Krupička na bradě a na nose

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
7.2.11 20:06

Krupička na bradě a na nose

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda mátě někdo zkušenost, malé se udělala na bradička taková krupička a má bradičku celou červenou, má to i na nosánku. Přijde mi, jestli to nemá z toho jak prská a má tam pořád sliny, namazala jsem to Bepanthenem, ale zatím to nezmizelo. Sestra mi žíkala, že to může mít i z toho, že jsem jí špatně umyla pusinku po jídle. Máte někdo zkušenost a čím to mažete? Předtím to nikdy neměla. Je jí 14 měsíců, to už by snad ekzém mít nemohla? Nebo to může mít z větru? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21896
7.2.11 20:24

Meli jsme taky kazdou chvili neco,v tomhle veku.Nejvic pomohla obyc modra Indulona :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.2.11 20:41

Dcera měla takto potničky, vždy když byylo opravdu horko, nebo když na ni něco trochu lezlo vylítlo ji to taky na nosíku a bradičce(člověk by spíš čekal že se to ukáže třeba na zádíčkách) Jestli je to ono, tak jsem ji to mázla obyč.krémem a nechala to být. do 3 dnů to většinou zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.2.11 22:15

Nemazala bych… Malá ta to má také každou chvilku a to proto, že slintá a má to vlhké, pokud namažeš, bude to tam vlhké stále a tudíš se jí to místo zapotí a jen tak nezmizí. Potničky se také přeci nemažou :wink: . Jedinné co ano, jsou opruzeniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.12.12 20:07

Ahoj, má někdo představu, z čeho může být krupička na nosu? Malá ji má na jedné straně nosu tak 3.den, dneska to měla i červené (možná se škrábla). Nedávno měla vyrážku na nožičkách, protože se mi zpotila v punčocháčích. Že by to souviselo :think: :nevim:?
Malá už má 14m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek