Krmení noční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@kjhui přesně takhle jsem to začala dělat já, mám připravenou vodu, jen vsypu sunar, když se začne probouzet a ani ho nevyndávám z postýlky. Pije a až má dost, tak se otočí a spí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá nepije mléko už 4 měsíce, a budí se mi i tak na šťávu, takže lítám asi 6× za noc jí podávat láhev
myslíš, že brečí od hladu? Nemusí to být tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej taky brečíval v noci, dala jsem pryč mantinel, aby na nás viděl a asi 2× za noc nenápadně pootevřu oko, když slyším, že se budí a on jde na všechny 4 a čučí na nás a pak usne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687
my skrz tohle zavedli noční světýlko
(takže dítě spí, rodiče ne
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mu neupírám jídlo, ale dávala jsem odpolko jen jedno a chci ještě jakoby druhou večeři a pak mi radili at jen do pulnci ještě mléko s kaší a pak jen čaj, aby se naučil spaát, tak já nevim?:-(((((
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHojky nevím jestli poradím, ale napíšu jak to bylo u nás ![]()
Kojila jsem do 2 měsíců, pak byla malá na UM asi do 6-7m. Začínala jsem dávat ráno 150ml UM, svačina přesnídávka(nebo UM, jak kdy),masozel. příkrm, odpo. svačina UM nebo ovoce s piškotama, večer 210ml UM.Do nedávna mi ještě v noci pila 2-3× po 150ml UM, což byl děs a hrůza, vstávání jsme neznala, od mala spala celou noc, takže mi to dost vadilo
Ale myslela jsem si že ma hlad, přes den to jidlo spise frfňala
Až do navštěvy dr.na kontrole mi řekla, že
mám rychle nasadit na noc kaši i kdyby snedla jen dve lzicky(bylo to někdy kolem 9-10.mesice)a v noci uz davat
jen caj..
Začala jsem teda a k mému překvapení Eliška cucla čaje, lehla a spala až do rána
Nyní se budí max. 1-2×, ale to je jen cuc čaje(u toho spím
,obcas ani nevim jestli jsem u ni byla
)a je klid, noční jídlo se odbouralo jako lusknutí prstem
Takže za mě-vydržet pár dní křiku a bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dámy krásné ráno, včera jsem dala tu druhou večeři, jak jste radili a spal do 01h, pak jsem dala jen čaj, spal do 03,30h zase čaj, pak 05,30 zase čaj a v 7h dnes mlíčko s kaší 120 ml a ok, pak zase budu pokračovat klasicky v jídelníčku, tak moc děkuji a snad mu to vydrží, taky se budí, rostou zoubky a je to nářez, ale snad to bude lepší, musím vydržet nebo se brzo rozvedeme:-))))))
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám, že užv noci nebude potřeba sunar s kaší a bude to lepší vše. Krásný den, kdyby něco napíšu a doufám, že zase poradíte dobře.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princezna12 píše:
Zdravím všechny maminky.Moc prosím o pomoc. Mám syna a je mu skoro 10 měsíců. Kojila jsem jen do 6 týdnu, neměla jsem mléko a již k tomu byl přidáván Sunar. Malej se mi budí každé 2 hodiny na jídlo nebo pití v noci, pořád cestuje v postýlce a knourá a, když je jó svátek stávám jen 3 v noci. Dnes jsem svému lékaři řekla, že krmím mlékem v noci a vynadal mi, že neni potřeba. Mám trošku vyhoudáčka v jídle, ale jde to, ale spánek je nářez s ním. Jsem už psychicky i fyzicky vyčerpaná. Doktor už mě štve, mám strach se zeptat na cokoli, raději se tu svěřím vám. Usíná cca 21-22h a budi se po 2 hod. od 05hje to po 30 min. cca, ale to chce čajík a vyhoudá. Přes den spí dohromady 4 hod. K jídlu má 7h mlíčko, 9h ovocné pyré, 12h příkrm a 15h pyré nebo jogurt a ted okolo večera tu kaši a mlíčko. Asi jsme to zavinili taky trochu sami, protože je náš první a kdykoli zabrečel, tak jsem k němu vlítla, strach, že se mu něco děje- měla jsem poporodní deprese silné, tak asi proto.Tak chceme ode dneška okolo 19h postupně zavádět přípravu na spáneka místo mlíčka s kaší z láhve jen sunar jednou po 19h a pak už jen čaj, asi to bude kruté, ale už chci at spí v noci normálně at jsme ok já i manžel a malej taky. Můžete poradit i uklidnit, zda je to ok a nějaké fígle. On mi každej říká něco jiného- myslím babičky.:-)))))) děkuju moc.
jéje nestraš, mám to úplně stejně, ale malýmu jsou zatim 3 měsíce! A to se celou dobu těšim na příkrmy, že už vydrží spát dýl
tak snad mu to nezůstane…přes den mi nespí vůbec, zabere jen na procházce v kočárku…už taky nemůžu
napiš pak jak to u vás dopadlo, já pořád doufám, že se to od 4.měsíce zlepší a teď si mě docela znejistěla ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele malej už od příjezdu domu, jsem kojila přikrmovala po 1,5hod, pak se s přidáním kaše od mléka zlepšilo- každé 2,5-3hod. A od dubna zoubky- napuchlé dásně atd. Ale snad po poradě s hlkama to zabere a náš cestuje tak v postýlce, e ho kolikrát jdu nakrmit a hlavu má jinde a leju to na postel ![]()
Já myslim, že to bude dobrý uvidíš, já taky už nevěřila a tady jsou fajn holky. Já jsem na vše sama ani kamarádku nemám z kterou bych to řešila a ani hlídací babičky nemám. A malej je zavisláček na mě- ve dvou měsících málem umřel na zápal plic a měl silná antibiotika- 3 týdny strachu a non stop péče doma- od té doby je citlivej a zvyklej na mě a manžela, předtím to bylo lepší, ted si vybírá ke komu půjde. Ty to dáš neboj, já to taky musím zvládnout- říkám si hlavně že je zdravej a já ho miluju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit