Krmení - 14 měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
20.1.21 21:04

Krmeni - 14mes dite

Hezký vecer, maminky. Mam dotaz, ohledne jidla, krmení.. Zda ma nekdo nejakou fintu, radu.. Taky vam ted prckove tak zlobi pri jídle? Lzickou mi mala sama jeste neji. Rukama taky ne. Vsechno stejne skonci na zemi. Zkousim kde co, hračku, necim jinym zabavit.. dat napit (to na chvilku pomuze). Posledni dobou se v zidlicce fakt vzteka. Zoubky nam nerostou momentalne. Jidlo ji davam akorat, neni teple, ze by ji to vadilo.. Jinak je úplně v klidu, usina taky v klidu. Interval mezi jidly ma 2,5-3hod. Zkousela jsem uz kde co, u tv ji nechci zvykat. Manzel, kdyz krmi, tak je to v pohode. Nejspis ma vetsi autoritu. Nevim o ničem, co bych delala jinak. Je to nekde stejne? Jak to mate vy u prcku? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
20.1.21 21:18

Stejně, od tatínka se malej i nechá krmit, jak to zkusím já, tak řev a zahazuje talíř a nic do nej nedostanu. Ale naštěstí teda jí sám od 8 měsíců, takže sem rezignovala a holt se krmí sám, i když je kolem často bordel, ale hlavně že je klid. Starší byl opak, ten vyžadoval krmit pomalu ještě ve školce, takže sem za změnu občas i rada, aspoň se najim i já, když nemusím krmit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.1.21 21:55

@Kriss Tina mala mi sama neji vubec, ani rucickama neumi. Porad si říkám, ze to prejde🤦‍♀️ nechapu to. Ze je zvykla v 90% na krmeni ode me a ted ji to vadi🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.1.21 22:35

Se synem to bylo podobné, nakonec jsem chvíli rezignovala a krmila ho u televize, aby vůbec něco snědl. Ale po čase se to srovnalo a začal jist zase u stolu. Mladší dceři je teď 15 měsíců, jime vždycky všichni společně, sedí vedle nás v zidličce u stolu a snaží se napodobovat (hlavně po bráchovi), takže ji rukamama, snaží se lžičkou, dětskou vidličkou. Mezitím ji něco strcim do pusy já. Myslím, že možná chyba byla, že syna jsem se snažila nakrmit a já potom jedla jindy. Teď jak jime všichni naráz, tak to dceru asi vic motivuje/baví. Akorát trochu problém je, ze chce přesně to samé co máme my. Když ji dám do mističky něco jiného, tak nechce. Takže vařím tak, aby to mohla taky :roll: A taky toho teda vic skonci na oblečení a na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.1.21 23:21
@Kormidelnice píše:
Se synem to bylo podobné, nakonec jsem chvíli rezignovala a krmila ho u televize, aby vůbec něco snědl. Ale po čase se to srovnalo a začal jist zase u stolu. Mladší dceři je teď 15 měsíců, jime vždycky všichni společně, sedí vedle nás v zidličce u stolu a snaží se napodobovat (hlavně po bráchovi), takže ji rukamama, snaží se lžičkou, dětskou vidličkou. Mezitím ji něco strcim do pusy já. Myslím, že možná chyba byla, že syna jsem se snažila nakrmit a já potom jedla jindy. Teď jak jime všichni naráz, tak to dceru asi vic motivuje/baví. Akorát trochu problém je, ze chce přesně to samé co máme my. Když ji dám do mističky něco jiného, tak nechce. Takže vařím tak, aby to mohla taky :roll: A taky toho teda vic skonci na oblečení a na zemi.

To si právě rikam, ze to delame blbe, ze ji proste nakrmim, kdyz je cas a my jime potom. Ze to nemáme casove zharmonizovany. Nema pak tu motivaci jist a zlobi u jidla. A kdyz jime my, tak chce samozřejmě ochutnat.
@Kormidelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko