Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zuzule09 vzala bych ten kruh od 3 let a k tomu jí dala rukávky ![]()
Příspěvek upraven 17.06.14 v 20:34
A co rukávky? Já je taky dávala od dvou let a dítko bylo spokojenější než v kruhu.
Měli jsme normální kruh, měl průměr tuším do 50 cm
Na roky jsem nějak nekoukala. Pokud je malá a hubená, vzala bych menší, pokud je normální, tak ten od 3 let.
Já se chystám na toto: http://a-toys.cz/…a-modry.html a toto: http://a-toys.cz/…ervenym.html
@Aknel2 u penovych rukavku pozor, pokud je dite zizala
mame je taky, k tomu pasek, a dceri, ktera je hodne hubena, porad vyjizdely rucicky. Sedi ji az ted ve 4,5 letech, pouzivala do ted misto nich klasicke nafukovaci rukavky plus pasek ![]()
Řeším stejný problém. Taky mám syna-dva roky a nemůžu sehnat vhodný kruh. Všechny rukávky i vesty jsou mu velké
.Ale v bazénu nám půjčili kruh-maličký a ten byl právě od dvou let do tří, takže určitě existuje. Jen nevím kde ho koupit
a byl fakt ideální. Když jsme měli půjčenou tu pěnu okolo tělíčka tak se pořád topil, kruh byl fakt super.
Já si říkám že se to ani nevyrábí, asi si myslí že dvouletý děti nechodí plavat fakt nevím. Dcerka je dlouhá a hubená takže z kruhu mi vypadne a ty rukávky určitě jsou taky od 3let.
Jinak ja u druhatka mam swimtrainer, draha sranda, ale fakt bezkonkurencni
fakt ve 20 meisich lezi na vode a kope a plave, a to od lonskeho leta nebyla ve vode ![]()
Já ho dávala letos do bazénu v rukávkách a tom kruhu s vnitřkem, ze kterého nemůže propadnout… V rukávkách totiž sám neplave ani náhodou
Měli jsme půjčený i ten molitanový pás a docela to šlo, museli jsme ho tedy držet (máme trošku bojsu
). Dva mu budou za měsíc - kdy asi tak by jsme ho měli začít učit plavat?? Pod vodu jít nechce (ač jsme chodili na plavání a tam se potápěl), na záda si lehnout už vůbec ne… :-/
Kluk měl většinou pásek a rukávky - obojí mu bylo už v 18 měsících. Kruh měl taky - myslím ze to byl průměr 50 cm, ale moc v něm nechtěl být.
@Aliik tyjo to vypadá dobře
škoda, že jsem to nevěděla dřív…
Kupte pásek a rukávky a později rukávky uberte, rozhodně ale ne rukávky nafukovací ![]()
Holky chi se zeptat co máte do vody pro dvouleté. Hledala jsem kruh do vody ale našla jsem jen od 1roku do 2roku a pak vše od 3let. Tak nevím co ji mám koupit. Co máte vy?