedno krátké období. Dnešní Milanové mají až na výjimky čtyřicet až padesát. Ve školách školkách už je nenajdeš a na hřbitovních náhrobcích z dřívějších generací taky ne…
Shakira je úletačka
Jsem někde četla, že mu to jméno dali proto, že se jim líbilo, co ve slovanštině znamená.
@Tinaaaaaa to strašně lidi řešili u dcery. Prý po kom je Valerie
Líbilo se mne a není tak časté a Viki byl tenkrát nadšený že když už je to teda holka tak bude taky od V ![]()
Dala bych Viktorii.
Ale je to jen můj názor, protože se mi nelíbí oslovení Kika, Kikča, Kikina.
@pe-terka píše:
Shakira je úletačka
Mně se jméno Milan líbí moc. Přijde mi to daleko lepší, než ti Tadeášové, Kevinové atd.
Nejmenuje se tak skoro každý dítě na hřišti. 😀
@Trish123 píše:
Mně se jméno Milan líbí moc. Přijde mi to daleko lepší, než ti Tadeášové, Kevinové atd.
Nejmenuje se tak skoro každý dítě na hřišti. 😀
VŠAK TO JE V POŘÁDKU, 100 LIDÍ, 100 CHUTÍ. NA MĚ JE PŘÍLIŠ MĚKKÉ NA MUŽE. PARDON ZA CAPS ![]()
@Klopotkova píše:
@mravTak se bude jmenovat Tvoje další dcera?
Nebo Terezka.
![]()