Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dobrý den, jaký je Váš názor na pokřtění dítěte v dnešní situaci? S otcem dítěte jsme pokřtěni a přáli jsme si pokřtít i naše dítě. Ale bavili jsme se o dnešní situaci skrz IS aby s tím nemělo do budoucna nějaké potíže. Děkuji za Vaše názory.
Teroristom je jedno jestli je krestan, nebo ne. Vrazdi toho koho potkaj. Normalny lidy i muslimove v mire ziju s krestanmi dlouhe roky. Jen idioti z ruznych skupin delaji vo svete peklo.90% muslimov jsou normalny a 10% posahanych schovavaj se za svou viru, ale je to jen vymluva, aby mohli vrazdit.Meli by se mezi sebou pozabijet a vsem dat pokoj.
Myslim zakladatelko, ze bys hlavne nemela tak podlehat te hysterii a masazi ze strany medii. Kdyz tu nekdo vyhodi do vzduchu bombou nakupni centrum, tak se urcite nebude nejprve ptat, kdo z pritomnych je pokrteny a kdo ne. Pokud jste verici, pripadne pro vas krest jako takovy ma vyznam, tak probuh ditko pokrtete. Na cele to prece napsane mit nebude.
Zdravím,
hledám faráře v Brně a okolí, který pokřtí nemanželské děti. Diskutovat o tom, jestli je to správné nemusíme, prostě jen jestli o někom nevíte. Křest je dle mého důležitý jako ochrana před šelnou, která obchází jako řvoucí lev a okolo mých dětí obchází hodně. Díky moc za případné rady.
@curilo píše:
Zdravím,hledám faráře v Brně a okolí, který pokřtí nemanželské děti. Diskutovat o tom, jestli je to správné nemusíme, prostě jen jestli o někom nevíte. Křest je dle mého důležitý jako ochrana před šelnou, která obchází jako řvoucí lev a okolo mých dětí obchází hodně. Díky moc za případné rady.
Rozhodující je, jestli jim zajistíš výchovu ve víře. Pokud Tě farář zná z kostela, určitě ti pokřtí i nemanželské děti.
Dobrý den, sice nejsem z Brna a nejsem vdaná, ale také mám pokřtěné dítě. Pro mně to bylo důležité a farář s tím neměl nejmenší problém.
@curilo
Zkus se poptat na menších farách okolo Brna, kde farář třeba vede i nějaké kroužky pro děcka - tam bývá lepší domluva. ![]()
P. Josef Havelka, farnost Merin. Zkus mu napsat, treba Ti doporuci nekoho v Brne, kde dlouho pusobil.
Sloup, ale to už je asi daleko. Farář teda ale u nesezdaných vyžaduje biřmovaneho kmotra
@curilo píše:
Zdravím,hledám faráře v Brně a okolí, který pokřtí nemanželské děti. Diskutovat o tom, jestli je to správné nemusíme, prostě jen jestli o někom nevíte. Křest je dle mého důležitý jako ochrana před šelnou, která obchází jako řvoucí lev a okolo mých dětí obchází hodně. Díky moc za případné rady.
Napadá mě např. Martina Kadlecová. Nicméně to, že jsi věřící křesťanka, budeš muset odpřísáhnout u každého faráře. Jako „ochranu před šelmou“ ti dítě nikdo nepokřtí.
Zdravím, díky moc všem za pomoc, snad to vyjde. Věřící jsem možná až moc ![]()