Co dáváte malinkým dětem k večeři

12735
14.4.10 16:49

Večeře

Ahoj holky naší malé jsme dávali nutrilon good night, magistra v lékárně nás upozorňovala, že je to tak do 10 měsíců pak to dětem přestane stačit a uderem 9 měsíce to Eldě přestalo stačit. Tak jsem se chtěla zeptat co svým dětem dáváte na večer k jídlu.A taky jak dlouho pak vydrží nejíst. Díky moc za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
14.4.10 17:18

Ahoj Rebeko,
v tomhle věku jsem dávala rýžovou krupičku rozmýchanou v MM nebo UM. Udělala jsem z toho takovou hustou kaši, ochutila rozmixovaným ovocem a dávala jsem lžičkou. Obě holky vydžely spát v tomhle věku už celou noc.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.10 17:24

Ahoj,
naší Věrce bylo úplně šumák, jestli dostane k večeři UM nebo kaši a budila se v noci stejně :roll: Kluci dostávali do roku večer jenom obyč. UM (kaši jsem ani nezkoušela, přišlo mi to zbytečné) a spali celou noc :wink: Každé dítě je jiné…
Zkus dát mléčnou kaši, výběr je velký. Uvidíš, jestli bude malá spinkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.4.10 17:26

Ze začátku rýžovou kaši, samotnou nebo s ovocnou přesnídávkou v poměru cca 3:1. Jenže malá dost trpěla na zácpy a tahle kaše na noc jí ještě přidávala, takže jsem přešla na oblinou, dávám s ovocem nebo zeleninou.
Bez jídla by vydržela celou noc, tj. od cca 19:00 do 6:00, ale protože mi přes den vůbec nechce pít UM, obyčejně jí mezi 2. a 3. hodinou vnutím dávku (v polospánku je povolnější :-D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.4.10 17:53

Lady, tak my máme problém, že ELi na večer jíst moc nechce, kaše teda vůůůbec, spíš vypije to mléko, ale ona večeří už v půl sedmé v sedum už spí, no a v noci se budí obvykle před jednou hodinou a pak ráno před šestou...........včera jsem zkusila dát zeleninu, protože tu kaši do ní fakt nedostanu, no a na mlíko se vzbudila před 22hod, vypila 200ml Hami hajaja a vzbudila se ve tři, to jsem jí ale vrazila čaj a pak spala do 6hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckyy
14.4.10 18:07

Mám 8mi měsíční mimi a večeři dávám na dvakrát - 1. večeři dávám kaši kolem 17-17,30h a 2. večeře je mléko cca 240ml kolem 19-19,30h. Spinká celou noc do 6 - 6,30. Je to dobrý jedlík, takže 2 večeře vyloženě vyžaduje :wink:

• Citovat
  • Upravit
22005
14.4.10 18:08

Dávali jsme kaši nebo odlehčenou verzi oběda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
14.4.10 19:12

..

já jsme dvala rozmačkané brambory a s mrkvičkou uvařila jsem to spolu.A do toho dát máslo at to má super chut .

nebo rozmačkat piškoty a banan a trošk posypat kakaem nebo trošku polít vanilkovým jogurtem vanilkud eti milují.
ale v deviti mesicich je na jogurt myslim brzo.nevim to ž jist emám tr leteho syna. j si myslím že polévky na večer taky nejsou špatná věc. nějaké brokolicové polévky, květákové ktere se zahustí a zasytí.

• Citovat
  • Upravit
439
21.4.10 13:13

My dáváme kaši(už od 5m) kolem 17:30 a vydrží až do půl šesté. Dřív jsem ráno kojila, teď dáváme i ráno kaši, protože se odstavil a UM nechce. Chce to vyzkoušet, každé dítě je jiné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bjelisek
7.6.12 14:10

spanek

jak ja vam zavidim že vam děti spi celou noc to mala je ji skoro 10 m a každé 3 h se budi na jidlo hruza čajem ji neoblbnu :(

• Citovat
  • Upravit
8.10.13 02:05

Mala je zatim malicka ale kdyz vidim ze je hladova dam ji do mlicka odmerku kase a pak spinka cca od 9do 5ti do rana mame ji naucenou na dobu kdy stava pritel do prace a to co davate vy ten nutrilon night je od 4.mesice ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí