Krupice pro 14 měsíční dítě?

9909
16.4.10 17:32

Krupice pro 14 měsíční dítě?

Ahoj, chtěla bych se zeptat děláte někdo krupici pro takhle staré dítě?Jde to udělat z UM?Nebo to musí být jen kravské mléko?A neuškodí mu to?Třeba bolení břicha atd.Jen tak mě to napadlo.Jemu ty kupované kašičky nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.4.10 18:35

Dělám krupičku už dlouho, určitě ještě než byl malé rok…
Uvařím krupičku ve vodě (pro lepší stravitelnost je dobré ji předem namočit) a pak do toho metličkou zamíchám UM. Stejně z kukuřičné krupice, pohankových vloček, z ovesných se mi ve vodě nepodařila…
Asi už by ale mohla i z normálního mlíka, ale nemám odvahu, já sama sice krupici i pudink z mlíka mám ráda, ale je mi pak docela těžko :nevim:
Ochutit kakaem, ovocem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.4.10 20:37

Krupice je v pohodě, kvalitní mléko by taky asi šlo, ale nevím, jestli každý den. Zkoušela jsi neochucené kaše ze zdravé výživy - jáhlová, pohanková, špaldová? Jsou vydatné a jen se zamíchají do teplého mléka jako ty miminkovské. Pěkně nabobtnají, takže krabice vydrží mnohem déle než Sunarky, Hippky apod. Mám značku Nominal, ale možná budou i jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.4.10 20:47

Každý den bych to nedávala.jáhly jsem zkoušela to nechce.jeto s ním těžký.dneska jsem mu dala chleba snědl jen půlku a dopil se troškou UM no tak uvidím jak to vydrží.Mě už z něj jde někdy hlava kolem a to jsem si myslela čím starší tím to bude jednodušší :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.4.10 11:26

no já teda vařím krupici malýmu od 4 měsíce z normálního mlíka nikdy mu po tom nic nebylo a není.Je zdravej jak rybička.A z um to jde taky někdy jsem to taky dělala,ale málo protože malej nám z um blil at bylo jakekoliv takže od 5 měsíce ani ne pije normální kravské a od té doby nevím co je blití :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí