Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Pudlo, jeste dneska mam z navstevy horko v puse, vcera jsem vse probrala s manzelem a rozhodli jsme se krtiny udelat podle toho jak my chceme a program bude podle nas a co vyhovuje nam a nebudeme se podřizovat někomu, kdo se neumí chovat
Janiku držím palce, ať se křtiny vydaří a jsou podle vás, je to vaše událost.
My jsme se tenkrát po křtu domluvili s kmotry a tchýni jsme před kostelem řekli, že co si zorganizovala, to má a odešli jsme. Tchýni zůstala na krku banda lidí, drahá restaurace, kterou SI zamluvila a tudíž i pohoštění, které si musela pro svoje hosty zaplatit. Jako vždy spoléhala na to, že když už něco zařídila, tak na místě sklapnem paty a nezbyde nám, než jet podle jejího scénáře. Jsem ráda, že jsme odešli, přesto mě ten den pokazila a dodneška mě nabíhá žíla na čele, jen si na to vzpomenu.
Janiku držím palce, ať se křtiny vydaří a jsou podle vás, je to vaše událost.
My jsme se tenkrát po křtu domluvili s kmotry a tchýni jsme před kostelem řekli, že co si zorganizovala, to má a odešli jsme. Tchýni zůstala na krku banda lidí, drahá restaurace, kterou SI zamluvila a tudíž i pohoštění, které si musela pro svoje hosty zaplatit. Jako vždy spoléhala na to, že když už něco zařídila, tak na místě sklapnem paty a nezbyde nám, než jet podle jejího scénáře. Jsem ráda, že jsme odešli, přesto mě ten den pokazila a dodneška mě nabíhá žíla na čele, jen si na to vzpomenu.
P.
diky za podporu anonymni, ja jsem rozhodnuta udelat vse podle sveho, rozhodne se nenecham vydirat a pokud ja neustoupim, tak z jejich rodiny nikdo neprijede. Tak neprijede, nepojede odtud a navic nasi znami ani nemuseji koukat na kysele ksichty. Tohle kdyby na me muj manzel vyzkoušel tak ho poženu, jenže muj manžel je uplne jiny a hlavne jako by do rodiny tchyne nepatril. Takze nema problem ![]()
Chytá mě hrůza, co se děje při křesťanské oslavě přijetí nového člena do církve.
Nedalo by se tímhle apelovat na tchýni? Jak už někdo psal v diskuzi i nepřítomnost někoho na oslavě Vás bude mrzet a bolet.
Každopádně, kříte vaše dítě, k tomu potřebujete pouze kmotra. Všechny další oslavy, speciálně za takovýchto podmínek jsou zbytečné.
Poslední heslo, kdo platí, rozhoduje.
mima, tchyne chce vladnout a je ji jedno ze to stoji kolik to stoji, protoze predpoklada, ze to zaplatime, rozhodnuti je na me a ja jsem se rozhodla, ze to bude bez ni
Jsem nějak mimo. Nechceš tam neteř nebo tchyni? Nebo vůbec manželovu rodinu? Pokud neetř zlobí a oslava bude třeba někde v retauraci, tak si ji snad rodiče zpacifikují, ne? Nějak to celé nechápu. Měl by to být jeden z nejkrásnějších dnů tvého života. Proč si ho kazit nenávistí k ostatním? Myslíš, že by malá Laura narušila průběh obřadu? Kolik jí je? A budou tam i jiné děti? Asi moc otázek najednou, ale jak píšu - zdá se mi to celé nějaké podivné ![]()
My jsme měli na křtinách asi 40 lidí včetně dětí. Hyperaktivní a zlobivé děti si vzali rodiče před kostel a prostě museli obřad oželet. Ti malí z toho stejně ještě neměli rozum. No, a na oslavě v resauraci to už nevadilo, když malí řádili. Pořád nějak nechápu, čeho e bojíš
Spíš za tím ale bude asi něco jiného ![]()
Docela mě ten příběh zajímá (sama nevím proč) a pochopila jsem (doufám, že správně), že už jsi na toto téma založila jinou diskuzi, kterou se mi ale nepodařilo najít. Mrkla jsem se i do tvého profilu, jestli tam nebude. Máš ho zamčený, ale uvidíš mě tam, jako nakukovatelku, tak to jen na vysvětlenou
Hoď sem odkaz, prosím
Jinak ale doufám, že celá akce proběhne tak, abyte byli v pohodě a spokojní. Je to přece jen veliký den, tak by bylo škoda pokazit si ho nějakými hádkami ![]()