Křtiny - rozhodnutí o průběhu

7887
1.5.10 20:57

Křtiny rozhodnuti

Ahoj holky, nejprve vsem chci podekovat za Vase tipy a rady ohledne krtin, vse jsem si dala dohromady a taky jsem se rozhodla trosku si zahrat vabank a dnes jsem oznamila vsem zucastnenym jak budou probihat krtiny a vzhledem k tomu, že jsem videla krtiny, ktere poradala minuly mesic tak jsem se rozhodla, ze krtiny meho broucka budou bez deti a jen kmotr a kmotra a rodice. No a hned tchyne mi oznamila, ze to bere na vedomi, tchan sdelil, ze Laura se tesila. Tak jsem sdelila, ze ja rozhoduji co bude a co nebude. No a jen dorazila domu a sdelila tuto podminku svemu synovi a tak on nechapal, jak to vysvetli Laure, ktera se tesila. A pry jak je hodna a nezlobi. Samozrejme vecer volala manzelovi, ze proste muzu byt tak tvrda, kdyz jsem Lauru videla a nikdy nezlobila, tak jsem sdelila manzelovi, ze stacilo jak se chovala na nasi svatbe a na krtinach se to nebude opakovat, proste to tak bude. A vyjimku nebudu poskytovat. Me rozhodnuti plati a je konecne. Samozrejme cekam natlak, ze pokud neprijede ten zmetek tak neprijede tchyne,tak proste neprijede a nepojede odtud. Vim, ze je to tvrde, ale pokud bych ustoupila, tak budu ustupovat porad. Mate jiny nazor? :lol: :cert:

Příspěvek upraven 03.05.10 v 08:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12959
1.5.10 21:26

Jiny názor nemám, je to přece tvoje rozhodnutí a nikdo ti do toho nemá co kecat,abys to předělalávala podle jejich představ…A kdo nechce chodit,at nechodi - jeho minus :mrgreen: Já bych teda taky neustupovala :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
1.5.10 21:45

jo, to si pis, ze tchyne chce uz ted vyjimku, ale odmitam ustoupit, moje rozhodnuti je proste me rozhodnuti. Bude se me snazit mesic buzerovat a trvat na svem :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.5.10 22:12

Ježiš…tohle fakt nechápu,je to přece tvoje „akce“…nesnášim,když se někdo plete do cizího a organizuje si to podle svých představ…To víš že jo,ty ustoupíš a pak budeš mít akorát celej den zkaženej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.5.10 22:14

Janik-otázka je dosti zmatená-nevím,kdo je Laura,kdo je její syn?Bratr manžela?Laura je jeho dcera?Kolik je jí let?Jaké máš s ní zkušenoti?Těžko radit,pokud neznám předešlé diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.5.10 23:34

Ahoj, myslim si, ze je to vas den, vase rozhodnuti a naplanovat si to muzete jak chcete. Okoli by to melo respektovat (pokud to teda predtim uz nebylo naplanovane jinak, to potom chapu, ze by to nekomu mohlo vadit, ale i tak je to na vas). Na druhou stranu bych dite (jakkoliv zlobive) nenazyvala zmetkem, jen proto, ze mam neshody s jeho rodici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
2.5.10 00:00
teredes píše:
Ahoj, myslim si, ze je to vas den, vase rozhodnuti a naplanovat si to muzete jak chcete. Okoli by to melo respektovat (pokud to teda predtim uz nebylo naplanovane jinak, to potom chapu, ze by to nekomu mohlo vadit, ale i tak je to na vas).** Na druhou stranu bych dite (jakkoliv zlobive) nenazyvala zmetkem, jen proto, ze mam neshody s jeho rodici.**

On navíc člověk nikdy neví, jak (ne)poslušné a (ne)ukázněné bude v tom věku jeho vlastní dítě :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.10 07:55

Ahoj, trvej si na svem a buď tvrdá, je to tvoje „akce“. Tchýně proti naší představě křtin protestovala, nakonec odsouhlasila a přijeli jsme ke kostelu a měla tam nazvaný lidi, který jsme tam rozhodně mít nechtěli, zařídila svoji megahostinu, no pokazila mě ten den. Dost jsme se potom pohádaly. U druhého dítka zvažuju křtiny jen s kmotry.

P.

• Citovat
  • Upravit
7887
2.5.10 09:43

Ahoj Lasicko, tchyne ma dva syny, jeden je muj manzel a jeho bratr ma dceru Lauru, ktera je nevychovana, rozmazlena a vsechno ji dovoli, jak se chova ke svym rodicum a k babicke a dedeckovi, bez respektu, vsechno co dostane hned rozbije,kam prijde, tam jim vyhazi supliky podiva se co mate ve skrini a nikdo ji nesmi nic rici, protoze ona je chudak, nikdo se ji nechce venovat nikdo ji nechce hlidat proste malej nevychovany zmetek.Tak se nemuze nikdo divit, ze ji nechci na rodine akci. Na druhou stranu tchyne hlavne uprednostnuje vnucku, jak je hodna a ona se tesi a tak podobne. Pokud se diteti clovek venuje tak je to videt, tady se mu dovoli vsechno. Ja nejsem pro jakekoliv mega akce, jen tchyne si mysli ze bude mit posledni slovo a ja ustoupim, abych mela celej den zkazeny jenom proto, aby tchyne byla spokojena a ja mela prevracenou domacnost.
teredes asi vysvetleni vyse, kdyby dite bylo zlobive tak je to naprosto v poradku a je zdrave, ale tohle neni zlobive dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
2.5.10 09:49

ahoj anonynmi, plne s Tebou souhlasim, netrvam na mega akci, ale chci si den uzit s lidmi, ktere mame radi a ne abychom z povinnosti poslouchali reci nejake zenske, ktera je sobecka a chce vse podle sebe, nechce nikoho respektovat a pokud neni po jejim tak je urazenost sama. Nesnasim tyhle typy lidi, ale proste ji respektuji, ale jsem nejradsi kdyz je doma 150 km od nas. Jen staci co vcera ohodnotila, ze jsme koupili spatny bazenek, protoze Lalinka takovy nemela, piskoviste taky je spatne, prece nasemu brouckovi staci to co mela Lalinka a oni, ze by nam ho prodali, protoze Lalince se nehodi a uz ho stacila znicit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
2.5.10 09:51

Teredes, ja jsem krtiny naplanovala podle sveho a tchyni jsem s tim oznamenim dostala, ze ona ma jinou predstavu a ze by to melo byt podle ni, tak proste ja nebudu nic preplanovavat podle nekoho koho nemusim. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
2.5.10 11:08

Janiku to urcite nepredelavej sve plany, ja si rozhodne myslim, jak uz jsem psala, ze si mate naplanovat tak, aby vam to vyhovovalo a ostatni se bud radi zucastni, nebo zustanou doma. Jejich volba. Nenech si kazit hezky den.
A jeste si teda neodpustim k tomu zmetkovi, ja bych stejne nadavala na rodice a ne na dite, protoze to ocividne nemuze za to, ze na nej rodice kaslou a nikdo ho nevychovava. Nechci rejpat, jen me to tak prastilo pres oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
2.5.10 12:33

Teredes, diky za podporu, taky si to uziji, protoze tam chci lidi, ktere mam rada a nebudu se podrizovat, situace meho svagra je nezavidenihodna a navic dite, ktere si vynucuje to co jsem popsala vyse je nechtene a od mala se ho snazi vzdy nekomu strcit, at se stara, on ho nechtel a jeho zena ho tim vydira, ale to je vec jina… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
3.5.10 07:13

Hele me rodice taky prekopali organizaci krtin - dodneska kdyz si na to vzpomenu, tak valim oci udivem…
segra uz to tusila, kdyz mi psala par dni predem, ze prej bude vsechno jinak, co prej jsem menila - ja se smala, co je to za sum -ja nic nemenila, vse je, jak jsem naplanovala

a dotycny den rano prijeli nasi a oznamili mi, ze program, ktery jsem vymyslela po krtinach, bude uplne jinak, protoze oni chteji nejdriv to a pak toto … ja pritom mela vsechno domluvene, nestihalo se to … poslali jsme je samotne s nasima klicema (chteli si prohlidnout nas barak - bez nas tam sami lozili v bordelu, bo u nas spala manzelova rodina)… ale priste na jejich extraburty kasleme, proste to bude, jak rekneme my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
3.5.10 07:15
janik73 píše:
ahoj anonynmi, plne s Tebou souhlasim, netrvam na mega akci, ale chci si den uzit s lidmi, ktere mame radi a ne abychom z povinnosti poslouchali reci nejake zenske, ktera je sobecka a chce vse podle sebe, nechce nikoho respektovat a pokud neni po jejim tak je urazenost sama. Nesnasim tyhle typy lidi, ale proste ji respektuji, ale jsem nejradsi kdyz je doma 150 km od nas. Jen staci co vcera ohodnotila, ze jsme koupili spatny bazenek, protoze Lalinka takovy nemela, piskoviste taky je spatne, prece nasemu brouckovi staci to co mela Lalinka a oni, ze by nam ho prodali, protoze Lalince se nehodi a uz ho stacila znicit…

to mi pripomina chlapecky me kamaradky, z nichz mladsi nasel v automatu euro a starsi mel dvouhodinovou prednasku „maminko, on nemuze mit ten penizek, je na to jeste malej“ … je smutne, kdyz to delaji i dospeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová