Křtiny - rozhodnutí o průběhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
3.5.10 08:56

ahoj Pudlo, jeste dneska mam z navstevy horko v puse, vcera jsem vse probrala s manzelem a rozhodli jsme se krtiny udelat podle toho jak my chceme a program bude podle nas a co vyhovuje nam a nebudeme se podřizovat někomu, kdo se neumí chovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.10 09:42

Janiku držím palce, ať se křtiny vydaří a jsou podle vás, je to vaše událost.
My jsme se tenkrát po křtu domluvili s kmotry a tchýni jsme před kostelem řekli, že co si zorganizovala, to má a odešli jsme. Tchýni zůstala na krku banda lidí, drahá restaurace, kterou SI zamluvila a tudíž i pohoštění, které si musela pro svoje hosty zaplatit. Jako vždy spoléhala na to, že když už něco zařídila, tak na místě sklapnem paty a nezbyde nám, než jet podle jejího scénáře. Jsem ráda, že jsme odešli, přesto mě ten den pokazila a dodneška mě nabíhá žíla na čele, jen si na to vzpomenu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.10 09:42

Janiku držím palce, ať se křtiny vydaří a jsou podle vás, je to vaše událost.
My jsme se tenkrát po křtu domluvili s kmotry a tchýni jsme před kostelem řekli, že co si zorganizovala, to má a odešli jsme. Tchýni zůstala na krku banda lidí, drahá restaurace, kterou SI zamluvila a tudíž i pohoštění, které si musela pro svoje hosty zaplatit. Jako vždy spoléhala na to, že když už něco zařídila, tak na místě sklapnem paty a nezbyde nám, než jet podle jejího scénáře. Jsem ráda, že jsme odešli, přesto mě ten den pokazila a dodneška mě nabíhá žíla na čele, jen si na to vzpomenu.

P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.10 09:43

Ehm, pardon, ujelo mě to 2×
P.

• Citovat
  • Upravit
7887
4.5.10 13:43

diky za podporu anonymni, ja jsem rozhodnuta udelat vse podle sveho, rozhodne se nenecham vydirat a pokud ja neustoupim, tak z jejich rodiny nikdo neprijede. Tak neprijede, nepojede odtud a navic nasi znami ani nemuseji koukat na kysele ksichty. Tohle kdyby na me muj manzel vyzkoušel tak ho poženu, jenže muj manžel je uplne jiny a hlavne jako by do rodiny tchyne nepatril. Takze nema problem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.5.10 14:12

Chytá mě hrůza, co se děje při křesťanské oslavě přijetí nového člena do církve.
Nedalo by se tímhle apelovat na tchýni? Jak už někdo psal v diskuzi i nepřítomnost někoho na oslavě Vás bude mrzet a bolet.
Každopádně, kříte vaše dítě, k tomu potřebujete pouze kmotra. Všechny další oslavy, speciálně za takovýchto podmínek jsou zbytečné.
Poslední heslo, kdo platí, rozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.5.10 15:54

mima, tchyne chce vladnout a je ji jedno ze to stoji kolik to stoji, protoze predpoklada, ze to zaplatime, rozhodnuti je na me a ja jsem se rozhodla, ze to bude bez ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.5.10 00:25

Jsem nějak mimo. Nechceš tam neteř nebo tchyni? Nebo vůbec manželovu rodinu? Pokud neetř zlobí a oslava bude třeba někde v retauraci, tak si ji snad rodiče zpacifikují, ne? Nějak to celé nechápu. Měl by to být jeden z nejkrásnějších dnů tvého života. Proč si ho kazit nenávistí k ostatním? Myslíš, že by malá Laura narušila průběh obřadu? Kolik jí je? A budou tam i jiné děti? Asi moc otázek najednou, ale jak píšu - zdá se mi to celé nějaké podivné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.5.10 00:29

My jsme měli na křtinách asi 40 lidí včetně dětí. Hyperaktivní a zlobivé děti si vzali rodiče před kostel a prostě museli obřad oželet. Ti malí z toho stejně ještě neměli rozum. No, a na oslavě v resauraci to už nevadilo, když malí řádili. Pořád nějak nechápu, čeho e bojíš :nevim: Spíš za tím ale bude asi něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.5.10 01:12

Docela mě ten příběh zajímá (sama nevím proč) a pochopila jsem (doufám, že správně), že už jsi na toto téma založila jinou diskuzi, kterou se mi ale nepodařilo najít. Mrkla jsem se i do tvého profilu, jestli tam nebude. Máš ho zamčený, ale uvidíš mě tam, jako nakukovatelku, tak to jen na vysvětlenou ;) Hoď sem odkaz, prosím ;) Jinak ale doufám, že celá akce proběhne tak, abyte byli v pohodě a spokojní. Je to přece jen veliký den, tak by bylo škoda pokazit si ho nějakými hádkami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová