Krmení a pití

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
5.3.10 18:46

Krmení a pití

Ahoj, mám na vás takovej hooodně blbej dotaz. Prostě prvorodička :wink: Když se mi malé narodí na začátku léta a bude horko - smí se už od začátku ke krmení dávat miminku čaj nebo něco jiného k pití? Aby nebylo dehydratované. Ale jak poznám, že má kromě hladu ještě žízeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
5.3.10 18:58

Kojené dítě minimálně do začátku příkrmů další pití nepotřebuje. Maximálně budeš kojit častěji. Nebo aspoň já bych čerstvý miminko ničím jiným nezatěžovala.
Maty je sice prosincovej, ale pití dostal až někdy v osmým měsíci. Přikrmovali jsme od šestého. A v červnu toho roku byly šílený vedra, pediatra jsem se na pití ptala a nedoporučoval mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
5.3.10 19:06

Když bude mít tvoje miminko žízeň, dá ti to patřičně najevo :wink: . To nepřeslechneš. Napije se předního mlíčka a bude spokojený, dokud zase nedostane hlad nebo žízeň. Kojený děti (ale i děti na UM) prvích 6 měsíců žádné další tekutiny nepotřebují. Ale když by bylo úplně nejhůř, dávala bych spíš jen čistou převařenou kojeneckou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.3.10 19:50

Přesně tak, pokud budeš kojit, není potřeba prvních 6 měsíců dávat jakékoliv další tekutiny, MM stačí. Jen při velkých vedrech je dobrý častěji přikládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí