Krize s partnerem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.1.12 11:49

krize

Holky nevím co dělat, asi mi pomůže se z toho vypsat :( . Jsem s partnerem 3roky a vychováváme spolu mého syna(3roky). Bohužel už od začátku vztahu se po předchozích zkušenostech „nemilujeme“, máme se rádi a je nám spolu dobře. Jenže poslední dobou to skřípe :( . Hledám práci, exmanžel pořád něco řeší se soudy na mě a tak jsem včera z toho byla dost mimo. Prostě to na mě dolehlo. Přítel se včera už naštval a že nemám problémy jen já a tak. Podotýkám,že to bylo moje první dolehnutí. Ve mě se to teď všechno mele a ani nevím co dělat. Odstěhovat se zatím nemohu..nemám kam, nic méně ani finance na podnájem. Cítím ,že to není v pořádku, ale nechci aby syn v tom měl ještě větší guláš. Mám pocit, že z toho není úniku. Když zůstanu…co bude dál..když odejdu, tak kam a jak se uživím :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
26.1.12 11:53

No v první řadě, tě moc nechápu k vůli jednomu osečení ze strany přítele se chceš hned stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.1.12 11:56

ahoj, nie som odbornik na vztahy… kazdopadne s malym a za tak rizikoveho stavu by som sama ostat nechcela. Skusili ste si sadnu a porozpravat sa… skutocne vypocut toho druheho? nie namitat… ale vypocut. Ja tam nevidim, preco sa skutocne priatel nastval, takze tu velmi rada nie je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.1.12 11:56

:nevim: Nezávidím,těžko radit,jen popřeju ať vše brzy vyřešíš :kytka: Taky u nás proběhla krize,z jinýho důvodu,trvala tři týdny,měla jsem naprosto stejný myšlenky jako ty,co dál?Kam jít a za co?Naštěstí se vše dalo do pořádku.Snad ti holky poradí co dělat v takové situaci,držím palce ať to zvládneš ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.12 11:57
katyca píše:
No v první řadě, tě moc nechápu k vůli jednomu osečení ze strany přítele se chceš hned stěhovat?

Ono nejde tak o to,že se naštval,ale spíš ,že od začátku se nemilujeme a prostě cítím, že to není ono. Nevím jak to napsat :( .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.12 12:01
jayjay píše:
ahoj, nie som odbornik na vztahy… kazdopadne s malym a za tak rizikoveho stavu by som sama ostat nechcela. Skusili ste si sadnu a porozpravat sa… skutocne vypocut toho druheho? nie namitat… ale vypocut. Ja tam nevidim, preco sa skutocne priatel nastval, takze tu velmi rada nie je…

Včera jsme mluvili, ale nějak z toho nemám dobrý pocit.

• Citovat
  • Upravit
17310
26.1.12 12:02
Anonymní píše:
katyca píše:
Ono nejde tak o to,že se naštval,ale spíš ,že od začátku se nemilujeme a prostě cítím, že to není ono. Nevím jak to napsat :( .

Nějak nechápu proč jsi tedy do tohoto vztahu šla :nevim: neber to prosím ve zlém ;)

Myslím, že na tvého přítele je toho taky dost, nevím jak to ve vztahu máte, ale vyslechneš taky jeho problémy? Problémy by jste měli řešit spolu jako pár. Promluvte si, pokud si jinak rozumíte určitě najdete nějaké řešení( dočasné bydlení u přítele než si najdeš práci atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.1.12 12:02

… co znamena NEMILUJEME? mate spolu dieta, ci nie je jeho? ty jeho nemilujes a on teba??? vztah s dietatom predsa nejde len tak ukoncit… obzvlast, ked na to clovek nema prostriedky. Musime mysliet predsa o na tych druhych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.1.12 12:03
Anonymní píše:
jayjay píše:
ahoj, nie som odbornik na vztahy… kazdopadne s malym a za tak rizikoveho stavu by som sama ostat nechcela. Skusili ste si sadnu a porozpravat sa… skutocne vypocut toho druheho? nie namitat… ale vypocut. Ja tam nevidim, preco sa skutocne priatel nastval, takze tu velmi rada nie je…

PRECO? nemas?

Včera jsme mluvili, ale nějak z toho nemám dobrý pocit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.1.12 12:04

a co rodice? Tam nemuzes jit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
26.1.12 12:04
Anonymní píše:
katyca píše:
Ono nejde tak o to,že se naštval,ale spíš ,že od začátku se nemilujeme a prostě cítím, že to není ono. Nevím jak to napsat :( .

Ach tak, už ti rozumím :roll: , hm to je mi opravdu líto, ale tedy proč jste si pořizovali mrňoska /asi nehoda?/ nebudu dál řešit. Jinak já tě zase nepotěším, píšeš, že se máte rádi, ale nemiluješ ho, víš ono většinou ve vztahu to takhle dopadne, ta první zamilovanost se stratí, je to bohužel daný hodně tím stereotipem. Možná by vám pomohlo si o tom promluvit, vymíšlet něco jiného, v dnešní doběch bych rači zachránila vztah, který funguje než bych odcházela a neměla kam. Další věc je čím víc váš vztah odpisuješ tím hůř, musíš hledat to dobré - pozitivní a určitě to pomůže. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
26.1.12 12:11

nedelej zadny ukvapeny zavery abys nelitovala…

byt tebou reknu chlapovi at me par dni necha v klidu, ze si chci vsechno srovnat v hlave a poprosila bych ho at udela totez., po par dnech bych prisla domu s flaskou vina a rozebrala bych s nim uplne vsechno co nas trapi a zkusila v klidu najit nejaky reseni. kdyz nepises zadny duvod jako treba nevera, nebo ze by ti nejak ublizil tak to bude nejspis jen klasicka ponorka, ne?

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
26.1.12 12:12

nedelej zadny ukvapeny zavery abys nelitovala…

byt tebou reknu chlapovi at me par dni necha v klidu, ze si chci vsechno srovnat v hlave a poprosila bych ho at udela totez., po par dnech bych prisla domu s flaskou vina a rozebrala bych s nim uplne vsechno co nas trapi a zkusila v klidu najit nejaky reseni. kdyz nepises zadny duvod jako treba nevera, nebo ze by ti nejak ublizil tak to bude nejspis jen klasicka ponorka, ne?

• Citovat
  • Upravit
941
26.1.12 12:20
Lilišák píše:
nedelej zadny ukvapeny zavery abys nelitovala…byt tebou reknu chlapovi at me par dni necha v klidu, ze si chci vsechno srovnat v hlave a poprosila bych ho at udela totez., po par dnech bych prisla domu s flaskou vina a rozebrala bych s nim uplne vsechno co nas trapi a zkusila v klidu najit nejaky reseni. kdyz nepises zadny duvod jako treba nevera, nebo ze by ti nejak ublizil tak to bude nejspis jen klasicka ponorka, ne?

Suhlasim! ono sa mozno pocit zalubenosti trosku zmeni v kazdodenne povinnosti, ale treba o vztah pobojovat, nie utekat pred problemom. Skveli chlapi nerastu niekde v haji, musime si to vsetko zasluzit - teda i obojstranne fungujuci vztah. Neunahli by som sa. Vyziadaj si viac priestoru pre seba, praca sa urcite podari najst a najdite si cas i na seba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.12 12:23

Tak nevím, jestli to já čtu blbě, ale to dítě přece není jeho, ne? Vždyť zakladatelka píše, že je to její syn.
Bohužel je to moc málo informací na nějaké rady, jen snad - co to znamená „milovat“, vždyť každý si pod tím slovem může představit něco jiného a podle toho se chová. Já jsem s manželem proto, že mi s ním od začátku bylo dobře, nemusela jsem si na nic hrát, nebyly žádné propasti, kam člověk spadne, když se cítí na vrcholu, nebyla jsem šíleně a bláznivě šťastná, abych pak byla zase nešťastná, prostě jsem byla jenom a obyčejně šťastná a spokojená a jsem pořád. A to pro mě znamená, že ho miluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí