Křivka a pohyby miminka

268
27.8.14 11:18

Křivka a pohyby miminka

Maminky dneska jsem byla na křivce a malá se nechtěla vůbec hýbat jsem 35tt+3 mam strach sestra mi nic extra neřekla jen se snažila aby se malá pohnula a nic :( Měla to taky některá z vás :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
27.8.14 11:24

@JitaPitterova no a co ti na to řekli? Řekli, že je něco v nepořádku? Ono už má to mrně docela málo místa, takže se hýbe míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
27.8.14 11:25

Nemyslím, že je to něco extra neobvyklého. Někde pošlou na procházku nebo na svačinu a natáčí monitor znovu. Kdyby se jim to hodně nezdálo, tak by tě určitě hnali na monitor znovu. A mě se vždycky vyplatilo se vyptávat, když nic neříkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
27.8.14 11:32

Prostě akorát člověka vyděsej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
27.8.14 11:36

@JitaPitterova : obě děti mi na monitorech spali. Snažili se je budit a pravidelne jsem tam trávila 2nasobek času. Jsou v pořádku. Ver mi, ze kdyby bylo něco v nepořádku, tak si te tam nechají. A nejde o pohyby, ale srdíčko a reakci na podněty ( jak se jim mění tep, tím dělají „kopečky“ ).

Příspěvek upraven 27.08.14 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
27.8.14 11:40

Důležité je, jestli TY cítíš pohyby miminka. Mně pravidelně natáčeli monitor v době, kdy mělo mrně dopolední klídek, takže to byl boj. Ale věděla jsem, že je to ve shodě s jeho denním rytmem, tak jsem neplašila. Čili pokud se miminko chová/hýbe jako obvykle, tak buď v klidu, všímej si pohybů. Pokud by se ti ale cokoliv nezdálo, tak na nic nečekej a sama si zajeď na přeměření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.8.14 11:47

Když jsem měla první CTG, tak pohyby jsem cítila úplně v normě (já se cítila taky úplně vpohodě, žádné potíže), přesto bylo CTG špatné, poslali nás do nemocnice, kde ještě zkoušeli zátěžový test (zbytečně, ale mladí se teprve učí) a ještě ten večer SC, tím chci říct, že kdyby bylo něco špatně určitě by ti řekli a poslali tě do špitálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.8.14 11:49

Ony ty děti v děloze taky spí. POkud cítíš pohyby pravidelně, tak bych si starosti nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
27.8.14 11:51

To ještě nevím zítra jdu do poradny dr ještě křivku neviděl dělá ji sestra :( maličká se hýbe ale ne bohužel na povel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
27.8.14 11:59

Mně tedy, pokud se malý nehýbal, natáčeli monitor, tak dlouho dokud se nevzbudil…sestra mi pomačkala břicho, hopsala jsem, seděla, různě do něj dloubala. Nechápu, jak může natáčet monitor sestra, pak vás poslat domů bez toho, aniž by to viděl doktor, a čekat do druhého dne než to uvidí dr. :think: Já bych se takto odbýt nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
27.8.14 12:11
Nejsem doktor, ale nemyslím si, že pohyby jsou u monitoru rozhodující a pokud zakladatelka cítí pohyby, je vše ok. Já u minulého monitoru měla pohyby po celou dobu natáčení a přesto se dr. monitor nelíbil, protože křivka byla „nízká“ a musela jsem po 2 hodinách na přetočení.
@Raduš.ka44 píše:
Ony ty děti v děloze taky spí. POkud cítíš pohyby pravidelně, tak bych si starosti nedělala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
27.8.14 12:23

Mě bylo řečeno že za mnou jsou obědnané další pacientky a křivku tam mají nastavenou dvacet min. ano sestra se snažila malou probudit ale nepodařilo se prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
27.8.14 12:46

Tak teprva teď se naše láska pořádně začala hýbat :) Asi je to pěknej spáč po mamince :D já už si připadám jak nemocná :D pořád hladím břůško a hlídám jestli se hýbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
27.8.14 13:40
@Zuzlounek píše:
Mně tedy, pokud se malý nehýbal, natáčeli monitor, tak dlouho dokud se nevzbudil…sestra mi pomačkala břicho, hopsala jsem, seděla, různě do něj dloubala. Nechápu, jak může natáčet monitor sestra, pak vás poslat domů bez toho, aniž by to viděl doktor, a čekat do druhého dne než to uvidí dr. :think: Já bych se takto odbýt nenechala.

Taky to moc nechápu, k čemu pak ten monitor je, když ho vidí doktor až 2.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.8.14 10:28

Tak jsem dneska byla u dr a docela jsem naštvaná protože mi nejdřív řekl že mi našel nález od min týdne. A když jsem se zeptala co to znamená div mě nesprdl asi uvážím změnu gynekologa nechci se bát ho na něco zeptat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí