Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda mátě někdo zkušenost, malé se udělala na bradička taková krupička a má bradičku celou červenou, má to i na nosánku. Přijde mi, jestli to nemá z toho jak prská a má tam pořád sliny, namazala jsem to Bepanthenem, ale zatím to nezmizelo. Sestra mi žíkala, že to může mít i z toho, že jsem jí špatně umyla pusinku po jídle. Máte někdo zkušenost a čím to mažete? Předtím to nikdy neměla. Je jí 14 měsíců, to už by snad ekzém mít nemohla? Nebo to může mít z větru? Díky za rady
Meli jsme taky kazdou chvili neco,v tomhle veku.Nejvic pomohla obyc modra Indulona ![]()
Dcera měla takto potničky, vždy když byylo opravdu horko, nebo když na ni něco trochu lezlo vylítlo ji to taky na nosíku a bradičce(člověk by spíš čekal že se to ukáže třeba na zádíčkách) Jestli je to ono, tak jsem ji to mázla obyč.krémem a nechala to být. do 3 dnů to většinou zmizelo.
Nemazala bych… Malá ta to má také každou chvilku a to proto, že slintá a má to vlhké, pokud namažeš, bude to tam vlhké stále a tudíš se jí to místo zapotí a jen tak nezmizí. Potničky se také přeci nemažou
. Jedinné co ano, jsou opruzeniny…
Ahoj, má někdo představu, z čeho může být krupička na nosu? Malá ji má na jedné straně nosu tak 3.den, dneska to měla i červené (možná se škrábla). Nedávno měla vyrážku na nožičkách, protože se mi zpotila v punčocháčích. Že by to souviselo
?
Malá už má 14m.