Od kdy přikrmovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy přikrmovat?
Ahoj jsou nám 3 měsíce a mlíčko nám už moc nestačí tak můžeme už nějaké polévky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj nevím jestli dáváš um nebo kojíš, ale já kojila a příkrmy jsem začala dávat až okolo 7 měsíce, tak nám to radila i doktorka. Zeptej se spíš asi jí v poradně. Od 3 m mi to příjde dost brzy.
- Citovat
- Upravit
Nejdrive od 4mesice.Pokud kojis tak od pul roka i UM se ted doporucuje zacinat az v pul roce.Pokud kojis tak UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3 měsíce je moc brzo. /plně nejdřívé ve 4 m. Ale raději až v 5ti měsících. Normálně se začíná v 6ti m.
- Citovat
- Upravit
jestli kojíš tak příkrmy až od 6 měsíce, jestli dáváš UM tak od 5 měsíce. Do té doby by mimi mělo mít jen mlíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mareček je na UM od 3.měsíce, s příkrmem jsme zčali po ukončeném č.měsíci a to postupně, napřed jeden druh zeleninového pyré, postupně vystřídt mrkev, brambor, brokolice,brambory, pak jsem začala 2 druhy míchat dohromdy a teď je Marečkovi řměsíců zčneme s ovocem, pk za nějakou dobu kaše. Tak to je moje zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli nestaci matersky mliko tak pridej nejakej nutrilon nebo neco..jakoze rozhodne jeste mliko…polivky jeste neeee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ve třech měsících to bude spíš růstový spurt, proto větší potřeba mlíčka, s příkrmama bych určitě ještě počkala, jak psaly holky, do toho půl roku, nebo aspoň 5měsíců, zažívací trakt ještě není na „normální“ stravu připravený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve třech měsících maximálně UM - a ještě bych se nejdřív poradila s mudrou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KDY PŘIKRMOVAT?
Ahoj holky,
mám podobný dotaz. Je nám 16. týdnů a jsme už měsíc na UM. Kdy mám přikrmovat a čím? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti co jsou na UM, tak se většinou začínají přikrmovat od 4 měsíců. Většinou se začíná zeleninou v poledne, postupně se k ní přidává maso, ke svačině ovoce, atd. Já jsem hodně vycházela z informací na www.kojeni.net, kde je podrobně napsané s čím kdy začínat. Ale názory pediatrů se dost různí, někdo doporučuje např. lepek už od 4 měsíce, někdo až od 8. Já bych začala tou zeleninou a uvidíš jak se to mrňouskovi bude zamlouvat. Některé děti to slupnou bez problémů, někdo třeba měsíce odmítá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pry se ma prikrmovat, kdyz ditko zdvojnasobi svoji porodni hmotnost a zacne samo projevovat zajem o jine jidlo nez mleko. Tzn. mlaska pri pohledu, kdyz vas vidi jist a tak… Ja osobne bych do ukonceneho ctvrteho mesice urcite nic jineho nez mleko nebo UM nedavala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se ti zdá, že má hlad, i když je právě po jídle - a navíc reaguje, když ty jíš, tak mu zkus něčím přilepšit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit