Vodní dýmka – jakou pořídit a jaký tabák koupit?

13142
21.6.10 16:48

Vodní dýmka

Moc Vás všechny prosím o radu. Chtěla bych koupit jako dárek vodní dýmku…ale já s tím zkušenosti nemám, nikdy jsem ji nezkoušela a proto bych uvítala Vaše, rady, tipy a nápady - která je nejlepší a taky jaké tabáky se k tomu kupují. Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11042
21.6.10 17:01

Ahoj, vodní dýmky máme doma 2. Teď už teda tak často nekouříme, ale když se sejde společnost, tak je to super.
Mrkni třeba sem http://www.svetdymek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.6.10 17:07

Děkuji za odkaz :kytka: A ty tabáky se kupují a vybírají jen podle příchutě? /pomeranč, meloun../ Nebo to má jiný význam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
21.6.10 17:31

No jestli jo, tak já o něm nevím. Výbornej tabák je višeň, karamel, jablíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.10 17:42

taky máme dýmku z Tunisu a super, výborné je mixnout ovocné tabáky s mentolovým, jsou i takové suché tabáky - čokoládové, kávové, ale to je síla, to tak pro kuřáky nebo pro chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
21.6.10 17:45

Ahojky, skvělej je taky melounovej nebo guava (ten je takovej „žvejkačkovej“… pak se jakýkoli tabák dá míchat s mentolovým (dostane takovej „říz“)… ale osobně mám blbou zkušenost s „tropiko“ tabákem, ale asi je to na chuti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
21.6.10 17:46

Karolínka mě s mentolem předběhla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.6.10 17:50

A ty uhlíky k tomu taky potřebuji koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
21.6.10 17:53
kometa32 píše:
A ty uhlíky k tomu taky potřebuji koupit?

Rozhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
21.6.10 17:53

Jj uhlíky musíš taky koupit a doporučuju teda trošku dražší - s těma levnejma bývají občas problémy, že blbě hoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.6.10 17:57

Holky a co je to ten tarbuš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
21.6.10 19:02

Tarbuš je takovej ochrannej cylindr na uhlík, ale to je v podstatě na nic, pokud nebudeš kouřit někde venku při vichřici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
21.6.10 19:58
Popelka píše:
Tarbuš je takovej ochrannej cylindr na uhlík, ale to je v podstatě na nic, pokud nebudeš kouřit někde venku při vichřici.

Zas tak na nic to není ;) Tarbuš je v podstate domek,ktery udrzuje vyssi teplotu okolo uhliku,takze se hodi, kdyz dymku roztahujes nebo prave naopak,kdyz uhlik dohasina :)

Co se tabaku tyce, jsou ruzne znacky,kdy kazda nabizi ruzne prichute,ktere muzes dal kombinovat, holky zminovaly mentol,ja doporucim matu,da se kombinovat snad se vsim :)

Co se dymek tyce, je treba zvazit velikost-jestli je majitel jen svatecni kurak, staci mensi, do vetsi se pak vleze vic tabaku a muzes dele kourit :) Pak se taky podivej, jake prislusenstvi je obsazeno u dymku,kterou budes kupovat.. V Tunisu maji treba ve zvyku prodavat dymku bez tesneni :)) ale to by se tady stat nemelo :)

Tak stastny vyber a prijemny kour :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.6.10 20:22

Děkuji Zairo :kytka: Takže když koupím mátu a třeba višeň, bude to lepší? Ten dárek bude pro muže, tak ať to má říz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.10 20:34

Mojmu muzovi napriklad ide aj cisty … mne nie, tak sme ho dopouzivali na riedenie ruzoveho … mne vonal krasne, chlapovi moc sladko :-P

Ja osobne mam rada jazminovy, ale po troch potiahnutiach mi uleti hlavicka a so zvyskom sa musi vysporiadat muz … ale jazminovy mi pride silnejsi ako ovocny. Lenze ked tak kraaaaaaaaaaaaaasne vonia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný