Krmeni strikackou.

1.9.22 09:47

Krmeni strikackou.

Dobry den, chtela sem se zeptat jestli se to nekomu stalo. Mala ma 9mesicu a ted tri dny nechce pit z lahve a krmim ji strikackou. Napadlo me jestli nema afty byly sme vcera u doktora protoze ja to nepoznam a nic v pusince nema a napada me je mozny ze bojkotuje lahev nebo to muzou byt ze boli dasne a zuby? Ale zadny nazank ze by se na dasnichh neco delo neni ale vse kouse uz dlouho. Zub jeste zadny nema. Vubec si nedovedu predstavit ze ji budu krmit strikackou jeste nakou dobu. Jine lahve sem zkousela u vsech dela to same veme do pusy kouka po chvili se rozciluje jiny stupen mleka taky zadny ji nevadi protoze kdyz davam strikackou tak proste to ji bezproblemu i mi na to obcas otevre pusinku. Mel ste nekdo taky takovy boj ze starsi mimco taklen zlobilo a krmili ste strikackou a zlomi se to? Zas ji nechci nechat vyhladovet abych nacpala lahev
Mliko nabizim po 2,5-3h vypije 150ml a ted proste to davam strikackou
Pred tim nabidnu lahev nechce tak du dat strikackou. Prikrm mi na lzicku sni v pohode dudlik taky cuca tak nemyslim ze by to byly zuby to by preci nevzala ani dudlik :think: dasne sem ji vcera namazala dologelem a dala camalii a stejne nechtela lahev ale ve spanku si da vecer
Napadali me fakt bolesti dasni protoze fskt hidne vse uz dlouho kouse ale neodmitala lahev az ted proste
Mel ste nekdo neco podobneho? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
1.9.22 09:59

:nevim: a co sklenička, hrneček? Třeba by si tím ty dásně ochladila. Nám se teda to skleničkách a hrncích vrhá po hlavě. A nebo prostě to mlíko už nechce tolik. Pokud ji příkrmy a přesnídávky proč nabízis mlíko po dvou hodinách? U nás jede 3-4 denně :nevim: jednou brzo ráno a pak večer a v noci občas 2×. Možná bych se na to mlíko přes den tento… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
1.9.22 10:55

Myslím, že stačí jedna diskuze, nemusíš zakládat 3. V 9m krmit stříkačkou mi přijde fakt divné. Můžeš zkusit učící hrneček, skleničku, panákovku a rozhodně bych zkoušela víc příkrmy, žádné dítě dobrovolně hlady neumře. Píšeš v jiné diskuzi, co vše ti nejí, zkoušej dál. Co přesnídávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 10:58

@Atisia neji mi presnidavky nic jen masozeleninu k obedu
Sklenicku si veme ale kouse nepije
Jeji hlavni zdroj jidla a tekutin je proste um
Prikrmum mi neprisla jeste na chut a to nabizim porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 10:59

@Suelinda zkousela sem vsechno um mi neveme ani z lazvicky kde je brcko ktery pije
Proste ma ted nakou blokadu nevim
Tak lepsi ji dat strikackou nez vubec
Kdyz pisu ze mi neji tak mi neji ani presnidavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 10:59

@Suelinda prikrmy nabozim kazdy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 11:02

@Suelinda dokonce ji davam tu masozeleninovou smes co ji chutna 2× denne a stejne mi sni jednou 60g pak treba 100g vic jak 120g ni zatim nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
1.9.22 11:07

@Leontyna9012 Co křupky, měkké ovoce na lžičce, bílý jogurt s přesnídávkou,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 11:13

@Dahlia0409 jo krupky ji chutnaj ty neodmitne
Sni treba sve najednou pak uz vic ne ale veme si
Ovoce sem davala do ruky banan davala sem i uvarenou mrkev banan ji nechutna s mrkvi si hrala ale dostala kousek do pusy a zvedal se ji zaludek kdyz ji davam obef musi byt uplne do hldka
Bily jogurt ne mam doma recky a holandii neotevre pusu proste tak popatlam rty presnidavku nechce vubec
Ja kdyz du s prikrmem tak jediny na co otevre pusinku je na ten obed masozeleninovy a to ji nevadi zadny druh masa ani zelenina ale musi to byt proste dohromady a to proste ji ale kdyz du s presnidavkou jogurtem tak mi proste neotevre vubec pusu aniz by to ochutnala tak ji tam soupnu jednu lzicku aby vedela co to je a stejne neotevre
Obcas si da kasi aoe to musi mit naladu a tu driv nechtela a da si obcas ale taky musi byt ridsi protoze hustejsi ji veci nadavuji
Koupila sem i ty pro mimca od 6m jogurty a taly nechce
Resila sem z dr a cetla ruzny diskuze i na fb a je hodne mamin co to resi ale pinou jim aspon to um ja nechapu ze me nechce ted ty tri dny lahev ale ve spanku veme a strikackou taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.9.22 11:34

Tak nedávej. 1ox denně mlíko. Když nechce. Voda, čaj, šťávy. My teď měli pár dní bojkot všeho teplého. Pak vylezl zub a sklenička „guláše“zmizela. Skleničku má na dva Dny. V 9 měsících je podle mě blbost krmit stříkačkou. To už se dá ošulit vším možným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 11:50

@Atisia kdyby to slo osulit tak to delam a kdz si proste nic jinyhi neveme tak to udelam asi tezko
Jenze ona hld ma sty strikacky proste pije
Takze si myslim ze asi ty dasne
Je to treti den nekrmim strikackou nekolik mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.9.22 11:55

Tak budeš muset hold vydržet až ji ten zub vyleze :nevim:. Kousatka, dudlíky, zmrzly ovoce, dřeně, gel, heřmánkovej čaj a čekat… :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.9.22 12:00
@Leontyna9012 píše:
@Atisia neji mi presnidavky nic jen masozeleninu k obedu
Sklenicku si veme ale kouse nepije
Jeji hlavni zdroj jidla a tekutin je proste um
Prikrmum mi neprisla jeste na chut a to nabizim porad

Tak těm kupovaného jsem nepřišla na chuť ani ja. Je to plný barev a nejde to z brindaků dolů. Já nevím… Barvý, cukry, soli sladidla :roll:. :roll: než abych se v nich prehrabovala a studovala co tam všechno je… Si rádci udělám doma a má oběd s náma u stolu. Zamozdrejme úměrně k věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 12:02

@Atisia jenze ja ji davala i cerstvi ovoce mixovany samostatne nebo s piskotem a um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.9.22 12:12
@Leontyna9012 píše:
@Atisia jenze ja ji davala i cerstvi ovoce mixovany samostatne nebo s piskotem a um

Taky. Ve fantazii se meze nekladou :andel:. Kaše se sušenou, pískotem, ovocem. Mrkev, dýně :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí