Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Vesmírná drůbež píše:
Omlouvám se za přibl*lé téma, ale jsem lehce zmatena. Pěkně prosím, jak velký křížek nosí na krku vaše děti - mladší školáci? Nevím si úplně rady a pořídit chci někde na e-shopu. Klidně uvítám odkazy, tipy na konkrétní přívěsek, chci pro syna stříbrný. Díky.
moje děti nenosili a nenosí křížek. Proč mu to cheš udělat?
Jinak bych samozřejmě koupila přívěšek s přívlastkem „dětský“.
@Kockazvysocan no jistě, ale všude jsou jen rozměry a já si to na něm nedokážu úplně představit, chápeš? Aby to nebylo jak pěst na oko ale ani zbytečně titěrné.
Chci mu to udělat proto, že ho sám chce.
@Kockazvysocan píše:
moje děti nenosili a nenosí křížek. Proč mu to cheš udělat?
Jinak bych samozřejmě koupila přívěšek s přívlastkem „dětský“.
u paní, která odhlašuje dítě z pediatrické péče bez náhrady, se nedivím ničemu
@stinga píše:
u paní, která odhlašuje dítě z pediatrické péče bez náhrady, se nedivím ničemu
Aha, tak to ani nevím ![]()
@Kockazvysocan píše:
Aha, tak to ani nevím
má tu diskusi tak týden zpět
Žádný, na dětech se mi to nelíbí a nevidím k tomu důvod (a to dítě to chce samo od sebe, nebo to u někoho vidělo?), vy jste věřící? ![]()
@Jahudka82 chce samo od sebe. Já zase nevidím jediný důvod, proč se stavět zásadně proti, především v situaci, kdy zájem jeho přetrvává.
@Vesmírná drůbež píše:
@Jahudka82 chce samo od sebe. Já zase nevidím jediný důvod, proč se stavět zásadně proti, především v situaci, kdy zájem jeho přetrvává.
A jak je starý? zvládne si ho sundávat a nasazovat? a hlavně neztratit ho?
@Keyllah šest a půl roku. Co se týče ztráty, proto půjdeme do stříbra, kdyby náhodou, ať to tak nebolí. Ale pořád nevím ten rozměr, podle mě by stačilo do 1,5 cm na výšku.
@Vesmírná drůbež píše:
@Keyllah šest a půl roku. Co se týče ztráty, proto půjdeme do stříbra, kdyby náhodou, ať to tak nebolí. Ale pořád nevím ten rozměr, podle mě by stačilo do 1,5 cm na výšku.
Do většího bych nešla. Počítej s tím, že ve škole ho bude muset sundávat a nandávat a to by třeba ten můj stejně starej nedal…to stejné na tréninku atd.
@Vesmírná drůbež píše:
Nedávno jsem kupovala mamce, v každém zlatnictví jich mají hodně, je to celkem žádaný přívěšek. Vem syna tam, ať si vybere, který se mu líbí.
@Keyllah díky za potvrzení, že větší by byl moc.
Prostě uvidíme, on o to průběžně prosí od ledna, takže mám dojem, že to myslí vážně.
@Vesmírná drůbež píše:
také mám dceru 6,5 roku, a občas má různá přání, ale to neznamená, že jí vyplním každé
@mojara uvidíme, v tuto chvíli se těší, že bude mít nějaký. Pravděpodobně na konkrétním provedení netrvá. ![]()
Omlouvám se za přibl*lé téma, ale jsem lehce zmatena. Pěkně prosím, jak velký křížek nosí na krku vaše děti - mladší školáci? Nevím si úplně rady a pořídit chci někde na e-shopu. Klidně uvítám odkazy, tipy na konkrétní přívěsek, chci pro syna stříbrný. Díky.