Krmení noční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.9.13 15:03

Krmení noční

Zdravím všechny maminky.Moc prosím o pomoc. Mám syna a je mu skoro 10 měsíců. Kojila jsem jen do 6 týdnu, neměla jsem mléko a již k tomu byl přidáván Sunar. Malej se mi budí každé 2 hodiny na jídlo nebo pití v noci, pořád cestuje v postýlce a knourá a, když je jó svátek stávám jen 3 v noci. Dnes jsem svému lékaři řekla, že krmím mlékem v noci a vynadal mi, že neni potřeba. Mám trošku vyhoudáčka v jídle, ale jde to, ale spánek je nářez s ním. Jsem už psychicky i fyzicky vyčerpaná. Doktor už mě štve, mám strach se zeptat na cokoli, raději se tu svěřím vám. Usíná cca 21-22h a budi se po 2 hod. od 05hje to po 30 min. cca, ale to chce čajík a vyhoudá. Přes den spí dohromady 4 hod. K jídlu má 7h mlíčko, 9h ovocné pyré, 12h příkrm a 15h pyré nebo jogurt a ted okolo večera tu kaši a mlíčko. Asi jsme to zavinili taky trochu sami, protože je náš první a kdykoli zabrečel, tak jsem k němu vlítla, strach, že se mu něco děje- měla jsem poporodní deprese silné, tak asi proto.Tak chceme ode dneška okolo 19h postupně zavádět přípravu na spáneka místo mlíčka s kaší z láhve jen sunar jednou po 19h a pak už jen čaj, asi to bude kruté, ale už chci at spí v noci normálně at jsme ok já i manžel a malej taky. Můžete poradit i uklidnit, zda je to ok a nějaké fígle. On mi každej říká něco jiného- myslím babičky.:-)))))) děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
25.9.13 15:09

Hlavně by měl dostat večer normální večeři myslím kaši a pořádnou, já míchala vždy 2 odměrky UM na 1odměrku kaše, v 10 mesicih kluci vypili pred spanim 220ml a pak chrneli bez problemu.. ovsem dala bych jidlo jeste kolem pulnoci aby vydrzel az do rana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.9.13 15:11

A podle toho co pises ma pres den malo jidla

odpo svacina uz ve 15? pak kase a hotovo, bych mela taky hlad

kluci jedli obed svacinu veceri druhou veceri
svacina byla v 17, vecere v 19 to byla husta kase a pak jeste UM na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@Princezna12
To tě tedy upřímně lituju, to musí být peklo… :( V 10 měsících je opravdu už dost starý na to, aby v noci bez mlíčka vydržel, myslím, že hlady se asi nebudí, jídlo přes den mi přijde tak akorát.. Asi vás čeká perné období, ale zkus za ním při každém zakňourání hned neletět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Takže se to dá ještě zachránit, A je lepší teda mlíčko s kaší do lahvičky, ale hodně husté okolo půlnoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 15:13

Aha, já se bála, aby jsem ho nepřejídala, děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.9.13 15:14

Kluci too pili z lahve, abych je zbytecne nebudila, kase k veceri a um jeste nez jsme sli my-rodice spat a pak kdyz bude jecet nabidni jen vodu, za par dni to pochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
25.9.13 15:19

Dvakrát

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 15:22

Ještě jsem zapoměla napsat, že kaši do mlíčka dostává od 5. měsíce na noc a někdy i přes den- 200ml um a 2 odměrky kaše. Taky to zkouší na mě psychickej tlak a vyhoudá, ale já se chci vyspat, jsem na dně. Prosím pište, budu ráda. Doktor mi řekl, že mu zkazím zuby nočním krmením, nechci mu ublížit, ale taky nechci trápit. Musím ode dneška zkusit do půlnoci max. a pak jen čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 15:24

A příkrm- oběd jen kupované, ale hlídám, aby tam nebyla sůl, cukr a jiné xindly. To moje nechce, zkoušim mu to míchat i půl na půl. Jinak ostatní jí ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.9.13 15:28

Zkus sunar good night. u nas po nem spi ne do 1, ale do 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.9.13 15:30

Hlavně nedávej v noci k pití nic sladkého, to je cesta do pekel, nabidni jen čistou vodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
25.9.13 15:32

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 15:37

Já jen chci, aby už spal a já se taky vyspala. babičky v noci už neví, jak to bylo. čaj dávám neslazený feniklový nebo medunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
25.9.13 15:42

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...