Kroucení pásu u Cybex či jiných?

20.12.15 00:23

KROUCENÍ PÁSU U CYBEX ČI JINÝCH ?!

Vy co máte Cybex ( nejlépe M ),taky se vám věčně kroutí ten pás? Mají to všechny typy Cybexu nebo jen to M-ko? Mám v plánu nákup ještě Q2 plus a Mko chci jako rezervní do druhého auta, ale ty pásy se kroutí tak, že při každém pásání jsem na nervy. Jak je to zkroucené, tak to nejde ani pořádně vytáhnout, katastrofa toto!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101720
20.12.15 00:32

@Tinkapletinka Jaké pásy se ti kroutí, nechápu 8o mám Cybexku, tedy Mko ne, ale nic se mi nekroutí… akorát tedy u Jeepa máme na pásech spony, které hladce nejezdí, takže to chce grif na vytažení ideální délky pásu a pak je pakárna u takhle vysokýho auta přes pultík dosáhnout na cvakátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 00:38

No ty z auta, který sem rovlékla pod hlavovou opěrkou a pak jen vytáhnu a přetáhnu přes hrudník dítěte a zapnu do auta červeného cvakátka. Tak se mi to pořád něják překrucuje a pak to nejezdí volně pod tou opěrkou a nejde to prostě hladce připoutat! Nevím jak to jinak napsat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101720
20.12.15 01:55

@Tinkapletinka A nemáš ho blbě v tom nesmyslu po hlavovou opěrkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 02:14

Ne to určitě né :D zkusím to zítra natočit. já jsem puntičkář a nezapnu dítě, dokud to nemám rovně, takže si to mrskám 100× z den bo já furt někde lítám s malým na krátké useky. a i ten pás když je zkroucený se nevrací a pak nemůžu v pohodě zavřít dvěře, takže jsem zralá na prášky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
20.12.15 07:04

Tak ale to není autosedačkou, buď za A je blbej pás v tom místě a zkus dát sedačku jinam, nebo za B je to rukama a s tím toho asi moc nenaděláš a koupila bych isofix :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
20.12.15 07:23

@araw M-fix je isofixová, od 15kg výš se stejně poutá dítě normálním pásem :nevim:
@Tinkapletinka mám M-fix a někdy se trochu překroutí, ale nijak moc, narovnané to mám hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
20.12.15 09:47

My máme 2 QFix a u mne ve fábii se někdy pokroutí ten dole, ale nahoře u krku tedy ne, tam to drží bez problémů. V druhém autě ( Passat) se nekrouti nikde.

• Citovat
  • Upravit
20.12.15 10:27

@araw ale já právě mám Isofix, ale dítě stejně musím připoutat pásem!

no před týdnem jsem musela dokonce NASILÍM překroutit ten pás přímo v tom originálním oku bo to bylo tak zkroucené, že už se ani nezatahoval.

asi skočím do Cybexu v Ostravě, jestli mi budou ochotni na to mrknout. kámoška má Romer a taky to furt řeší :-( tak jsem myslela, že nejsem sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
20.12.15 10:41

No ja bych rekla, ze to je spis problem auta a ne autosedacky. My mame cybex a pas se nekrouti… Druhou sedacku mame chicco a taky v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
20.12.15 11:01

@Tinkapletinka mám také m-fix a pás se mi občas překroutí. To samé u romerky. Ale to není závada. Oko je u všech 15-36 volné, takže pás se tam zkroutit může. U nás mi to jednoznačně dělají holky, jak se samy odpoutávají nebo jak za pás rvou, když se snaží samy připoutat, tak s tím různě kroutí…Takže to prostě srovnám a je to. Jen dokud je hlavová opěrka hodně dole, tak se k tomu trochu hůř může. Starší už jí má vysunutou výš, tak je k tomu lepší přístup. Ale nějak extra mě to nezdržuje tedy… Prostě pás srovnám, připoutám a je to. Nemáš ten pás celý zkroucený? Zkus ho celý vytáhnout ven a srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101720
20.12.15 11:22

@Tinkapletinka Ještě mě napadlo - jak ten pás držíš, když ho vytahuješ? Já vždycky obouruč, sponu v jedné a druhou vytahuju pás kousek pod tím nesmyslem pod opěrkou, takže nemá šanci se kroutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 11:53

@j.a.n.i1 taky právě tak vytahuji, ale oo se to asi nějak zkroutí jak to malý odepne a vyleze sám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101720
20.12.15 12:13

@Tinkapletinka Nojo, tak to jo s tím nic nenaděláš, oni s tím dělají psí kusy, to mě malý taky, když tedy náhodou jede bez pultíku (je je váhově právě na hraně 15 kg) tak běžně ještě jezdí s putíkem, ale na hodně krátké cesty už jen s pásem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
20.12.15 20:22
@Tinkapletinka píše:
@j.a.n.i1 taky právě tak vytahuji, ale oo se to asi nějak zkroutí jak to malý odepne a vyleze sám :-(

hmm, ale tohle není problém autosedačky, ale manipulace s pásem. s tím nic neuděláš, ani nikde v servisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí