Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Janiss1 záleží koho chytneš , já poprve MUDr Bartošová - otřesný. podruhe MUDr Bartonová - užasný! první porod bez epiduralu noční mura zakončená vexem, druhý porod s epiduralem brnkačka bez nastřihu. Obě děti 4 kg. ale já bydlím vedle porodnice takže jsem si jen odskočila od vaření ![]()
@Janiss1 píše:
Zdravím všechny maminky!
Jsem prvorodička a jsem z Českých Budějovic, ale rada bych rodila v Č. Krumlově. Jaký máte názor vy?? Doporučujete či ne? Děkuji
Jeď do Písku. Čb je továrna na porody, manufaktura. Jde to jak na běžícím pásu. Krumlov měl jeden čas dobrou pověst, taky jsem tam chtěla rodit. Nakonec jsem předčasně rodila v Čb. Druhé jsem rodila v Písku. Všichni super a to se u mě vystřídala celá porodnice. Na šestinedělí úžasné sestry, jak gynda, tak dětské. Jednaly s námi jak s dětmi
i já druhorocicka jsem prošla procesem školení. Ale bylo to milé, žádny spěch. Top zacházení s miminky, top hygiena. A velká podpora kojení, ale ne jen řečmi, ale činy. Za mě fakt super.
Jinak čb nechci, nadstandart je silene drahy ![]()
A jak uz sem tu cetla je to takova tovarna, reklo mi to spoustu holek. Je to tezky to rozhodovani. ![]()
Ale dekuju za kazdy nazor ![]()
Ahoj ![]()
Já rodila před dvěma lety v Českém Krumlově a nemůžu si na nic stěžovat.. Navíc prostory porodnice budoi fungovat od února v nové budove
moje sestra tam rodila včera a taky je spokojená ![]()
@pavla.souku Jako prvorodicku mě dali na pokoj s velkými kontrakcemi a tím to skončilo. Sama jsem musela courat přes chodbu s tím, že mám už opravdu velké kontrakce a kdy jako někdo přijde mě zkontrolovat. Poslali mě zpátky s tím, že jsou čtyři ráno a že za chvíli za mnou někdo přijde. Tak jsem čekala dal, nezájem. Za půl hod jsem musela jít znova, sestra otrávená. Tak že mě zavede k dr. Ale že jako prvorodicka mám jisté fůru času. Po tom, co jsem musela pěšky přes luzkovou část k porodním salum, už jsem nemohla ani chodit tak mě sestra začala strkat do zad ať jdu rychleji jinak že porodim na chodbě
Tak jsem se tam dobelhala a ihned mi praskla voda před sálem a jen co jsem si stačila lehnout se dítě dralo ven. Měla jsem tam ke všemu ucnici a potřebovala jsem nastrih ale musela jsem čekat než Dr vysvětlí jak se vlastně dělá
Tak to nakonec vzdala a udělala ho sama Dr. Priserne. A poporodní péče taky hrůza. Šla jsem po porodu do sprchy, sestry měly dítě, byla jsem tam deset min a dítě mi začalo brečet, sestry ignor a ještě jsem dostala vynadano, proč potřebuju tak dlouho ![]()
@Anonymní píše:
@pavla.souku Jako prvorodicku mě dali na pokoj s velkými kontrakcemi a tím to skončilo. Sama jsem musela courat přes chodbu s tím, že mám už opravdu velké kontrakce a kdy jako někdo přijde mě zkontrolovat. Poslali mě zpátky s tím, že jsou čtyři ráno a že za chvíli za mnou někdo přijde. Tak jsem čekala dal, nezájem. Za půl hod jsem musela jít znova, sestra otrávená. Tak že mě zavede k dr. Ale že jako prvorodicka mám jisté fůru času. Po tom, co jsem musela pěšky přes luzkovou část k porodním salum, už jsem nemohla ani chodit tak mě sestra začala strkat do zad ať jdu rychleji jinak že porodim na chodběTak jsem se tam dobelhala a ihned mi praskla voda před sálem a jen co jsem si stačila lehnout se dítě dralo ven. Měla jsem tam ke všemu ucnici a potřebovala jsem nastrih ale musela jsem čekat než Dr vysvětlí jak se vlastně dělá
Tak to nakonec vzdala a udělala ho sama Dr. Priserne. A poporodní péče taky hrůza. Šla jsem po porodu do sprchy, sestry měly dítě, byla jsem tam deset min a dítě mi začalo brečet, sestry ignor a ještě jsem dostala vynadano, proč potřebuju tak dlouho
aha, tak to je strašný, lepší fakt vybrat menší porodnici.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
a proč nechceš v ČB? V Krumlově je to chválené a v ČB, co mi tam rodily kamarádky, tak na šestinedělí sestry prý katastrofa.