Krize s partnerem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
26.1.12 12:57

Ahoj,
krize ve vztahu jsou normální, normální mi nepřijde, při prvním problému vzít nohy na ramena a utíkat. To, že se nemilujete, no nevím, co je podle tebe milovat? Jako bláznivá zamilovanost vždycky vyprchá a pak už je tam jen láska, důvěra, to že ti chybí, víš, že se o něj můžeš opřít, že tě vyslechne atd.
Být tebou, tak pořádně popřemýšlej, o víkendu si otevřete vínko a hezky upřímně si popovídejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.1.12 13:22

Citově se asi těžko něco změní a protože nyní nemáš prostředky na nový život, tak zůstaň , začni chodit do práce a ušetři si na nový začátek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
26.1.12 13:29

Zakladatelko, krize Tě budou provázet celý život, stejně jako každou z nás. Máš toho prostě moc a ten Tvůj šohaj asi taky. No pro každého je ten problém důležitý. Orientuj se na hledání práce, udělej něco pro sebe, zajdi si zacvičit nebo ke kadeřnici, uvidíš že za pár dní všechno uvidíš jinak. A že se nemilujete, no já nevím, taky si kolikrát říkám jestli mého chlapa ještě miluji, ale je slušný, stará se o nás, nechlastá, je s námi doma…prostě si už po špatných zkušenostech umím vážit toho co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.13 11:26

Mám dotaz, jak moc je pro vás důležité jak partner vychází s vaší rodinou? Představte si že máte výborný vztah, skvěle fungující manželství, jen partner opravdu nenávidí vaše příbuzné, braly byste toto jako důvod k rozvodu? Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě dost citlivé.

• Citovat
  • Upravit
9090
25.2.13 11:29
@Anonymní píše:
Mám dotaz, jak moc je pro vás důležité jak partner vychází s vaší rodinou? Představte si že máte výborný vztah, skvěle fungující manželství, jen partner opravdu nenávidí vaše příbuzné, braly byste toto jako důvod k rozvodu? Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě dost citlivé.

Pro mě je to velmi důležité, s rodinou se vídám často, takže by mi to vadilo. Jaký má partner problém s tvou rodinou? Asi hodně záleží na tom, jestli má nějaký pádný důvod, proč je nemá rád. Pokud by mu vadili prostě jen tak, tak bych hodně přemýšlela nad tím, jestli je vůbec normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.13 11:35

A měla bys myšlenky i na rozvod? Mě to taky hodně vadí, ale zase nechci zničit bezvadné manželství :nevim: kdo ví, třeba bych potom potkala někoho jiného, který by třeba měl rád mou rodinu, ale jinak vztah na prd :(

• Citovat
  • Upravit
Imane
25.2.13 11:35
@Anonymní píše:

Tak podle mě je to hodně důležité, když máš být s tím člověkem celý život. Neumím si představit, že by můj manžel nesnášel moji rodinu nebo já naopak tu jeho. Samozřejmě, že situace se v životě mohou vyvinout různým způsobem a někdy je to „oprávněné“. Nicméně, kdyby k tomu z nějakého důvodu došlo, tak by to pro mě ale důvod k rozvodu nebyl.

• Citovat
  • Upravit
G12
25.2.13 11:39

Záleží, jak by se to nesnášení projevovalo. Kdyby se s nimi jen nechtěl stýkat, ale jinak by se negativně nevyjadřoval a neměl připomínky k tomu, že se s nima stýkám bez něj, tak bych to přežila.

• Citovat
  • Upravit
Holma
25.2.13 11:49

To je strašně individuální. Záleží na tom, co je v rodině za problémy. U nás je to v normě. Mám výhrady k jeho rodině, on k mé, ale tolerujeme, navštěvujeme… Pravdou je, že v každé rodině je něco. Pokud není na tvou rodinu zlý, neuráží je kdy může a dokáže k nim jet na návštěvu aniž by se „popral“ je vše v pořádku.

Je nutné si přiznat, že si vzal za manželku tebe, nikoli tvou rodinu. Znám případy, kdy se prostě vzájemně nestýkají…ale opět, je to velice individuální a záleží na tom, „co tam je“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.13 11:59
@Holma píše:
To je strašně individuální. Záleží na tom, co je v rodině za problémy. U nás je to v normě. Mám výhrady k jeho rodině, on k mé, ale tolerujeme, navštěvujeme… Pravdou je, že v každé rodině je něco. Pokud není na tvou rodinu zlý, neuráží je kdy může a dokáže k nim jet na návštěvu aniž by se „popral“ je vše v pořádku.Je nutné si přiznat, že si vzal za manželku tebe, nikoli tvou rodinu. Znám případy, kdy se prostě vzájemně nestýkají…ale opět, je to velice individuální a záleží na tom, „co tam je“.

On chtěl přestat navštěvovat, jenže já slepice v rámci dobrých vztahů jsem ho ukecávala a ukecávala, až se postupně přestal přetvařovat a choval se opravdu jako hovado, když jsem mu to pak vyčetla, řekl mi, že jsem to chtěla já aby tam šel, on jít nechtěl a že dobře vím jaký má názor na jejich řeči a že ho nebaví si pořád na něco hrát. Takže už nenavštěvuje, akorát naši když tam jsem sama už se na mě dívají taky jinak a asi si myslí bože holka co to máš doma za kreténa :roll:

• Citovat
  • Upravit
karfice
25.2.13 12:12

Zakladatelko a kde jsi bydlela, než jsi se dala s nynějším přítelem dohromady?

• Citovat
  • Upravit
G12
25.2.13 12:20
@Anonymní píše:
On chtěl přestat navštěvovat, jenže já slepice v rámci dobrých vztahů jsem ho ukecávala a ukecávala, až se postupně přestal přetvařovat a choval se opravdu jako hovado, když jsem mu to pak vyčetla, řekl mi, že jsem to chtěla já aby tam šel, on jít nechtěl a že dobře vím jaký má názor na jejich řeči a že ho nebaví si pořád na něco hrát. Takže už nenavštěvuje, akorát naši když tam jsem sama už se na mě dívají taky jinak a asi si myslí bože holka co to máš doma za kreténa :roll:

No jo, asi jsi ho neměla nutit. Choď k nim sama a hotovo, jiné řešení už asi už není.

• Citovat
  • Upravit
9090
25.2.13 13:25
@Anonymní píše:
On chtěl přestat navštěvovat, jenže já slepice v rámci dobrých vztahů jsem ho ukecávala a ukecávala, až se postupně přestal přetvařovat a choval se opravdu jako hovado, když jsem mu to pak vyčetla, řekl mi, že jsem to chtěla já aby tam šel, on jít nechtěl a že dobře vím jaký má názor na jejich řeči a že ho nebaví si pořád na něco hrát. Takže už nenavštěvuje, akorát naši když tam jsem sama už se na mě dívají taky jinak a asi si myslí bože holka co to máš doma za kreténa :roll:

a proč je chtěl přestat navštěvovat? Jaké na něj mají řeči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.13 14:22

Otec s manželem spolu pracují, můj táta byl nejdřív manželův kolega, zaučoval ho, vysvětloval manželovi co by se mělo dělat, ale nikdy to nikdo nedělal, po té tátu povýšili a je manželův nadřízený, najednou mu začal přikazovat ať udělá to co tam nikdy nikdo nedělal, manžel se jen ušklíb že si teda jde dát kafe, protože to bral tak, že to prostě nikdy nikdo nedělal. Táta se naštval, vlítnul za ním a začal na něj řvát že mu to přikazuje, že to má brát jako rozkaz, to úplně vážně. Manžel se naštval, že najednou, když táta šéfuje už neplatí na to se vyser, tam nikdy nikdo z nás nebyl a od té doby je to každý den něco. Manžel je dost ješitnej, takže si to nechce nechat líbit a remcá, samozřejmě chca nechca to tahají jak jeden, tak druhej domů. Když se potom někde sejdou je to dost hustá atmosféra a manžel už je alergickej na každé tátovo slovo, to jen tak ve zkratce, je tam toho víc.

• Citovat
  • Upravit
666
25.2.13 14:53

Tak to bych ho tam netahala. Rozhodně bych so promluvila s tátou a kdyby to nemělo smysl, bylo by dobré, aby si manžel našel jinou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí