Krmení noční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
25.9.13 15:46

@kjhui přesně takhle jsem to začala dělat já, mám připravenou vodu, jen vsypu sunar, když se začne probouzet a ani ho nevyndávám z postýlky. Pije a až má dost, tak se otočí a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
25.9.13 15:47

Naše malá nepije mléko už 4 měsíce, a budí se mi i tak na šťávu, takže lítám asi 6× za noc jí podávat láhev :roll: myslíš, že brečí od hladu? Nemusí to být tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.9.13 15:48

Náš malej taky brečíval v noci, dala jsem pryč mantinel, aby na nás viděl a asi 2× za noc nenápadně pootevřu oko, když slyším, že se budí a on jde na všechny 4 a čučí na nás a pak usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
25.9.13 15:53

@dani24687
my skrz tohle zavedli noční světýlko :-) (takže dítě spí, rodiče ne :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.9.13 15:53

@kjhui jaký máte? my pořád spíme s lampičkou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
25.9.13 16:00

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
25.9.13 16:20

.. dvakrát

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.9.13 16:34

K jakému dr chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 17:07

Já mu neupírám jídlo, ale dávala jsem odpolko jen jedno a chci ještě jakoby druhou večeři a pak mi radili at jen do pulnci ještě mléko s kaší a pak jen čaj, aby se naučil spaát, tak já nevim?:-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.9.13 17:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
25.9.13 20:27

AHojky nevím jestli poradím, ale napíšu jak to bylo u nás :)
Kojila jsem do 2 měsíců, pak byla malá na UM asi do 6-7m. Začínala jsem dávat ráno 150ml UM, svačina přesnídávka(nebo UM, jak kdy),masozel. příkrm, odpo. svačina UM nebo ovoce s piškotama, večer 210ml UM.Do nedávna mi ještě v noci pila 2-3× po 150ml UM, což byl děs a hrůza, vstávání jsme neznala, od mala spala celou noc, takže mi to dost vadilo :lol: Ale myslela jsem si že ma hlad, přes den to jidlo spise frfňala :) Až do navštěvy dr.na kontrole mi řekla, že :) mám rychle nasadit na noc kaši i kdyby snedla jen dve lzicky(bylo to někdy kolem 9-10.mesice)a v noci uz davat :) jen caj..
Začala jsem teda a k mému překvapení Eliška cucla čaje, lehla a spala až do rána :mrgreen: Nyní se budí max. 1-2×, ale to je jen cuc čaje(u toho spím :mrgreen:,obcas ani nevim jestli jsem u ni byla :lol: :oops: )a je klid, noční jídlo se odbouralo jako lusknutí prstem :) :palec: Takže za mě-vydržet pár dní křiku a bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 07:48

Dámy krásné ráno, včera jsem dala tu druhou večeři, jak jste radili a spal do 01h, pak jsem dala jen čaj, spal do 03,30h zase čaj, pak 05,30 zase čaj a v 7h dnes mlíčko s kaší 120 ml a ok, pak zase budu pokračovat klasicky v jídelníčku, tak moc děkuji a snad mu to vydrží, taky se budí, rostou zoubky a je to nářez, ale snad to bude lepší, musím vydržet nebo se brzo rozvedeme:-)))))) :srdce: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 07:49

Doufám, že užv noci nebude potřeba sunar s kaší a bude to lepší vše. Krásný den, kdyby něco napíšu a doufám, že zase poradíte dobře. :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
26.9.13 07:53
@Princezna12 píše:
Zdravím všechny maminky.Moc prosím o pomoc. Mám syna a je mu skoro 10 měsíců. Kojila jsem jen do 6 týdnu, neměla jsem mléko a již k tomu byl přidáván Sunar. Malej se mi budí každé 2 hodiny na jídlo nebo pití v noci, pořád cestuje v postýlce a knourá a, když je jó svátek stávám jen 3 v noci. Dnes jsem svému lékaři řekla, že krmím mlékem v noci a vynadal mi, že neni potřeba. Mám trošku vyhoudáčka v jídle, ale jde to, ale spánek je nářez s ním. Jsem už psychicky i fyzicky vyčerpaná. Doktor už mě štve, mám strach se zeptat na cokoli, raději se tu svěřím vám. Usíná cca 21-22h a budi se po 2 hod. od 05hje to po 30 min. cca, ale to chce čajík a vyhoudá. Přes den spí dohromady 4 hod. K jídlu má 7h mlíčko, 9h ovocné pyré, 12h příkrm a 15h pyré nebo jogurt a ted okolo večera tu kaši a mlíčko. Asi jsme to zavinili taky trochu sami, protože je náš první a kdykoli zabrečel, tak jsem k němu vlítla, strach, že se mu něco děje- měla jsem poporodní deprese silné, tak asi proto.Tak chceme ode dneška okolo 19h postupně zavádět přípravu na spáneka místo mlíčka s kaší z láhve jen sunar jednou po 19h a pak už jen čaj, asi to bude kruté, ale už chci at spí v noci normálně at jsme ok já i manžel a malej taky. Můžete poradit i uklidnit, zda je to ok a nějaké fígle. On mi každej říká něco jiného- myslím babičky.:-)))))) děkuju moc.

jéje nestraš, mám to úplně stejně, ale malýmu jsou zatim 3 měsíce! A to se celou dobu těšim na příkrmy, že už vydrží spát dýl :( tak snad mu to nezůstane…přes den mi nespí vůbec, zabere jen na procházce v kočárku…už taky nemůžu :zed: napiš pak jak to u vás dopadlo, já pořád doufám, že se to od 4.měsíce zlepší a teď si mě docela znejistěla :D

• Citovat
  • Upravit
26.9.13 08:18

Hele malej už od příjezdu domu, jsem kojila přikrmovala po 1,5hod, pak se s přidáním kaše od mléka zlepšilo- každé 2,5-3hod. A od dubna zoubky- napuchlé dásně atd. Ale snad po poradě s hlkama to zabere a náš cestuje tak v postýlce, e ho kolikrát jdu nakrmit a hlavu má jinde a leju to na postel :roll:
Já myslim, že to bude dobrý uvidíš, já taky už nevěřila a tady jsou fajn holky. Já jsem na vše sama ani kamarádku nemám z kterou bych to řešila a ani hlídací babičky nemám. A malej je zavisláček na mě- ve dvou měsících málem umřel na zápal plic a měl silná antibiotika- 3 týdny strachu a non stop péče doma- od té doby je citlivej a zvyklej na mě a manžela, předtím to bylo lepší, ted si vybírá ke komu půjde. Ty to dáš neboj, já to taky musím zvládnout- říkám si hlavně že je zdravej a já ho miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí